מתוקים

La la la 20

New member
מתוקים

אני בת 24 גובה 1.73 ושוקלת 90 קילו התחלתי דיאטה עצמית מכיוון שאני סטודנטית ועובדת בשעות לא קונבנציונליות אין לי אפשרות לארוחות מסודרות יום ביומו בכל מקרה הדיאטה מתבססת על סלט שמורכב מתערובת עלי בייבי עגבניות שרי בצל פטריות שמפניון ותוספת אחת עיקרית בבקרים קוטג או בולגרית 5% ובערבים שתי פרוסות חזה עוף או טונה במים סהכ שני סלטים ביום ו 2 פרוסות לחם קל קלויות שמתלוות לסלט אבל הבעיה היא המתוקים, אחרי כל ארוחה אני חייבת מתוק אני לא חובבת פירות ופירות לא מספקים אותי מבחינת המתוק שאני מרגישה צורך אליו - אז ניסיתי לצמצם את זה לקערת קורנפלקס עם צימוקים שקדים וכד' וחלב אבל אני לא יודעת עד כמה הקורנפלקס רלוונטי לדיאטה... שאלתי היא איזה מתוקים חוץ מפירות ניתן לצרוך בדיאטה סבירה (פרוסת לחם קל עם ריבה מופחתת קלוריות) האם קורנפלקס רלוונטי לדיאטה ואם כבר קורנפלקס אז איזה סוג הכי מומלץ ? והאם בדרך זו יש סיכוי שאני ארד במשקל... תודה וערב מצוין

yuvalfrr

New member
קורנפלקס רלנוונטי

בדיוק באותה מידה שלחם רלוונטי. מדובר בפחמימה משביעה מאוד. תקני קורנפלקס מגוון, עם שקדים, צימוקים, פקאן, עדיף מקמח מלא,וכו', כמה שיותר גיוון, ולא קורנפלקס שהוא שטויות (שוגי למיניהם). אכלי את הקורנפלקס עם חלב 1%. אל תגזימי בכמות ואין סיבה שיפריע לדיאטה שלך. קערה אחת ביום זה לא ביג דיל. המלצה שלי - כשבא לך מתוק, קחי כפית, הכניסי לקופסאת ריבה, שימי בפה. מדובר בסביבות ה30 קלוריות אם אני זוכר נכון, וזה מרגיע לחלוטין את הדחף למתוק.

רון ו

New member
רלוונטי מאיפה באת ולאן את הולכת

לנתח מה המאכלים שגרמו לך להשמין ואיך את מתכוננת להמשיך אחרי ירידה במשקל. מה שלא רלוונטי הם מאכלים שגורמים לצאת משליטה או בעלי ערך קלורי/תזונתי רע כמו סוכרים פשוטים או גרוע מכך שומנים מוקשים. אולי יוגורט קל בטעמים הוא פתרון למתוק? מעט שקדים בתוספת לשתיה חמה הם גם קינוח טוב. בעקרון כל מאכל רלוונטי לתפריט מבחינת הרזיה בתנאי שהסה"כ הקלורי היומי יהיה בגרעון מתון.

מתוקים

לדיאטה המאד דלה שאת עושה קורנפלקס בהחלט יכול להיות רלבנטי, גם מהסוג שאת משתמשת בו. בתפריט שלך חסרים רכיבי תזונה והוא דל מאד בקלוריות, את יכולה לשלב עוד לחם קל בתפריט וכן, גם למרוח מריחה קלה של "ממרח מתוק", או חטיפי אנרגיה. בכל מקרה הייתי ממליצה לך לגשת לדיאטן/ית בקופ"ח שיעשו סדר ויעזרו לך עם תפריט מגוון, מאוזן שיתאים לסדר היום שלך, מקווה שיש לך זמן גם לפעילות גופנית.

למעלה