מתוקונת...

סוטליי

New member
שיו איזה מ-ג-נ-יב!

סוף כל סוף מישהו ובמקרה הזה מישהי ענתה לי.... אני אזכור אותך מתוקונת בתור זאת שענתה לי פעם ראדונה להודעה בפורום הזה..... :)

shiri-d

New member
וואו../images/Emo70.gif מישהי ענתה לך... רק שתדע,

שאם תכתוב פה דברים אז הרבה בנות יענו לך.... זה לא בנים ובנות לחוד... עם הייתי רוצה לדבר רק עם בנות, אז הייתי נכנסת לפורום בנות וסליחה על ההתנפלות... על תתייחס זה פשוט לא רגע טוב במיוחד...

חחחחחח

אנשים מה קורה כולם לחוצים פהההההה?!?!?!!?!? הא?!?!?! קחו תחיים באיזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהמגזימים האלה

דווקא את מהמגזימים

סה"כ אמרתי שיש לך חזה פצצות והייתי עושה אותך קחי כמחמאה ואל תתנפלי תודה..

כאילו שימי לב..

את רושמת שאת יענו מתוקונת כוסית עם חוטיני ואת אומרת התחפשתי לחיילת סקסית אז מה את רוצה..? ככה את עושה את עצמך ככה אני אגיד לך את כוסית ! זהו מה הבעיה שלך את מתנהגת כמו ילדה קטנה

חחח לא מותק לא

אני יכול להגיד כל מה שאני חושב ואף אחד לא ימנע ממני את זה את יודעת מה לא הייתי נוגע בך בלייזר איכס את מגעילה

אוי חמוד חמוד..

זה הדדי תהיה בטוח!!! אבל לא רואה אותך ממטר ואפילו לא מחצי.. ואם כן כנראה שאני יהיה עיוורת כי אחרי שראיתי תמונה שלך.. (הפוזאי עם הסיגריות באף) זה לא עשה לי ממש טוב.. שלא תבין לא נכון הכול ברוח טובה
יום טוב. ושישבת טובים!

שיהיה בכיף אני אומר.. אבל שימי לב

כתבת את זה שאם תראי אותי תהיי עיוורת.. אבלללללללללללללל דבר ראשון את כבר עיוורת אם את לא רואה מחצי מטר דבר שני את לא עיוורת עובדה שהצלחת לכתוב בלי שגיאות אהההההה מיחי מיחי עכשיו שחררי ת´חזיה תראי לנו את הגודל האמיתי של החזה שלך

למעלה