מתוק שלי.....

מתוק שלי......./images/Emo24.gif

לילה...... רק לפני רגע סיימנו עוד אחת מהשיחות הליליות שלנו.. כרגיל..עוד אחת מהשיחות המדהימות שלנו..שיוצאת מלב אל לב.. מנשמה אל נשמה.. אתה מדבר, אני עונה.. אבל נמצאת באיזשהו שקט מסתורי..מיוחד.. שקט שבמוח רצות לי נון סטופ מחשבות עליך.. על הרגע שנהיה יחד.. שיהיה לי כבר את האומץ להיות איתך, להיות באמת.. שתהיה לי את היכולת להגיד לך פשוט "בוא אליי!, אני רוצה לראות אותך".. ואז מגיע הרגע השקט של שנינו.. שאנחנו יודעים שכמה שאין רצון, אנחנו חייבים לנתק.. כי מחר יש עבודה, לימודים..ואין ברירה. ואתה אומר לי מילים מדהימות, מילים שממלאות לי את הנשמה באהבה, חום וכייף.. ואנחנו נפרדים.. ונקרע לי הלב לסגור את הטלפון..מתה להמשיך לשמוע אותך..רק עוד רגע... ואחרי מיליון ואחד רגעים כאלה.. אנחנו מנתקים. כל אחד במיטה שלו..עם עצמו..מחבק את הכרית.. ואני עוצמת את העיניים.. ומרגישה אותך איתי.. אפילו שאתה לא. מרגישה אותך צמוד אליי..בחיבוק הכי חזק ונעים שיש. צמוד כל כך שאני מרגישה כל פעימה שלך.. מרגישה כל נשימה שלך על העורף שלי..כל תזוזה הכי קטנה שלך. ואני שוקעת..שוקעת לחלומות שלי..כמו כל לילה. והחלומות האלה, הם עליך אהוב שלי..רק עליך. חולמת איך אנחנו הולכים לישון ביחד, וקמים ביחד. חולמת על הנשיקות, החיבוקים, הליטופים. חולמת על הרגע שנהיה יחד, יד ביד ונלך לטייל..על הרגע שנצפה יחד בשקיעה ונהיה חבוקים כמו שני דובונים אוהבים. חולמת על הרגע שאני אוכל להסתכל לך בעיניים..שאוכל לקרוא אותך רק לפי המבט שלך. שאני אוכל ללחוש לך מקרוב מילים אוהבות..לתאר לך כמה שאני אוהבת עם החיבוק המיוחד שיש רק לאוהבים, עם הנשיקה.. עם הליטוף האוהב. כל-כך אוהבת אותך אהוב שלי, כל-כך רוצה אותך, כל-כך זקוקה לך...עד כאב. רוצה להריח אותך, להסניף אותך, לנשום אותך... לטעום אותך... להרגיש אותך, לחוש אותך...רוצה אותך!! מתעוררת בבוקר, ומבינה שזה היה רק חלום.. אבל עמוק עמוק בלב, יודעת שהחלום הזה גם יתגשם.. והתקווה שלי, שהוא יתגשם הכי מהר שאפשר... תודה, אהוב שלי. תודה! תודה על האושר שהכנסת לחיי. על הטעם לחיים. כל חיוך שלי מוקדש לך, כי הוא בזכותך. כל צחוק שלי מוקדש לך, כי אתה גרמת לו. כל ניצוץ שלי, כל פעם שהעיניים שלי בורקות. זה בזכותך, אהוב...רק בזכותך!!! תודה על הכל ...!!!! אוהבת אותך כמו שלא אהבתי מעולם!

galit3880

New member
תזהרי

אני מאוד מזדהה איתך , מאוד מבינה מה את מרגישה רק תזהרי אני לא יודעת מה המצב שם , אני לא יודעת הם אתם יכולים להיות יחד , ואם כן למה אתם לא יחד ? כי אם אתם לא יכולים תזהרי , שלא תפגעי .... האהבה וירטואלית לפעמיים מאוד מושכת , ואם לא ראית אותו אף פעם את יכולה גם להיות מאוכזבת מכל הרגש שמציף אותך .. אבל אני בטוחה שאת מספיק בוגרת כדי לדעת איפה את עומד ... שיהיה לך בהצלחה ושבוע טוב גלית

אממ...

קודם כל תודה על התגובה והדאגה
דבר שני, עוד בהתחלה, שהבנתי שאני מתחילה להתאהב בו, ידעתי שהכל פתוח והכל יכול לקרות. וכמו שאמרת - בעיקר זה בוירטואלי. כמה שתכלס זה לא אמיתי, זה הכי אמיתי שיש. זו אהבה מטריפה ומטורפת... כל הפחד שלי, הוא להפגע בעצם. ואחרי שנפגעתי פעם אחד, פגיעה חזקה מדיי, פשוט אטמתי את עצמי. מה ששונה איתו, שאני אומנם פוחדת להפסיד אותו..הוא נהיה חלק ממני. אבל מצד שני אני מוכנה לקחת את הסיכון. חשבתי ואמרתי לעצמי "תראי, את מתאהבת בו. לא ראית אותו. וזה כבר הגיע לרמות מטורפת כאלה..מה יקרה אם הכל יתנפץ לך מול העיניים יום אחד?".. וחשבתי וחשבתי וחשבתי..בהתחלה אמרתי לעצמי ברור שאני אפגע חזק ואני אהיה עלולה לעשות משהו דרסטי שיפגע בי עוד יותר. ושחשבתי עוד קצת, אמרתי לעצמי לא! פשוט לא לא ולא... אני אהיה איתו בקשר, אני אקח את הסיכון של הפרידה עוד לפני שהכל התחיל. ואני אוהב אותו. ובמידה והקשר יצטרך להסתיים, לא משנה כעת מה הסיבה - הוא יסתיים. כי כלום כאן לא קורה סתם. אני למדתי ולומדת ממנו המון. כל יום. כל רגע. כל דקה. אם הוא אמור להיות בחיים שלי לתקופה מסויימת ואז לעזוב-אני אאפשר לו לעשות זאת. ואאפשר לעצמי לקבל זאת. אני אשמח שהכרתי אותו, אני אשמח שהוא אהב אותי, אני אשמח כי אהבתי את הבנאדם הכי מדהים עליי אדמות. והכי חשוב, אני אשמח כי למדתי הרבה בשביל העתיד שלי. וזהו פחות או יותר..

Rנבוני

New member
הי שנטיונת

נראה שאת לוקחת את הקשר בצורה בוגרת. מכירה את הסיכונים ולוקחת סיכונים. כי בשביל אהבה צריך לקחת סיכון מסויים ואז הלב יכול להפתח ויכול להיות לך קשר כל כך מדהים עם אהובך. את יודעת שהפרידה היא אפשרית אבל בוחרת בדרך הנכונה והיא לאהוב אותו. גם אם תהיה פרידה (והפרידה תכאב מאד) את מוכנה אליה וזה נהדר. מקווה שיצליח לכם הקשר וימשיך להיות נהדר ומרגש כמו שהוא היום.
Rנבוני

כל כך כייף להרגיש ...

נכון, שנטיונית? להרגיש את מה שאת מרגישה כרגע, מאוהבת עד מעל לראש בגבר וירטואלי, לכן מסכימה עם גלית, לא כתוב בכרטיס שלך בת כמה את, כתבת ששניכם הולכים לישון לבד, אז למה לא להיפגש? למה לא לממש את האהבה הזו או לסיים אותה? את הולכת ומתאהבת באיש ובצדק, בצ'אט הכל יפה, ומילים ומילים זורמות, המציאות היא אחרת, תממשי, תפגשי לפני שתפגעי. או האפשרות השניה... לא להיפגש מעולם, כך הוא ישאר לך זכרון יפה ונהדר, אבל בשביל זה צריכה להיות מאד חזקה. מנסיון חמודה... בהצלחה

jesie12

New member
Love Story

Love Story From the Movie "Love Story" Performed by Andy Williams Where do I begin To tell the story of how great a love can be The sweet love story that in older that the sea The simple truth about the love she brings to me Where do I start With her first hello She gave a meaning to this empty world of mine There'd never be another love, another time She came into my life and made the living fine She fills my heart כי ככה מרגיש לי..

א ס נ ת2

New member
לא מאמינה

היי שנטיונית לא מאמינה אבל מרגישה כאילו כל מה שכתבת זה מה שאני עוברת בעצמי כאילו אנו אותו בן אדם.

למעלה