מתחדשת

מתחדשת ../images/Emo9.gif

הי. אני מירי בת 19 מהמרכז :} וכמו כלכם, גם אני אוהבת מאוד את הסדרה. יש לי שאלה קטנה וסקר קטן, ברשותכם! שאלה: באיזה פרק ועונה מגלה לואיס שסטיואי מנסה כל השנים האלה להרוג אותה? סקר: איך אתם חושבים שסטיואי היה מגיב אם היה מצליח בסופו של דבר להרוג את לואיס? [בסוף העונה החמישית לדוגמה.] איך זה היה משפיע עליו? הוא היה מתקדם בשמחה רבה לכיוון השליטה העולמית? או שהוא היה מתחרט ומתגעגע בדרכו המעוותת? סתם נורא עניין אותי לדעת מה אנשים חושבים, בעקבות הפרק ההוא ששאלתי עליו. יום טוב!

mafakit

New member
../images/Emo2.gifהכינוי שלך מוכר לי!!|אלפקה|../images/Emo218.gif

בכל מקרה..
אני דרור..
בת 14 ו7 חודשים..
אז השתלבי לך בפורום D: ודרך אגב.. אהבתי את החתימה..
XD

animal bar

New member
ברוכה! D:../images/Emo65.gif../images/Emo211.gif

קרן מרקוביץ'. 14. שוהם. מה שכתבת בחתימה לא קרה ככה. זה היה כשסטואי העביד את בריאן בתמורהלתרופה נגד תולעים. וסטואי היה צריך להגיד עליו דברים טובים ורעים. אחד מהדברים הטובים היה "You look like Snoopy and it makes me smile." או שגם מה שאמרת קרה, כי הוא גם נשמע הגיוני. :) Anyway. ברוכה.

כן, כן. אני יודעת D:

כשבריאן אומר לסיואי "אתה שיכור וסטיואי משיב לו ב-"אתה סקסי" זה קטע אחד. וההמשך עם "סנופי" זה קטע אחר כמו שאת יודעת :} חיברתי את שני המשפטים ביחד כי זה נראה היה לי ממש חמוד 3> XD ותודה רבה לשתייכן.

animal bar

New member
על לא דבר. ../images/Emo13.gif../images/Emo211.gif

לדעתי, הקטע הכי הכי מצחיק באיש משפחה שקשור לאיבוד קשר למציאות [סמים, שכרות וכו'.. ] זה הקטע שרואים איך שפיטר לקח אקסטזי. פשוט גאוני.
"Brian! you're ears.. you're ears are like.. dog ears!" הקטע הזה פשוט מפיל אותי מצחוק כל פעם מחדש.
http://youtube.com/watch?v=zs65KETbFG0 למי שלא ראה..

animal bar

New member
חחחחח.../images/Emo211.gif

עזבו עזבו, זה איזה ילד נכה עשה את זה או משהו. ><

g a l 9 4

New member
!hell yea המון מצטרפים O:

ברוכה הבאהD: אני גל 13 השתלבות נעימה

למעלה