מתחילה מהתחלה....
כניראה שהתקופה שאני עוברת ממש מסובכת וכתוצאה מזה אני למדה על עצמי דברים חדשים כמו זה שכשאני בלחץ לא יוצא לי להסביר את עצמי נכון.... פעם חשבתי שאני יכולה לתקשר מול כל העולם רק לא מול בעלי....היום אני מבינה שאני יכולה לתקשר כשאני רגועה ובמצב "מאוזן" פחות או יותר... אז קודם יוסי: תודה באמת על ההשקעה שלך בתשובה(שאני בטוחה שהיא מוצלחת לא פחות מהקודמת) רק שלא ממש הבנתי שם מה אתה מנסה לאמר....אמנם אנגלית היה הצד החזק שלי בבית ספר אבל לא עד כדי כך....אז אני אשמח לקבל תרגום
אני לא בדיוק יודעת איך אני ממשיכה מכאן בלהסביר את מה שעובר עליי.... כמו שהמתבונן אמר ....כן אני בהסתכלות על האני שלי ויוצא לי לראות את עצמי באחרים בכל מיני מצבים שאני פשוט בהלם... כל יום שעובר אני שמחה שהוא ניגמר "רגוע" יחסית למה שהייתי רגילה... כל יום עבר במתח,בכעסים על הכל,למה דווקא לי זה קורה....למה לא הולך לי בזוגיות כי אני בעצם אדם שאוהב יודעת להעניק חום והכי בעולם רוצה לקבל את זה ....יותר נכון דורשת לקבל אהבה שאני לא יודעת אם היא עדיין קיימת אצל בן הזוג שלי. המריבות שלנו היו מתחילות מכלום וממשיכות ב....וואו בלאגן שלם של שערת רגשות...מילים שיוצאות בלי שליטה ואין דרך לקחת אותן חזרה ....הכל ניראה שחור ונורא ...עד הרגע שאתה אומר לעצמך די מספיק...הייתי בסרט הזה יותר מדי זמן.... אוף אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי בהסברים ולא ממש הולך לי בזה... לא יודעת.... מרגישה חנוקה ...מרגישה צורך לפרוש כנפיים ולצרוח הכי חזק שאפשר...שכל העולם ישמע כמה רע היה לי אבל מודה....זאת לא הדרך....אני חייבת לקום ולהתנער מהאשלייה הזאת שייש אהבה של פרחים נשיקות וקוצי מוצי....דביק מדיי.....למרות שאני המצאתי את זה...כניראה שהחיים עושים לי בית ספר אחד גדול..... כל פעם אני לוקחת נשימה אחת ארוכה מעין אנחה....איך הגענו לזה...פעם היתה אהבה...וגם היו פרחים ונשיקות...וכן אפילו סקס טוב....אז לאן לעזאזל כל זה נעלם? ואיך לא עצרנו את זה? אני מלאת שאלות בעיקר לעצמי אבל יודעת שאני חייבת להמשיך הלאה...לא טוה לי במקום שבו אני "עומדת" היום.... לפניי שנתיים עברתי תאונת דרכים כשמשם הכל בעצם התחיל להתפורר לאט אבל מהר.... הייתי מרוכזת בסבל של עצמי ולא בשום דבר אחר....היום אין לי כוח להתנצלויות ולכמה שאני מעריכה את כל מה שהוא עשה בשבילי...אין לי כוח לנסות לפרש דברים....אני רוצה לחיות כבר.....כמו לפני התאונה ...ולא תמיד זה קל...אבל יודעת שבסוף אני אהיה מאושרת....אפילו אם אשאר לבד. אוףףףףףף שואפת לטוב.....רק לטוב והרבה אהבה...ושוב אני מודעת לזה שאני לא בדיוק ברורה...לוקח לי זמן להסביר דברים בצורה מדוייקת.... "יום אחד יבוא.....מי שחיכית לו...מי שאת רוצה יבוא...תעשי רק מה שאת אוהבת......"
כניראה שהתקופה שאני עוברת ממש מסובכת וכתוצאה מזה אני למדה על עצמי דברים חדשים כמו זה שכשאני בלחץ לא יוצא לי להסביר את עצמי נכון.... פעם חשבתי שאני יכולה לתקשר מול כל העולם רק לא מול בעלי....היום אני מבינה שאני יכולה לתקשר כשאני רגועה ובמצב "מאוזן" פחות או יותר... אז קודם יוסי: תודה באמת על ההשקעה שלך בתשובה(שאני בטוחה שהיא מוצלחת לא פחות מהקודמת) רק שלא ממש הבנתי שם מה אתה מנסה לאמר....אמנם אנגלית היה הצד החזק שלי בבית ספר אבל לא עד כדי כך....אז אני אשמח לקבל תרגום