מתחילה דיאטה

מתחילה דיאטה

מחפשת רעיונות למתכונים קלים תודה

absolutly

New member
היי, המון בהצלחה. מצרפת לך לינק

לאתר שיש בו המון מתכונים שווים ומעניינים עם ערך קלורי נמוך יחסית.

בהצלחה חמודה..

תשמעי, מתכונים לא חסר.. אפילו את בעצמך יכולה "להמציא" כאלו.. והסוד הגדול של ההצלחה בדיאטה הוא התמדה וסבלנות.. אין דרך קיצור, תאמיני לי.. ואין נוסחאות פלא. ועוד משהו... אני תמיד טוענת שכדי להצליח בדיאטת הרזיה של הגוף, צריך לעשות דיאטת השמנה לנפש. ולמה אני מתכוונת..? אני מתכוונת שתמלאי את חייך בעיסוקים/פעילויות שירוממו את רוחך.. עשי דברים שאת אוהבת, תעסיקי את עצמך וככל שנפשך תהיה מלאה יותר כך גוף יצטמק לו
הרי כשעסוקים/אוהבים/שמחים אוכלים פחות..חשים שליטה על מה שקורה איתנו וממילא גם על הכמויות ומה שאנחנו אוכלים. מילה של רקדה

clcl

New member
בהצלחה ויישר כח

תתרכזי בעיקר בוויתור על לחם ובצקים... וכמובן מתוקים. תכיני לך בבית לפחות לתקופה הראשונה מחליפי מוקשים:) כגון: שוקולד של מרמלייט... אמנם הוא לא דיאטטי אך הוא ללא סוכר וברגעים קשים קוביה אחת או שתיים ממנו - פעם אחת ביום - בהחלט מגרשת את השדים. אם יש דבר מאכל (אך לא מתוק וקמחים) שאת מאוד מאוד אוהבת והוא זה שיכול לסכן את המשמעת אזי.... תאכלי אותו במתינות ובשילוב של דבר מאכל נוסף שאת אוהבת שזה בהחלט משקיט את התאווה (אני לדוגמא מאוד מאוד אוהבת קבנוסים... אז אני אוכלת קבנוס עם תפוח עץ אלכסנדר). תחליטי שאת לא אוכלת מה שאינו טעים לך כלומר, תקפידי שכל מה שאת מכינה לך יהיה טעים.... זה מאוד חשוב. תשתדלי לא לאכול אחרי השעה 19:00 ואם אינך יכולה להתאפק, לפחות בהתחלה, אזי תכיני לך בבית שקיות דלות שומן של פופקורן להכנה במיקרוגל. או למשל פסטרמה דלת שומן על מלפפון טרי וכיוב' (אני מניחה שהבנת את הפרנציפ). החשוב ביותר מכל הנ"ל הוא לא לחשוב דיאטה, לא לחשוב "אסור לי" - תאמיני לי זה עובד!!!

תודה על התמיכה

והטיפים אני מנסה לייסם הורדתי לחם וחטיפים ומתוק במקום לחם קל עד 4 פרוסות נכון לשעה זו רק אחת. אוכלת המון ירק בן לבין קוראת ספרים כדי להסיק את עצמי בדברים אחרים שותה פחות נס קפה וכו'

pirge

New member
לשתות כל שעה כוס מים. להפוך להרגל.

אצלי מונחת על השיש תמיד כוס מלאה במים--.מעין תזכורת לשתות הרבה. מתכון פלא לדיאטה. הלוואי

absolutly

New member
טיפ קטן ממני, ואני אמנם לא ממציאה

את הגלגל, אבל נסי למצוא לך איזה ענף ספורט שחביב עלייך, או שאת מסוגלת להתמיד בו. אני (בעלת תואר בחינוך גופני ועוסקת בספורט כל חיי) למשל מיציתי דברים מסויימים כמו מכשירים מסויימים בחדר הכושר, או מסילה (הקרויה בלשון עממית הליכון), ועוסקת כיום בקיקבוקס. זה מכניס לכושר, זה מחטב מאד ובכלל משחרר בגוף חומרים דמויי מורפיום הקרויים אנדורפינים. אז ברגע שתחליטי את ההחלטה לעשות משהו בעניין, ותהפכי את הפעילות הזו לדרך חיים, הכל יהיה פתאום יותר קל ותוכלי לאכול יותר וליהנות מזה ללא רגשי האשם הנלווים. הפעילות הזו גם יכולה להיות סתם סיבוב בשכונה בהליכה מעט מהירה שתעלה לך את הדופק, ועצה שלי - תמיד עם מוזיקה..) אם את צריכה או רוצה עצות בנושא, אשמח ביותר לענות.

pirge

New member
חנה'לה היי מה שלומך? אני למשל

מכינה לי פרוסות תפוחי עץ ואגסים בצלחת מפזרת עליהם קינמון ומעט תחליף סוכר. מכניסה למיקרו לדקה ואוכלת חם עם כף גבינת קוטג'. זה משביע ונותן הרגשה נהדרת של עוגת תפוחים טעימה. בהצלחה.

clcl

New member
רעיון מצויין... לא חשבתי על זה אף

פעם... אני בסדר, מאוד מאוד עסוקה בעבודה אך מציצה לעיתים מעט כאן.

effyba

New member
ועוד רעיון...פרוסות תפוחים ועליהן

פרוסות דקיקות של גבינה צהובה. מאוד טעים.

clcl

New member
מכל מלמדיי השכלתי ואני ממליצה

בחום על השילוב עם קבנוס... ורצוי אפילו קצת לשפד אותו בעזרת הלהבה של כירת הבישול... סוף הדרך.

effyba

New member
../images/Emo124.gifחנהל'ה, שאלתי עלייך ושאלתי

עלייך..מה שלומך??? בעוד 6 שבועות אנחנו שכנות!!!עוברים לדירה שכורה באזור הקרוב!!

liri לירי

New member
../images/Emo50.gif

צריך המון כח רצון והתמדה, לשנות אורח חיים . מחזיקה לך אצבעות

למעלה