מתוקים

הילית111

New member
מתוקים

שלום לכולם קיבלנו מארוע מסוים שהחצי עבד כמות די רצינית של ממתקים כשאני אומרת ממתקים אני מתכונת לסוכריות גומי , עדשים, שוקולדים מסוגים שונים חלק של לינדט חלק של אחרים כל מיני סוכריות אחרות על חלק גדול זה דברים שעטופים בתפזורת כמו שוקולד בצורת טיפה ויש לי הרבה כאלו על חלק מהדברים אין תאריך תפוגה אז אחרי שחילקתי לחברים וגם לשכנים.. נשאר לי די הרבה ואמנם יש לי בן חמש בבית אבל גם לו זה הרבה השאלה שלי היא איך אני שומרת את הממתקים האלו כרגע שמתי אותם בקופסאות לוק אנד לוק שיש לי ולא במקרר השאלה האם זה המקום לשמור ובנוסף מה אפשר לעשות עם ממתקים כאלו אולי לשלב בעוגה ? מאפינס? אני לא חזקה באפיה אבל אני די מתלבטת מה לעשות הרי גם סוכריות גומי בקופסא אטומה אחרי חודש לא טעים האם להקפיא אולי? ועוד שאלה לגבי פנקייק הבן שלי אוהב וביקש שאעשה יש ליבבית קמח תופח וביצים.. אשמח למתכון קל תמיד גם בקרפ וגם בפנקייק הבלילה לא יוצאת וזה נדבק למחבת... תודה ולילה טוב

luli321

New member
מתכון לפנקייק

הנה המתכון שלי לפנקייק: - 2 ביצים - גביע אשל - כוס קמח תופח (אפשר במקום הקמח התופח לשים קמח רגיל וכפית סודה) (אם הבלילה יוצאת דלילה מידי אפשר להוסיף עוד קצת קמח) לערבב את הכל ולטגן פנקייקים קטנים. אני מטגנת במחבת טפלון, ומוסיפה קצת שמן, אז הפנקייק לא נדבק.

smalula

New member
את בטוחה בזה?

מה עם נוזלים? איך תהיה בלילה רטובה בלי נוזלים? אני מוסיפה חצי כוס חלב יוצאת בלילה מצויינת ואחלה פנקייקים. בקיצור: כוס קמח. רגיל. שתי ביצים גביע אשל חצי כוס חלב. תמצית וניל. או סוכר וניל אחד. בתיאבון

luli321

New member
הנוזלים בבלילה זה האשל

הבלילה יוצאת לא נוזלית מידי ואני מעבירה את הפנקייק למחבת בעזרת כף. הפנקייק שאני מכינה זה פנקייק קטנים. משהו כמו 5-6 פנקייק למחבת.

הילית111

New member
תודה
איזה מתכון קל

אנסה אותו יולי כשאת מכינה את הפנקיקים את מעבירה מהקערה למחבת איך עם מצקת ? האם יש כלי שאפשר להשתמש בו שיהיה יותר קל מתכון קל ולא מוסיפים סוכר ?

DCS

New member
סדנא מצולמת לפנקייק

מתכון לפנקייק המצרכים : 1 1/4 כוסות קמח 1 כף אבקת אפייה 1 כף סוכר 1/2 כפית מלח 1 ביצה 1 כוס חלב 2 כפות שמן אופן ההכנה : 1. מערבבים את המצרכים היבשים, מוסיפים את החלב, הביצה והשמן. 2. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה 3. יוצקים למחבת פנקייק חמה. מחכים קצת עד שנוצרות בועות בחלק העליון של הפנקייק. הופכים ומוציאים. 4. מגישים כיד בדימיון

הילית111

New member
תודה

אם יש לי קמח תופח אני שמה פשוט כוס ורבע קמח תופח בלי אבקת אפיה ?

אצלנו מצטברות שקיות על גבי שקיות

של ממתקים כל כמה זמן בגלל שמחלקים לילדים בבית הכנסת ואנחנו תורמים אותם בתיבות האלו שמוצבים ליד סופרים

למעלה