מתופפים בסינרגיה שאלה לי אליכם. המתופף בדיסק הראשון ובשני הוא אותו בן אדם?
ר רוי645 New member 3/1/07 #1 מתופפים בסינרגיה שאלה לי אליכם. המתופף בדיסק הראשון ובשני הוא אותו בן אדם?
ס סינטטית New member 3/1/07 #2 לא בראשון זה אורי רז ובשני זה איתן רז ואין ביניהם קשר משפחתי, זה ממש במקרה אותו שם משפחה
ס סינטטית New member 3/1/07 #5 ^ זה התאריך של ההופעה האחרונה שלו ז"א... וב-4.11 היתה ההופעה הראשונה עם איתן... הוא החליט לעזוב לפני אבל זו היתה הופעת פרידה..
^ זה התאריך של ההופעה האחרונה שלו ז"א... וב-4.11 היתה ההופעה הראשונה עם איתן... הוא החליט לעזוב לפני אבל זו היתה הופעת פרידה..
ס סינטטית New member 3/1/07 #8 מה דעתי משנה?../images/Emo13.gif עכשיו יש את איתן וזהו, לא חושבת שצריך להתעסק במי יותר טוב..
ד ד י ק ל ו ש ש New member 3/1/07 #7 חחח שאלה בלי תשובה... בעיקרון שתיהם היו מצויינים והמוזיקה יכולה להוכיח את זה בלי בעיה! סינרגיה הם פשוט סינרגיה... בכל מצב!!
חחח שאלה בלי תשובה... בעיקרון שתיהם היו מצויינים והמוזיקה יכולה להוכיח את זה בלי בעיה! סינרגיה הם פשוט סינרגיה... בכל מצב!!
ד ד י ק ל ו ש ש New member 3/1/07 #11 חחח את יודעת מה יותר עצוב בטעות הזו ..??? שמחר יש לי בגרות בלשוןןן חחח יהיה טוב!
T TzlilSimple New member 4/1/07 #14 אי אפשר להגיד מי יותר טוב אבל... אם תשימו לב, יש ממש הבדלים של הנגינה בתופים בדיסק הראשון ובדיסק השני.
אי אפשר להגיד מי יותר טוב אבל... אם תשימו לב, יש ממש הבדלים של הנגינה בתופים בדיסק הראשון ובדיסק השני.
י יוני 17 היחיד New member 5/1/07 #16 לפי דעתי הדיסק השני גם ממש פצצתי ביותר. רוב המילים שבשירים השקטים מדברים אליי המון. יש משו בשירים שלהם..שגורם לי לא לרדת מהם. אני מסוגל לשמוע את אותו שיר 50 פעם אחד אחרי השני ולא יימאס לי. פשוט ממכר...
לפי דעתי הדיסק השני גם ממש פצצתי ביותר. רוב המילים שבשירים השקטים מדברים אליי המון. יש משו בשירים שלהם..שגורם לי לא לרדת מהם. אני מסוגל לשמוע את אותו שיר 50 פעם אחד אחרי השני ולא יימאס לי. פשוט ממכר...