מתוק שלי...

מתוק שלי...

אתה תקוע בבסיס עכשיו בחור בעזה וממילא לא תקרא את זה, אבל אני חייבת להוציא הכל, ואין לי אומץ להגיד לך. אז אני כותבת. כבר שנה פלוס שאנחנו מכירים, אתה החבר הכי טוב של אח שלי. אתה איש כל כך מדהים, וכל המשפחה שלנו התאהבה בך, עד שהפכת לחלק מאיתנו. מבחינתי היית אח שלי באותה מידה כמו אחי הביולוגי, החבר הכי טוב שלך. לכל מקום שהלכנו, וכל מי שפגשנו, הצגת אותי כאחותך לכל דבר ועניין. כמו אח גדול. למרות שאתה יותר צעיר ממני, הגנת עלי כל הזמן ודאגת לי, ואני מצידי דאגתי לך ונתתי לך כל מה שאתה צריך כדי להיות מאושר. בגלל היחסים החמים והמשפחתיים שלנו, הופתעתי כשלפני כחודש התחלת לדבר איתי באופן מוזר, ביישני ועדין יותר, כאילו היינו זרים הנפגשים לראשונה. רמזת רמזים ושלחת מבטים, ואני סירבתי להאמין למה ששידרת, שכנעתי את עצמי שאני הוזה. אחרי הכל, לא חשבתי שאי פעם תתעניין בי בצורה אחרת מלבד כאח, וגם כי מלבד היותך אדם חם, אוהב ומתוק, אתה גם נראה מצויין. בחורות יפהייפיות נופלות לרגליך, ואתה נהנה מזה. לא חשבתי שתרצה בחורה שמבוגרת ממך, ושלא נראית כמו הבחורות המדהימות שנמרחות עליך. סתם בחורה ממוצעת, לא יפה מדי ולא דוגמנית בפוטנציה. אבל לא הזיתי את כל זה, ולפני כמה ימים ביקשת לשוחח איתי באופן דחוף ובפרטיות, הרחק מהמשפחה. סיפרתי לי שכבר כמה חודשים אתה לא מפסיק לחשוב עלי, ולא אמרת כלום כי חשבת שזה עניין חולף. סיפרת שזה לא עובר, אלא מתגבר מיום ליום. סיפרת שהסיבה האמיתית שבגללה הפסקת לצאת עם בחורות, היא האהבה והצורך שלך בנאמנות כלפיי, על אף שכלל לא ידעתי מה מסתתר במחשבות שלך. שאלת אותי האם אהיה מוכנה להיפגש איתך מתישהו, רחוק מכאן, שנינו לבד. לא כמו אחים, אלא כזוג. כשסיימת להגיד את כל זה, נשארתי המומה, לא בגלל ההפתעה עצמה, אלא כי פתאוםהעזתי להודות באהבה שלי כלפייך. אני מודה שגם אני חשבתי מספר לא מבוטל של פעמים, איך יהיה להיות שלך. ישבנו מחובקים וצמודים במשך כל השיחה הזאת, ולמרות שאנחנו תמיד יושבים ככה, הפעם הרגשתי זרמים של חום עוברים בכל הגוף בגלל המגע שלך. למרות שעברו יומיים מאז, אני עדיין מסוגלת להרגיש את החום של השפתיים שלך על הצוואר שלי, את הלחי שלך נצמדת לשלי, ואת הידיים היפות שלך שמזיזות בעדינות את השיער מהעיניים. לא יכולה להפסיק להיזכר בנשיקה שלך, הנשיקה הכי רכה, מתוקה וארוכה שהייתה לי אי פעם. חולפות בי צמרמורות רק מהמחשבה על הריח והמגע שלך. אבל, חמוד שלי, אליה וקוץ בה - אני יודעת שלא נוכל להמשיך את זה, אלא אם נסכים לשלם את המחיר. אתה תאבד את החבר הכי טוב שלך, ואני אאבד את אחי, שהוא אחד האנשים היקרים לי ביותר בעולם. הוא לעולם לא יוכל לקבל את זה, ואני יכולה להבין אותו. הצעת שפשוט לא נספר, אבל אני לא מסכימה. לא רוצה לשמור אותך בסוד. לא רוצה להקלע למצבים שנשב כולנו יחד, ואני לא אוכל לגעת בך ולהצמד אליך. אני אוהבת אותך, ואני רוצה להיות איתך בלי להסתיר ולהתחבא. עצוב לי שזה המצב, אבל אין ברירה. לכן, אני מקווה שתבין את הבקשה שלי - לא להיות איתך שוב לבד, לא להתקרב אליך פיזית. אני מקווה שאחרי הכל, נוכל להמשיך להיות כמו אחים אמיתיים. אוהבת אותך המון.

drnaji

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

תראי,המצב קצת מסובך,אבל לא כמו שאת מרגישה. דבר ראשון,אישית אני יוצא רק עם בחורות שמבוגרות ממני,בין השאר כי אני מחפש בחורה בוגרת ולא איזה תוכנסטית (עם כל הכבוד,ויש כבוד) מתלהבת
אז אולי הוא גם כן מחפש בחורה בוגרת,ורוצה קשר רציני. אז אל תופתעי כל כך מכך שהוא יותר צעיר ממך. אני לא מבין למה את בוטחה כל כך שאחיך לא יסכים לזה
אולי הוא דווקא ירצה בכך,או לפחות לא יתנגד
לפעמים,כאשר מרגישים בנוח עם ידיד טוב,חושבים שמאוהבים ואחרי יצאה אחת בתור זוג,אומרים שזה לא זה,אז אולי תצאו ביחד פעם אחת בתור זוג,ואולי יתבבר לכם שהקשר שלכם הוא יותר של אחים ולא של זוג. אני מאד מעריך את הכנות שלך כלפי המשפחה שלך,ושאת לא מוכנה להסתיר מהם דבר
תדעי שמשפחה באה בראש סדר העדיפות,אפילו מועדפת על אהבה,ולכן אם האח שלך יגיד לך שזה ממש מפריע לו,ואתם עלולים להרוס את הקשר החם שלו עם המשפחה שלך,אז תרדי מהעניין. אישית,אני מציע לך לדבר עם האח שלך,ואם הוא לא יתנגד,אז סבבה תצאי עם החבר שלו,אם לא,אז זה לפי השקול שלך
בכל אופן,המון המון המון

drnaji

New member
עוד משהו ../images/Emo26.gif

את בחורה יפה
לא משנה מה את חושבת,שאת לא דוגמנית וכו... עצם העובדה שהוא מעדיף אותך על כל "היפות" אז זה אומר שאת הכי יפה בעיניו. אז כעונש,את כותבת 100 פעמים את המשפט:אני הבחורההכי יפה בעולם
שוב

JudyWn

New member
זה לא חייב להיות ככה ../images/Emo23.gif

אם האהבה דופקת לך בדלת, זו טעות לוותר עליה. אני אומר לך מה אני חושבת ואשמח אם תגיבי בחזרה. תנסי לצאת עם הבחור פעם, פעמיים. אולי תגלו שזו לא אהבה אלא סתם משיכה מינית או שמה שנראה מדליק הוא בעצם מציק. אם זה המצב, נפתרה הבעיה. אם לא, זה יהיה קצת יותר מסובך. נכון שהבחור הוא חבר של אח שלך, אבל אני חושבת שלפחות בהתחלה - עדיף להשאיר את זה ביניכם. לפחות חודשיים ראשונים. לראות שזה מה שאתם באמת רוצים. החלטתם שזה מה שאתם רוצים? זה הזמן להתייצב בפני המשפחה ולומר להם. אני מאמינה בכל ליבי שאח שלך לא יכריח אותך לבחור בינו ובין אהובך. אני אפילו חושבת שאם הוא אח אוהב ומבין, הוא ישמח שאחותו מאושרת ונמצאת עם מישהו שהוא מכיר וסומך עליו. בהצלחה

אנושית~

New member
דווקא ניחושבת שזה

נהדרר למה ת,חושבת שזה יפריע לחברות בינו לבין אחיך אדרבא ..אם אחיך ומשפחתך אוהבים אותו ניחושבת שהם ישמחו ויתנו ברכתם יאללה אל תסבכי ת,ענינים ..ותהני מאהבתך . בהצלחהה ורק להוסיף שריגשתותי בכתיבתך

claudia24

New member
מתוקה

זה דווקא מגיע מנסיון...אפילו נסיון ענק.. אותו הדבר קרה לי עם החבר של אחי, היינו ידידים טובים במשך תקופה ארוכה עד שיום אחד הוא הפתיע אותי וסיפר לי על אהבתו, ובדיוק כמוך גם אני סיפרתי לו על הרגשתי...נכון, אחי לא התלהב מהרעיון בכלל, וגם לא רצה בכלל שנצא, אבל כשראה שאין לו הרבה ברירות ושאנחנו מתים אחד על השניה, הוא נאלץ להשלים עם זה, והיה לו מין "תנאי" שהוא בחיים לא יתערב ביננו ולא משנה מה יקרה, ואכן כך היה... ותתפלאי יקירתי, יצאנו שמונה שנים!!!! (נפרדנו לפני מספר חודשים, ושנינו עדיין החברים הכי טובים...) אז כך, שאין לך מה לוותר על אהבה כשהיא מולך, בייחוד כשאינך יודעת מה באמת תהיה תגובת משפחתך לאחר שיירגעו מההלם הראשוני... ושנית, אין לך מה להפסיד אלא רק להרוויח לפי דעתי... לכי בעקבות הלב מתוקה, כי בסופו של דבר הוא יידע כבר לאן לנתב את דרכך..

למעלה