מתוק מדבש

backdoorgirl

New member
מתוק מדבש

"אחחח...איזה עור יש לך. אם הייתי נותנת לי הייתי מורח אותו בדבש. ומלקק,ומלקק...".

היה זה בימים של טרום ראש השנה. ידעתי שאני שוב הולכת לסגור את החג,כרגיל. מנסים לתת לסדירניקים לצאת כמה שיותר.
לפחות הולכת לבלות בכיף-סגרתי עם שותפתי לחדר, למקלחות, להרפתקאות (ובשלב מאוחר יותר גם למיטה,אבל כאן עדיין היינו חברות)-שלישת היחידה.

כל יום אותו הסיפור. חם בצפון ,חם,ונמאס לי לשבת במשרד הכאילו ממוזג הזה בדקרון הנוראי הזה. לא שמעו מלמעלה שכבר אוטוטו סתיו?
אז ברגע שהלחץ במשרד יורד אני מתחמקת למגורי,מחליפה לגופיה ושורטס ויורדת לשטח שמאחורי המגורים,המנחת, עם דיסקמן (סוף שנות ה-90,כן?). שלישה מתלווה אלי בחלק מהפעמים. הכי כיף לשכב על הבטון הלוהט עם פירות ולקשקש ולהתחרדן.

לא רחוק משם נמתאים מגורי הבנים,וגם הם יושבים ומנסים להינות מהבריזה שאין.
לרוב אני מתעלמת,מה לי ולחפ"ש? אבל הוא עיקש. מביא לי מתנות קטנות מהמטבח,דואג לי למנות הכי טובות והכי איכותיות,מפנק אותי בדברים ששמורים רק לטבחים...
והזמנים קשים,בלגן ביחידה,תחלופה, רעש בשכנה העוינת מלמעלה...

ואין תרגילים בזמן הקרוב,המילואימניק האהוב עלי בחו"ל,והחומר האנושי ביחידה לא להיט.

ערב חג בבסיס. כולנו על מדי א,יושבים בארוחת החג. רק אני מבואסת. כבר שבוע בלי סקס!! מה יהיה?
כשמתחילים לאכולואני מנקרת בלחניה, אני מגלה שאל תחתית הלחמנייה שלי מוצמד פתק מלמטה- בואי נעשה לנו חג...נפגש במטבח ב-12 היום...
ואני רואה אותו מציץ מהמטבח-ידיים חזקות מתחת למדים, עור כהה, שיער קצוץ,שפתיים מלאות וחיוך מאיר. ולא פחות חשוב-זיק בעיניים. אני מהנהנת עם הראש. מה יש לי להפסיד? מקסימום-אומרת יפה שלום וחוזרת לרכל עם השותפה שלי.

הכל פונה, כבר 22:00 ואני הולכת למגורים. מחליפה לאזרחי-ג'ינס ארוך וגופיה לא חשופה. שלא יעוף על עצמו. ככל שהזמן עובר אני מגלה שאני במתח, משוטטת בחדר כלביאה בכלוב. ברבע לשתיים עשרה הולכת למטבח,מנסה לא להראות כאילו התחתונים שלי כבר רטובים...

הוא מחכה לי,שעון על דלת המטבח,בגופיה לבנה ומכנסי צבא דהויות...מתי הוא הספיק להתקלח?
הוא מוביל אותי פנימה ואני מגלה שחדר האוכל הוסב למוטל-לונגים תלויים על החלונות נגד סקרנים, נר דולק,יין מונח בקערה עם קרח, ומזרון עם פופים עליו (שהושאלו מהמועדון של היחידה).
בחיים לא ראיתי את חדר האוכל ככה. צמרמורת מזדחלת לי במעלה עמוד השדרה, נעימה, השערות שאין לי על הידיים נעמדות."קר לך" הוא שואל אותי ומחבק אותי מאחורה.
אני קופצת,למרות שכל מה שאני רוצה לעשות זה לקרוע לו את הגופיה. מנחיתה את עצמי לפוף. "מה עם כוס יין?" הוא שואל ואני מהנהנת,עדיין קצת נבוכה. מה הוא מתכנן לי?

מזווית העין אני רואה צנצנת ענקית של דבש. כזו של מטבחים גדולים. הוא קולט את המבט שלי ומחייך. "הבטחה זו הבטחה,לא? כבר הרבה זמן אני מבטיח ללקק אותך מדבש..."
אני מחייכת,והוא מתייבש על הפוף שלי,אצבעותיו משחקות בשיערי. היין עולה לי קצת לראש ואני נותנת לו לצמרר אותי בידיו החזקות, ללטף את גופי מעל לבגדים-פנים,כתפיים,ידיים, חזה,בטן...הנשימות שלו נהיות כבדות ואני מרגישה את הזקפה שלו נלחצת אלי. אני מסובבת אליו, מריחה את הריח הנקי שלו ותוך כדי שהוא מנשק לי את הצוואר אני ממלמלת "זה נשאר בינינו,נכון?" הוא מבטיח,נשבע. אחרי שאני מאיימת באלימות קיצונית אם זה ייצא מהמטבח והוא צוחק ומנשק אותי, אני נדרכת ומרשה לעצמי להיות אני. מנשקת אותו בכוח,שורטת לו את החזה,קורעת את הגופייה ממנו למרות מחאותיו (זה מה שרציתי,ולו פשוט אין מילה בזה).החזה שלו שעיר במידה,גברי,עם פטמות כהות ושטוחות,אני נוגסת אותן,מלקקת אותן,יונקת אותן. ואני מרגישה שהוא קצת מבולבל-הוא תכנן לפתות אותי ואני טורפת לו את כל הקלפים.
הוא מסתובב ומשליך אותי על הפוף,צוחקת "עכשיו אני עושה לך את מה שאני רוצה".זרועותיו מרתקות את זרועותי בזמן שהוא מפשיל ממני את הגופייה וחושף את חזיית התחרה השחורה שלי,פותח אותה מקדימה (מתה על החזיות האלה) ומשחרר את שדי הלחוצים. טועם אותם בזמן שאני מתפתלת מתחתיו,מגרגרת מהנאה. יורד לבטן, כשהוא ממלמל לעצמו "בחיים לא הרגשתי כזה עור, כל כך רך,כל כך וחם ומתוק..." אני כל כך נהנית מהמלמולים המעריצים שלו ומהידיים והפה החוקרים שלו...
הוא מוריד לי לאט את הג'ינס, מדלג באלגנטיות על החוטיני ומורד למטה,מנשק לי את היריכיים. ואז הוא קם ומקים אותי, בתחתונים בלבד. הפטמות שלי זקורות ואני מגורה לגמרי מהמחשה הבאה.
הוא זורק את הפופים הצידה וחושף את המזרן שמתחת,עטוף בסדין נקי. הוא משכיב אותי עליו תוך כדי נשיקות,בעדינות,כאילו מטפל בחפץ יקר. ההרגשה משכרת.
"חכי לי כאן" הוא אומר,מוריד מעצמו את המכנסיים ומשאר בבוקסר צמוד בהיר, על הרקע הכהה הניגוד הזה מחרמן בטירוף, כמו שח-מט אנושי כשהמלך בתוך המכנסיים,עומד רק לכבודי.
הוא מביא את הצנצנת הענקית,של 2 ליטר לפחות. הוא טובל בה אצבע ומכניס אותי לפה שלי. מתוק כ"כ..."את יותר מתוקה,והבטחה זו הבטחה" הא מנשק אותי והדבש נוזל מאצבעותיו עלי,הוא מוריד את התחתונים שלי ועיניו מאירות "איזה יופי...אני כ"כ הולך להנות מזה".אני נשכבת על המזרן והוא מעביר אצבע טבולה בדבש בין שדי. הדבש חם מהידיים שלו,נוזל,דביק...והמראה כ"כ מגרה. הוא כולו מרוכז. מורח לי את השדיים, את הבטן,הצוואר, הידיים,והזקפה שלו רוטטת בתחתונים שלו. אני שולחת יד והוא מסלק אותה. "את מפריעה לי להתרכז. אני מצלם אותך בראש,כדי שאזכור את זה לפני שאמות,פעם". אני כולי מרוחה. מהצוואר ומטה,עד הקרסוליים. הוא מפסיק. מסתכל עלי מרוצה כמו פסל אומן שסיים פסל."ככה רציתי אותך. בדיוק.ועכשיו לחלק האמנותי,לפיניש".הוא מתחיל ללקק אותי. באמת! זה מדגדג,מצמרר, ואני צוחקת! הוא צוחק איתי,עיניו מחייכות.הצוואר והחזה שלי מלוקקים היטב,כל ס"מ זוכה לתשומת לב. הוא מוצץ את הפטמות חזק ואני נאנחת...כמה טוב לי. אני מתה,מתה שהוא יזיין אותי. ככה,דביקה.
הוא כנאה קורא את המחשבות שלי ומחייך,ממשיך לרדת למטה,בטן,דולה לי את הדבש מהפופיק, אני משתוללת מצחוק והוא תופס אותי,לא נותן לי לזוז. הוא יורד למטה ואני מרגישה את ההבל פה החם שלו על גבעת ונוס שלי. אני נעצרת ומסתכלת אליו קצת בחשש...הוא מפשק את רגלי מלקק עמוקות ואומר "לחלק הזה לא צריך דבש. הוא כ"כ מתוק שאקבל הרעלת סוכר". והוא מלקק אותי, כולי מצטמררת, מתפשקת מולו. העולם קיים רק הוא. והלשון החמה שלו,החזקה,הידיים שמגששות ואז חודרות אלי,אצבע אחת ואז שתיים.אני מחניקה צעקה, והוא יונק לי את הדגדגן ומזיין אותי באצבעות הארוכות שלו,המחוספסות. אני מתפתלת וגומרת לו בפה פעם אחר פעם וכל פעם שאני מרגישה שאני כבר לא רוצה יותר ומתה להרגיש אותו בתוכי הוא לופת אותי ובכמה ליקוקים משכנע אותי רק לעוד אורגזמה אחת. אני רפויה לגמרי,והוא עולה,מלקק את האצבעות.
הוא קם,ואני אחריו,מורידה לו את התחתונים ומשחררת את הזין שלו, אמממ...עבה...ארוך...יאמי. אני טובלת אצבע בדבש ומורחת על העטרה שלו,והלשון שלי עוקבת אחרי האצבע. אני אוחזת אותי בידי ומכניסה אותו לאט לאט לפה. ס"מ אחר ס"מ. אני לא ממהרת לשום מקום. הוא נאנח,ראשו נח אחורה,ועיניו עצומות. אני כולי דביקה ורטובה מהנוזלים שלי ומדבש, אבל אני עומדת על הברכיים ומוצצת לו,מלקקת אותו מביצים ועד עטרה, תוך כדי שמזיזה את כפות ידי עליו,טועמת את המליחות של הנוזל שלו...בקושי רב הוא מנתק אותי,וראוים שהוא נלחם בעצמו. אנחנו מתנשקים בעמידה,עירומים ודביקים. אני מושיבה אותו לאט על הסדין ומתיישבת עליו,מחדירה אותו אלי ס"מ אחר ס"מ,עד שאני מרגישה את הביצים שלו נלחצות לשפתיים שלי,עמוק עד חוסר אוויר.יושבים ככה כמה שניות. מצח למצח.ואז מתנשקים "אני לא מאמין שאני פה איתך. את פשוט מטריפה אותי." אני מחייכת אליו. גם אני לא האמנתי שיהיה לי כזה חג מעניין...ואני מרגישה שהוא רוטט בתוכי. אני זזה עליו, לאט,הקצב מתגבר ומתגבר,ואנחנו מתנשמים,מיוזעים,דביקים,מחוברים.
ההרגשה מדהימה. "לא רוצה לגמור" הוא אומר ומסובב אותי כך שאשב עליו עם הגב לחזה שלו כשאני נשענת על ברכי,כך הוא יכול ביד אחת לתפוס לי את השד ובשניה לשחק לי למטה...אני גומרת עוד,מהדקת את השרירים עליו.
עכשיו אני רוצה. ני נשכבת על הגב,הוא מעלי ואני שמה את הברכיים שלי על כתפיו שהוא בתוכי. "גם גמישה. תענוג". ככה החדירה עמוקה. כ"כ עמוקה. ואני רואה אותו, נאנק, מקמט את האף, הוא תופס לי את השיער ואני שורטת לו את הגב. אני גומרת והוא מייד אחרי, נשכב עלי ואנחנו מחזירים את הנשימה. הוא עדיין בתוכי ואני מרגישה אותו. לא רך,עדיין פועם. כאילו מחכה לסיבוב שני. אבל לא הלילה...
אנחנו קמים והוא שוטף אותי בצינור הארוך של כיור הסירים הענקי. מזל שהמים עוד חמים...זה כיף, כמו לרוץ בממטרות. אני צוחקת כשהוא משפריץ עלי וטיפה גוערת בו כשהוא מתמקד באזורים ספציפיים מדי. "אני יכול להמשיך ככה כל היום."
עכשיו תורו. אני משפריצה עליו מה

backdoorgirl

New member
וההמשך שנקטע

צינור.תענוג.גוף חסון,ידיים חזקות,תחת מהודק,מפוסל בשוקולד חלב. וצינור משלו מקדימה,שכבר לא נח אלא עומד זקוף כשהוא מסתובב אלי.
"אולי עוד פעם אחת" והוא מרים אותי ומצמיד אותי לקיר,אנחנו רטובים לגמרי.הוא חודר אלי בלי הכנה,מזל שאני כבר רטובה לגמרי,פשוט דופק אותי בעמידה,רגליי על כתפיו,הוא תופס לי את התחת. אחחח איזה תחושה מחרמנת,מטריפה, אני גומרת והוא אחרי, מתכווצת עליו חזק.
הוא מוריד אותי,עוד שטיפה ונשיקה ואני חוזרת בחשאיות למגורים.

אני מתפשטת עד לתחתונים ונכנסת למיטה החמה.השותפה שלי כבר ישנה לגמרי. "מה זה,למה יש לך ריח של דבש?" היא ממלמלת. "סבון חדש,אני אומרת לה". והיא מחבקת אותי. אני שוקעת בשינה מתוקה מתוקה.

JILSER

Member
טעמים משובחים

לקרוא אותך, לעצום עיניים ולראות הכל...

giligil55

Member
ומתי תמתי כבר יגיע תורי

על שפתי ניגר הדבש ומחכה לך , כן לך , שתבוא ללקק את הדבש מהן ...

את כותבת נפלא

giligil55

Member
תמתי , כמובן היה צריך להיות : מתי

טעויות שקורות ממהירות הכתיבה , איתכם הסליחה

giligil55

Member
התמונה

האמת שאת התמונה יש לי בפוסט בבלוג שלי מפוסט של ראש השנה

Yaronmen69

New member
מזקיר ו.....