מתחילה טיפול

הפסקת של חודש

היי לי חן! נדמה לי שהתחלת את הטיפול הראשון יחד איתי (אחרי יום העצמאות) אז לא עושים לך הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול?

לי חן

New member
הי רוני

אני התחלתי את הטיפול הראשון שלי לפני פסח- בסוף מרץ, ועשיתי הפסקה של חודש, ועכשיו הגיע תור תחילת הטיפול השני. את בטח טעית, התחלת את הטיפול איתי לפני פסח, (אם אני לא טועה
) לי חן

אופה3

New member
תדברי אם הרופאה ותגידי לי את מה

שאת אומרת פהף, שפעם שעברה עזרו רק שתי אמפולות, חבל על ימים מבוזבזים, ועל סתם זריקות שבסוף לא עוזרות, אני אמרתילרופא שלי, ובסוף אני צדקתי, כי אמפולה אחת לא עבדה עלי, וגם לא שתיים, אז עברנו לארבע בטיפול הקודם, ועכשיוהתחלנו ישר מארבע אז תגידי לרופאה כל מה שאת חושבת זה יהיה יותר טוב בהצלחה

לי חן

New member
אני אגיד ל../images/Emo68.gif

השאלה, אם הרופאה תשמע לי... אולי היא תגיד שכל טיפול צריך להתחיל מאמפולה אחת, ולראות הלאה... אני מקווה שאני לא אבזבז זמן!!! לי חן

שני 4

New member
לי חן היקרה מאחלת לך הרבה הרבה

הצלחה בטיפול.... אני מקווה שלטיפול הזה יצא תוצאה אחרת מהטיפול הראשון...... תוצאה חיובית
מאחלת לך כל טוב שני

לי חן

New member
המון ../images/Emo51.gif, שני

אני מאד מקווה שאני באמת אצליח הפעם!!!
לי חן

רומי 007

New member
בהצלחה ועוד משהו

אמר לי פעם אחד הרופאים שבהתחלת טיפול ניתן אפילו למשוך את זה עוד כמה ימים. מה שמשנה זה מרגע שהתחלת - אז לא ניתן להפסיק את הסקירות בלי להפסיק את הטיפול. אבל ברגע שאת בדיכוי ניתן למשוך. אז שיהיה בהצלחה!

לי חן

New member
הי רומי, לא ממש הבנתי...

למה התכוונת בלמשוך עוד כמה ימים? כלומר שנכון להתחיל באמפולה 1? למה הכוונה ב"להפסיק את הסקירות בלי להפסיק את הטיפול"? לשלב הדיכוי לא הגעתי עדיין. סליחה על הבורות
תודה לי חן

רומי 007

New member
סקירות = זריקות

הקלדתי מהר מדי. ההסבר: כשמתחילים טיפול ומקבלים דיכוי (הכוונה היתה לטיפול IVF) ניתן לא להתחיל דווקא ביום ה3 או ה5 למחזור אלא יותר מאוחר כי ממילא הגוף מדוכא. אולם - ברגע שמתחילים עם הזריקות לא ניתן למשוך יותר מדי וחחיבים או להמשיך או להפסיק. אין באמצע. מקווה שהברתי - אם לא - עמית לטיפולך המסור אודה.

פונצית

New member
הי חמודה

שישיה המון בהצלחה בטיפול. מחזיקה לך אצבעות
הלואי ותעברי ב-
לפורום השכן!! פונצית.

לי חן

New member
פונצית

המון המון תודה אני באמת מקווה
מפה מהר לפורום השכן, למרות שנחמד לי פה...
לי חן

neta2

New member
לי-חן יקרה, אנחנו באותו מצב..

נדמה לי.. גם אני אתחיל טיפול שני ביום ה´ של זריקות - אני מאמינה שזה יהיה מטרודין, שלשום לא ידעתי אם אני בהריון או סתם תופעת לוואי של כוריגון אבל אתמול המחזור הגיע במלוא עוזו והיום כבר נוכחתי לגלות שאכן מדובר במחזור שהקדים להופיע ב- 4 ימים , אני מקבלת טיפול זריקתי לאחר 4 ימים מהמחזור - לא 6.. ולכן לא מבינה מדוע את 6 ימים.. כנראה סוג של טיפול. אבל מה זה הבדיקה E2? בכל מקרה המון הצלחה..

לי חן

New member
הי נטע

איך זה שאת מתחילה טיפול ביום חמישי, אם רק שלשום היו לך תופעות לוואי מהכוריגון? את לא עושה הפסקה של חודש בין הטיפולים?. את הזריקות אני צריכה להתחיל 5 ימים מקבלת המחזור וזה בעצם יצא 5.5 ימים. בדיקת E2 זה בדיקת אסטרודיול, כלומר כמות אסטרוגנים שמעידים על המצב לפני הביוץ, ועל הזקיקים, אם בשלים או לא. שיהיה גם לך המון
תודה
לי חן

neta2

New member
עכשיו הלחצת אותי...

לא ידעתי שצריך חודש הפסקה, גם גיסתי לא עשתה ובטיפול השני נכנסה להריון.. למה בעצם יש צורך בהפסקה? עש אתמול היו לי תופעות לוואי של הכוריגון - הווה אומר: כאבי ציצים, בחילות עד שאתמול המכפשה הגיעה ובישרה לי את בוא הטיפול הבא. עכשיו אני קצת מבולבלה..

לי חן

New member
אל תילחצי../images/Emo8.gif

אולי לא צריך חודש הפסקה לכל טיפול. אני עשיתי הפסקה בגלל שאריות זקיקים שהפכו לציסטות. אם לא אמרו לך, את בטח לא צריכה... סליחה על שבלבלתי והלחצתי אותך
לי חן

למעלה