מתושלח

MULAN30

New member
מתושלח

בוא בוא לפה.. אתה ניקרא לי בחור על הכיף כיפכ.. תסביר פעם אחת לכל הפורום ואישתו. מדוע בחרת בשם "מתושלח הזקן"..

TRANCE ADDICT

New member
גם אני קלטתי מהתחלה..

שמתושלח בחור אחלה! יאלה אחי ספר איך קוראים לך הגיע הזמן שנכיר אותך יאאלה תזרים פרטים....:)

TRANCE ADDICT

New member
חחח מותק נשמה כפרה עינייםם ידיים

רגליים שיניים אפעפיים..!! מה איתך איך עבר היום?

MULAN30

New member
אלי

עבר עבר.. הכל עובר.. וחוזר בפלאשבק חח מה איתך מותק?

TRANCE ADDICT

New member
חחח דיי דומה למה שתיארת...

שמעי בדיחה נהיה פה יבש חח.... איזה דג הומואים אוהבים לאכול??? לוקוס חחחח....(טוב אני יודע שזה צולע אבל זה לפחות יותר מצחיק ממייק חח

MULAN30

New member
אממ..

דג פיראנייה כדיי שהם יביאו אחד לשני חחחחחחחחחחחחחח ואיזה דג הוא הכי סטלן?

Mike A

New member
ואם תמשיך לא להצחיק ככה

אני אנקוט בצעדים חריפים יותר

X Ripper

New member
אלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

TRANCE ADDICT

New member
בגיל 990 בשביל להעמיד את מר חבר

שמוליק .צריך לבלוע חפיסה שלמה של ויאגרה..חחח לא הייתי רוצה להגיע לגיל הזה..80 זה גדול עליי...חחחח...

שמע...

אם אתה בן 990 ממש לא מעניין אותך להעמיד את שמוליק... ת'כלס אני יודע שאני לא עובר את 45, וגם זה בלחץ...

MULAN30

New member
אני אומרת

נה נח נח ננה נחמן מאומן אבל לא סגורה על זה תכל'ס

למעלה