מתופף חדש בפורום

ananas1

New member
מתופף חדש בפורום

מגניב פורום מתופפים ... אז ככה אני מתופף כבר מלאא זמן ומגניב שיש כזה פורום שאפשר לדבר אז בבקשה שכל המי והמה של הפורום תשאירו לי איזה הודעה שאני יכיר אתכם נראה לי נחמד להכיר עוד מתופפים מהארץ אולי בהמשך אני יפרסם סולואים שלי או תמונות של המערכת שלי ... אם יהיה ביקוש ...

danezeq

Member
מר אננס! ברוך הבא!

כמה זמן אתה מתופף? - כמה זה "מלא"? יופי! אני שמח שבאים גם מתופפים וותיקים לפורום! מה שמך? היכן אתה גר? איזו מערכת יש לך? הביקוש להקלטות ולצילומים של המערכת שלך כבר עכשיו היסטרי! אז תעלה! כמה שיותר מהר - את המערכת שלי ושל חברי הפורום אתה יכול לראות בגלריה למעלה, אגב תצביע בסקר

ananas1

New member
מנגן כבר איזה 9 שנים

אבל רק 3 שנים אחרונות רציני ... יש לי טאמה :) רוקסטאר :( אבל היא מספקת אותי לנגן בבית .... יש לי דאבל של איירון קוברה מגניב לגמריי ... כל המצילות שלי a custom & k custom תכנסו לאתר של הלהקה שלי יש שם פירוט יותר רציני http://listen.to/dissonant עכשיו אני חושב שאני יקרא כמה הודעות וישאיר כמה הערות ... אגב , כשאתם בפורום אתם משאירים הודעה עושים רענן ומגיבים או כל פעם שאתם מתחברים אתם נכנסים בודקים מה חדש ויוצאים ?

ananas1

New member
בחייט תכנסו לאתר של הלהקה

ותחתמו בגסט בוק אנחנו ממש מעריכים את זה ....

Starway

New member
אתר נחמד...

אחלה פוזה של צילום.... אולי גם נשמע אותך מתי שהוא....

ananas1

New member
סבבה תודה

הייתי מעלה חומר שלי אבל אין לי כל כך איפה להקליט יכול להיות סוף שבוע הזה אני יקליט משהו שלי איפה שהוא

ananas1

New member
איזה סגנון אתם רוצים שאני יקליט ?!

סקר סקר תשאירו הודעות ....

למעלה