מתחילה להתאושש מההלם

מתחילה להתאושש מההלם

הילדים נראים כל כך קטנים וההתלבטות במה להתחיל לא היה לי זמן וכח להכנס לפורם למרות שאני מאד התגעגעתי אליכן. איך עבר עליכן השבוע הראשון ?

קרני12

New member
לא להאמין...אבל שבוע כבר עבר

קשה, מתיש ומעייף. גם לי כמעט ואין זמן להכנס, עושה גיחות קצרות, וממשיכה. אני פשוט מתה מעייפות ד"ש לכולן

מאיגל

New member
כמוני כמוכן עושה גיחות בלילה כי אי

אפשר אחרת, מגיבה פה שם. והנה חלף לו שבוע, ומחר...קבלת שבת.. ובשיל מה יש את שיששבת אם לא להשלים שעות שינה?

יעלים

New member
חטפתי הלם!!!

לא רק שהם קטנים מאוד ויש גם תינוקות הגננת לא מוצאת את עצמה... עברו כמה ימים שבהם מצאתי את עצמי עומדת בגן לא יודעת מה לעשות, הבאלגן חגג (הצוות ענקי 6 אנשים + גננת על 15 ילדים)אנשים רצו למצד אחד של הגן לצד השני ואני עומדת ושואלת מה? למה? איך??? ועכשיו אחרי שנרגעתי מההלם מצאתי את עצמי מתפקדת כגננת/מטפלת שזה ממש לא מתאים לי אני רק מקווה שכל יחלוף מהר כי אני לא מוכנה לעבוד במצב שבו אני מטפלת / גננת. זהו עד עכשיו, מקווה לשיפור מהיר! בינתיים בודקת מה יש לשטח להציע (מצאתי עוד שני גנים שמחפשים גננת)

מאיגל

New member
לי יש בגן שני ילדי סידן -מהפירסומת

שניים בגובה דשא, מתוקים האחד מדבר בולגרית השני מדבר רוסית, ושנייהם יצאו מהפירסומת לסידן. איפה הוא? לא כאן הרגע היה כאן!! היה ונעלם! נכנס ויצא! נעלם, התפוגג. לגבי אחד מהם אני מוצאת עצמי רצה אחריו בחצר, ואמא שלו כל כך רזה שאני מבינה למה היא נראית ככה.

קשה קשה... ../images/Emo29.gif

ארגנתי את הגן ממש עד מוצ"ש, לא היה יום חופשי [למרות שמתבררים דברים בעניין..] לא מצליחה להתרגל לקום כ"כ מוקדם בבוקר, אחרי חודשיים של בטלה... ממש קשה, אבל כמה שעות שינה טובות יפתרו את העניין
את השבוע הראשון העברתי בהיכרות והקניית הרגלים, אבל החל משבוע הבא אני אעבוד על מבדקים, כדי לראות איפה נמצא כל ילד.

למעלה