מתחילה להתייאש :-/

pompii

New member
מתחילה להתייאש :-/

כתבתי פה לא מזמן שהבן חודשיים אוטוטו שלי ישן כל פעם במהלך היום חצי שעה בלבד. ניסיתי לבוא לפני היקיצה לעזור לו, ניסיתי להוריד מהידיים אחרי 20 דקות ועוד ועוד נסיונות. כלום לא עוזר. פעם בכמה ימים מצליח כן לישון מעבר לחצי שעה הזו. קם אחרי החצי שעה בבכי עייף וחסר סבלנות. באופן כללי הוא לא כל כך נינוח כל היום, בקושי נמצא עם עצמו ברגיעה, מתבכיין כל הזמן, גם על הידיים כשנרדם מתעורר מדיי פעם בבהלה או בכיווץ. הוא לא לוקח מוצץ טוב, עושה כמה מציצות ונופל לו. רק על הידיים עם הקונטרה שלי הוא קולט אותו טוב. בשלושת הלילות האחרונים קם מוקדם מהרגיל, ב12 וחצי במקום ב2 וחצי. זה משבש את כל הלילה, כי קם שוב ב5 ומתקשה לחזור לישון. כני כבר לא יודעת מה לעשות... זה משהו שאני עושה לא בסדר??

חיפאית88

New member
כדאי גם ללכת לרופא

אולי יש משהו פיזי שמציק לו או מכאיב לו. איך הוא בזמן האוכל ואחרי?
אצלינו אחרי חודש של סימנים של כאבי בטן וחוסר שינה ונינוחות כללית גילינו שהוא סובל מאלרגיה לחלב שגורמת לדלקת במעיים וכמובן משפיעה על הכל.
&nbsp
לבקש מהרופא בדיקות מקיפות יותר, אולי גם להתיעץ עם פיזיוטרפיסטית התפתחותית כי אולי שוב משהו פיזי גופני מקשה עליו את השינה וזה ניתן לפיתרון.

pompii

New member
אני לא יודעת להגיד

ממה בדיוק הוא סובל. הוא נאנח המון, גם בלילה מתוך שינה וגם על הידיים כשהוא רדום משום מקום מתחיל לבכות. הוא באופן כללי לא רגוע אבל אני לא יודעת אם זה כאבי בטן או מדהו בסגנון. הוא גם מוצץ את היד שלו הרבה. לא בקטע של מגלה את הידיים, אלא מוצץ אותה בשקיקה כאילו רעב. ואין מצב שרעב.. בעלי אומר שהוא פשוט תינוק כזה ושזה יעבור.. בינתיים אני מותשת, כל יום איתו על הידיים. קשה לטייל בחוץ כי הוא לא רגוע גם בעגלה. יכול להיות שאם היה לוקח טוב מוצץ זה היה מרגיע אותו, כי הוא אוהב בסך הכל. אבל נופל לו אחרי שניה

Arirel18

New member
בשרשור אחר ציינתי

שאצלינו גילו ריפלוקס סמוי,היא הייתה נודניקית,ישנה רק על הידיים נראתה סובלת והשינה הייתה גרועה,תבדקי ותקאי על זה מה יכול להיות

אני הייתי מציעה קודם כל לבדוק
אם באמת אין משהו רפואי שמפריע לו.
בגיל הזה, אין בעיה שישן תנומות קצרות רבות במהלך היום, מה שיותר חשוב הוא לא למשוך אותו ליותר מדי שעות של עירות בין לבין. ברגע שהוא ער יותר מדי זמן בין התנומות הוא נכנס לעייפות יתר ואז ההירדמות יותר קשה, התנומות יותר קצרות....
אל תצפי ממנו להירדם לבד. אחרי שעה של עירות תתחילי בנסיונות הרדמה. תעזרי לו להירדם ולישון - תחשיכי את החדר, תפחיתי גירויים מהסביבה.
לגבי המוצץ את יכולה לעבוד איתו על זה. את יכולה כשאת נותנת לו את המוצץ קצת למשוך לו אותו (מאד בעדינות) כדי להכריח אותו לתפוס אותו יותר חזק עד שיתרגל ולא ישחרר אותו כל כך מהר. יכול להיות שכדאי לנסות סוג אחד של מוצץ שיהיה לו נוח יותר.

Arirel18

New member
אצלינו

בגיל חודשיים הכל השתבש
בעיקר בלילה,התחילה לקום מלא וב4 בבוקר ואז כבר קשה לחזור לישון.
ביום תשתדלי לעשות מאמץ ולתתלו לישון יותר ,גם אם זה אומר להיות כבולה לילד, ולא לעשות כלום בבית ,שהסבתא או הבעל יעזרו . במקרים קשים הייתי מניחה אותה על החזה שלי אחרי שהרדמתי על הידיים ומתישבת במיטה עם כריות מסביב וככה הייתי מצליחה לישון גם אני קצת ,ואיך שהיא הייתה זזה הייתי מנדנדת קצת והיא חוזרת לישון,קשה אבל עדיף על בכי ועייפות לדעתי

Arirel18

New member
כמו שזו מעליי

כתבה ,תבדקי שאין משהו אחר שמפריע לו,ריפלוקס סמוי או אי סבילות למשהו

pompii

New member
הלוואי שהיה נרדם עליי ככה

אין לי בעיה שיירדם עליי ככה גםשעתיים. אבל כם על הידיים הוא בשלב מסויים מאבד את זה

kyki

New member
נשמה כמו ילד רעב

אני לא יודעת מה הוא אוכל. אבל אולי חסר לו אוכל.

למעלה