--מתחילה את 922 מחדש!--

--מתחילה את 922 מחדש!--

הפעם עם קומונה,אני שומרת קישורים לפרקים,ועם יותר שחקנים! פרק ראשון: --כל הכיתה בכיתת 922-ט'4!-- ליר:שמעתם שהיום יבואו כמה ילדים חדשים?! מרי:מה באמת?!אני מקווה למצוא לי אחד אלין מצחקקת בצד מרי:מה מצחיק יה סינית?! אלין:אנגלית! מרי:טוב מה שלא תיהיה אלין:עילגת מרי:עלוקה שירן:טוב אלין שאני לא איכנס בך מאמי..אני יודעת מי החדשים!! כל הכיתה:מי?! שירן:בסדר תאכלו אותי עוד מעט אימא'לה..1.תומר 2.שיר 3.מיכה כל הכיתה:זהו?! שירן:כן כן...מטורפים --המורה טלי(טלי שרון מיכאלה)נכנסת טלי:טוב מאמים שלי היום לא נלמד יהיה לכם שיעורי כיף שחקו כדורגל..יש 3 תלמידים חדשים!הראשון:תומר! כל הכיתה מוחאת מחיאות כפיים טלי:השני!שיר! שוב כל הכיתה מוחאת כפיים טלי:השלישי!מיכה אתם יודעים כבר מה הכיתה תעשה.. טלי:אוקי כוסונים סליחה זאת אומרת חמודים,מיכה אני רואה שיש מקום ליד שירן..תומר שב ליד ליר..ושיר שב ליד..אממ....מרי שירן:הופה!כל הבנים ליד החברות הכי טובות מרי וליר:שירן! שירן:בסדר ..לא אמרתי כלום..זה נופר! נופר:מה עשיתי?! שירן:אממ...וואי שכחתי! אלין:בטח..רק עכשיו גילית שיש לך אינצליציה?! שירן:טוב שגם את יודעת להגיד את זה..תמיד ידעתי שיש לך פיגור שכל! טל:הופה לה לה אני רואה הולך להיות פה מכות..יאללה שירן כסחי אותה צליל:יאללה אלין אנחנו יודעים שאת מסוגלת לזה! שירן מחטיפה לאלין כאפה.. אלין:אחחחחחחחחחחחחחחחחח!כוסאמק זה כאב! כל הכיתה מוחאת כפיים(חוץ מצליל)לשירן וצועקים שירן!שירן! ליר:תצעקו גם ליר! לא מתייחסים שירן:כוסאמק אתם לא שומעים?!תמחאו גם לליר ומרי! כל הכיתה מוחאת כפיים וצועקים:שירן!ליר!מרי! טלי:טוב חבר'ס הלכתי לחדר מורים אם תצטרכו את המבחן שיש מחר תגידו אני אתן לכם ואז תפתרו אותו ותדעו הכולם למחר.... (מורה גנובה דהה) לינוי:טוב טוב יאללה בואו נשלח מטוסים.. שירן:לינוי...מתי תביני שאת כבר ב-ט' ועברת את א'?????! לינוי:מתי תביני שאת כזאת חשה? שירן:ת י נ ו ק ת ליר ותומר מדברים תומר:אז את נשמעת לי דיי חמודה.. ליר:תודה!יש לך אייס? תומר:מה?.... ליר:אייסיקיו..אנחנו אומרם אייס כדאי לא להישמע כמו חננים תומר:אהה ברור שיש לי אייס..שניה הנה המספר:********* ליר:תודה! תומר:טוב כפרה מצאתי מישהי משו חבל"ז..זאתי..איך קוראים לה?.. ליר:מי? תומר:זאתי שיושבת ליד המזגן..... ליר:אממ..אה..נופר.. תומר:כן!היא ממש חתיכה!!! ליר:כן..בטח(מבואסת..) תומר:אבל עזבי מצאתי מישהי יותר חמודה במרחק 2 ס"מ ממני! ליר:אהה(חוזרת להיות מאושרת) פתאום המנהלת דופקת ודלת ומבקשת לדבר.... -המשך יבוא-

היי! פרק אדיר! יש לי בקשה ../images/Emo1.gif

אני גם יכולה להשתתף? בקשה, בקשה, בקשה, בקשה, בקשה!! פליז, פליז פליז פליז פלייייייייייזז!!! נ.ב. פרק יפה! סחטוקס!! (אני המצאתי, יש בעיות?????)

אפשר בבקשה....

לקבל רשימה של שמות המשתתפים??? (כינוי+ שם) ואם אני לא נמצאת שם, תוסיפי אותי, אם זה לא קשה.....תודה!!!

גיגי123

New member
../images/Emo99.gif תומרררררררררר ../images/Emo98.gif

חיחיחיחחיחיחיחיחיחחיחיחיחיחיחי תודה שירנוששששששששששששששששששששששששששששששש תומררררררררררר אהובייייייייייייייי חיחיחיחחיחיחיחי

בכל זאת

New member
לירררררררר יאאאאאאאאא ../images/Emo99.gif

מאגניבבבבבבבבבב ליררררררררררר

גיגי123

New member
חחח תומרררררררררר ../images/Emo98.gif

איזה כייףףףףףףף תומר מאוהב בייי חחחחחחחחח

גיגי123

New member
חיחיחיחחיחיחי שירנוש תודה ../images/Emo98.gif

תומרררררררר
חיחחיחיחיחיחייחיחיחי

חחח..איזה יפה תוסיפי גם אותי בבקשה

קוראים לי ליאת! אני יודעת שביקשתי כבר אבל לא זכור לי שענית לי...

mary17

New member
אהבתי++(חחחחחח טובטוב)

אני רואה גם אצל צליל גם פה אני ליד שיר רומזים משהו? חחחחחחחחחחחח סתם עזבו זה מעייפות (מרי סתמי) זזתי לנמנם לילהההההההה

למעלה