מתוסכל

גילוס

New member
מתוסכל

רציתי לשתף אותכם בטסט שהיה לי היום. זה היה הטסט השני שלי ולפני זה בשיעור ממש הרגשתי טוב אפילו המורה אמר לי שאני נוהג מעולה ואם אני אנהג ככה אז אני אעבור. הייתי שני בטסט. לאט לאט השתלבתי בתנועה (כי זה שהיה לפניי עצר בצד כי שנתחלף), ואז הגעתי לרמזור והטסטר ביקש שמאלה. הייתי בערך שלישי או רביעי בטור מכוניות וברגע שהם התחילו לנסוע התקדמתי אחריהם, ואז הרמזור התחלף לכתום וכבר הייתי בדרך לבצע את הפניה והוא בלם אותי אבל הספקתי לבלום יחד איתו (או איזה שנייה אחריו). למרות זאת הוא לא העיר לי. אח"כ המשכתי לנסוע, היה גשם ובגלל זה נסעתי לאט והתאמתי את המהירות וההילוך לפי המצב בכביש. אח"כ הוא הכניס אותי לכביש ראשי בעיר עם תנועה רבה והרבה הולכי רגל. כל פעם הקפדתי לעצור ולחכות עד שיעברו. היו הרבה מכוניות בצד הכביש שעצרו סתם ככה למרות שאסור ובגלל הצפיפות נסעתי לידם אבל הוא כזה נגע קצת בהגה לא משו רציני למרות שלדעתי לא הייתי מאוד צמוד. חוץ מזה אח"כ המשכתי לנסוע כרגיל עד למשרד הרישוי. דבר מאוד מוזר היה שזה שלפניי כאשר הוא עשה 2 טעויות הוא העיר לו על הטעויות שלו ולי על הרמזור או על זה שהוא הסיט לי מעט את ההגה הוא לא אמר דבר. בכלל הוא לא דיבר איתי כל הטסט. המורה אמר לי שהוא טסט פייר ומי שמגיע לו הוא יעביר אותו. אני מאוד פסימי. זה מאוד מתסכל כי אני כבר טוב בנהיגה ולא עושה שטויות אבל בטסט יש רגעים מעצבנים כאלה לא צפויים ובגלל זה נדפקים.

1 6

New member
חחח לי קרה בדיוק אותו דבר

אבל בטסט ראשון.. נהגתי ממש טוב לפני זה ודווקא בטסט היו לי כמה מצבים מעצבנים שבחיים לא קרו לי קודם ובגלל זה נכשלתי. אל תהיה מתוסכל, עשית את כל מה שאתה יכול.. לפעמים יש קצת חוסר מזל שזה קורה דווקא בטסט מה לעשות..בסוף כולם מקבלים רישיון

גילוס

New member
את/ה צודק/ת אבל עדיין זה מעצבן

כי זה היה דברים מעצבנים כאלה, ובנוסף ירד גשם והראות הייתה לא טובה.

1 6

New member
אני מבינה אבל..

מה זה יעזור להתעצבן? גם אני הייתי מבואסת שלא עברתי מן הסתם ולא הבנתי איך דווקא בטסט כל זה קרה לי (למשל הטסטר ביקש ממני לעשות חניה ברוורס ובכל השיעורים שהיו לי עשיתי את זה מצוין ודווקא בטסט עליתי על המדרכה
אבל בסוף הוא בכלל הכשיל אותי על זה שהזכות קדימה הייתה שלי ועצרתי) קיצררר, אל תדאג יהיה טוב
תחשוב על כל האנשים שנכשלים איזה 10 טסטים ובסוף הם עוברים (לא שאני מקווה שאצלנו זה יהיה ככה
)

גילוס

New member
תודה על העידוד. דרך אגב נכשלתי...

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהטסט הבא ילך לי חלק בלי שטויות וכל מיני דברים כאלה מעצבנים. העצבים האלה הם לא רק על הטסטים שנכשלתי. אם היית יודעת כמה זמן אני גם חיכיתי להם: בדיוק שהתחילו כל החגים של ראש השנה וסוכות היה לי טסט פנימי ככה שתוך 3-4 שיעורים הייתי אמור לגשת. אבל אז היה את כל החגים שבהם הטסטרים לא עובדים. למורה שלי היה תאריך אחרי זה אבל אז היה לי טיול שנתי. הוא כבר קבע לי תאריך אחרי זה אבל בסוף הוא החליט לדחות כי זה יצא שאני אהיה עם חבר לכיתה והוא לא רצה מתחים וכאלה. ככה שהתאריך לטסט הראשון היה חודש וחצי אחרי הטסט הפנימי. יום לפני אותו טסט התקשרו אליי ודחו לי ביום כי הטסטר חולה. אחרי הטסט הראשון נאלצתי לחכות עוד חודש ימים, וגם אז יום לפני הטסט התקשרו ואמרו שיש עיצומים אז דחו לי את זה בעוד שבוע. בטסט השני, אתמול, נכשלתי כמו שהבנת. ככה שאני צריך רק להתפלל לטוב.

1 6

New member
אמא'לה...

תתנחם שמעתי על מקרים גרועים יותר- לחברה שלי שעברה טסט שישי דחו את אחד הטסטים באיזה שלושה חודשים ככה שמהטסט הראשון שהיא עשתה עד לשישי כמעט עברה שנה! ככה שהמצב שלך בהחלט לא כזה גרוע..
אני עשיתי בינתיים טסט אחד ב20.12 ונכשלתי, עכשיו אני מניחה שהטסט הבא יהיה עוד איזה שבוע שבועיים... וכן גם אני כבר מתה לקבל את הרישיון ואני גם לא בטוחה שבטסט הבא אני אעבור אבל יותר מלקוות ולהשתדל כמה שיותר להיות בסדר בטסט מה עוד אפשר לעשות? חחח כמו שאמרתי העיקר שבסוף כולם מקבלים רישיון

taltal3001

New member
לא נורא..

טסט הבא תעבור... רק תאמין בזה... אני במצב יותר עגום ממך אני יכולה להבטיח לך... ישלי רק עוד הזדמנות אחת לעבור טסט (רביעי!!!) לפני שאני מתגייסת.. אני מתגייסת עוד 6 ימים... ואני לא רואה רישיון באופק... יהיה טוב בע''ה כולנו נעבור... :] אל תתבאס...והכי חשוב, לא להתייאש..

גילוס

New member
אני באמת מקווה שבטסט הבא יהיה טוב

יותר. תודה לכל המעודדים
ובהצלחה

למעלה