מתוקים שלי...

טאקילה~*

New member
מתוקים שלי...../images/Emo176.gif

כשאתם כאן בחארקות, אני מטיילת לי בוורד וכותבת את הסיפור הבא,מוסיפה קצת ,ומוחקת קצת עד שיהיה יפה ומתובל כמו שאני אוהבת... אבל!הסיפור כבר מוכן- אני לא משחררת אותו, לא לפני שיהיה צימאון אמיתי לסיפור הבא... אני נהנת רק כשיש הענות ומלאן מלאן תגובות,,,,,,,,ככה אני אוהבת!!! שיהיה המשך נעים לכולם!

טאקילה~*

New member
מישלולה המורה!../images/Emo67.gif

למה את רק מצפה? למה את לא קורא ומגיבה?????? חכי אני לובשת ת´בייבי גרו-

לא תמיד יש לי מה לומר...

לעיתים רק קריאה מספיקה לי. מצטערת אם אני שונה מאחרים כאן.

כולנו שונים...

זה כל היופי במקום הזה ובכלל - לא ??? אנשים שונים מנסים למצוא שפה משותפת לכולם. לא תמיד מצליחים, אבל עובדה שממשיכים לנסות.

טאקילה~*

New member
נכון אנחנו אנשים עם מלא צבעים!|כדור

וכל אחד מאיתנו הביא איתו עולם משלו.. מטבע המקום כולנו נהנים מיחס לדברים שאנחנו כותבים. לי יש הנאה ענקית כשמצליח לי לסגנן ולהרים עוד סיפור, וההנאה כפולה כשאני רואה שאחרים נהנו מהכתיבה ומתמצית הסיפור. כשהסיפור עף לדפים רחוקים זו צביטה בלב...במיוחד כשלא הספיקו לראות את זה...

תראי...

לא רוצה לפתוח כאן דיון שכבר נערך. אבל לא תמיד יש מה לומר. כלומר ניתן לומר.. איזה יופי...מרגש...תענוג וכו´ וכו´... לא פעם אני נתקלת בהודעות מסויימות שפשוט אין לי מה לומר, לא מפני שזה לא מעניין ( ולא חסרות כאלה), פשוט...נגמרות לי המילים. כל אחד והקצב שלו... אני פשוט איטית, חושבת לאט, כותבת לאט, הכל לאט. זאת אני מישמיש

טאקילה~*

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תתלבשי חחחחחח כבר גמרתי! תסיפור הבא..חחחחחחחחחחח

למעלה