מתוקה...

שמואל20

New member
מתוקה...

היי לך מלאך שלי,זה נראה לי כיובל שנים משיחתנו האחרונה... רציתי להגיד לך שהיום היית גאה בי (אם היית לידי).. נפגשתי עם אותה אחת שסיפרתי לך עליה... אספר לך הכל.. אל תדאגי. בהתחלה היה מביך...קצת התביישתי.. היו הרבה דקות דומיה, אבל הצלחנו לשבור זאת במבטים מחשמלים.. שפתיה המלאות הקסימו אותי,עורה היה צחור לבן.. (כמעט כמו שלך). התחלנו לדבר וגילתי שהיא פשוט מקסימה...היא הרהיבה אותי בנשיות המוקרנת ממנה..בחוכמתה..הכל היה מושלם! קוראים לה אלה,איזה שם יפה.. כל הנסיעה חזרה לבית הגיתי את שמה.. אלה..אלה..אלה, בכל פעם החיוך וההתרגשות המו וגברו בי, הרגשתי את עורי גדל מחדש...שערותי מצטמרות להגיית שמה... אני לא מאמין שאני מתנהג ככה..איך זה קרה... אני כמו ילד קטן חסר מחסומים... כל כך שמח,ללא פחד. מתוקה שלי, בפגישה הזאת,בפעם ה-1 מאז פרדתנו, מצפוני לא הפריע לי.. הצלחתי לנהל שיחה,להתוודע לאחרת מלבדך...נהנתי איתה. אני חושש שזאת תהיה שיחתנו האחרונה יפה שלי.. אני מכאן ממשיך לבד. אני מרגיש שלם היום בקשר לפרידה.. אני לא מאשים אותך או אותי.. המצפון הניבזה שהעיק לי בתקופה האחרונה,עזב אותי למראה המדהים של אלה..ובחיים שלי לא הצלחתי לנקוף אצבע לדבר שלילי שעשית כך שלהאשים אותך זה יהיה חטא. מה שרציתי להגיד לך זה שאני קצת עצוב עלינו,עברנו הרבה ביחד מתוקה שלי,היית עולם ומלאו בישבילי.אבל אני שמח הלילה.. אני שלם לגבי ההחלטות שלנו. אני ממשיך מכאן לרגשות חדשים...לאהבה חדשה (מקווה). את תמיד תהיי בליבי,את זאת שחינכת אותי להאמין באהבה,לדגול ולטפח אותה. אני היום מוכן לנסות זאת.. הגיע הזמן! אני עדיין שומע את הידהוד קולך הערב האומר לי מה לעשות..איך להתנהג.. מלאך קסום,אני יודע שבליבך את שמחה בשבילי,אני רואה את חיוכך המקסים מתנוסס לרגל הודעה זאת. להתראות מתוקה (את כבר לא שלי) תמיד אוהב אותך! שמואל(האומר לילה טוב ולהתראות לפורם..לבנתיים).

למעלה