מתוסכל :(

micky26

New member
מתוסכל :(

נו אני לא בן 30 פלוס אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר להתבכיין.

אני מנסה כבר כמה זמן בצורה בהתחלה פחות רצינית עכשיו הרבה יותר רצינית להשיג דייט מאתר הכרויות, דייט אחד, לא אכפת לי כבר עם מי, עם סבתא שלי! זה היאוש מדבר כן?
ניסיתי הרבה אתרים, ברובם אף אחת לא הסתכלה לי על הפרופיל, אף אחת לא שלחה לי הודעות, מנסה עוד אחד עכשיו, חייב להגיד הצלחה מסחררת כי קיבלתי הודעה אחת, תשובה לא נלהבת אבל משהו ממישהי שכלום לא יצא מזה כי להודעה השניה היא כבר לא חזרה :(

אני מעלה הרבה תמונות, אני כותב הרבה על עצמי, אני מסתכל בעשרות פרופילים, שולח כל יום הרבה הודעות להרבה בחורות אבל אפילו להסתכל בפרופיל שלי כמעט אף אחת לא מוכנה
כשכבר כן זה בנות ששלחתי להן הודעה (אפילו לא כולן.. אפילו לא חצי מכולן...) שמסתכלות לי בפרופיל ו...זהו, פה האינטרקציה נגמרת.

בא לבכות האמת.

לא יודע אם לחשוב שאני הבן אדם הכי מכוער בעולם, אני לפחות לא חושב ככה..., משהו לא בסדר אני בטוח עושה.

אין לי כוונה לשים פה לינק לפרופיל כלשהו שלי כן? פשוט.... מהמבוכה....
אבל אני חייב עצה, חייב להיות משהו שאני יכול לעשות זה אוכל אותי.
כאילו סך הכל אני לא איזה מוטציה ואני גבוה ואני מרוויח יפה ואני פונה לבחורות עם פרופילים אקטיביים ואני תמיד פונה אישית אליהן וכו וכו והפרופיל שלי לא קופי פסטה משום דבר...
ואני צעיר!
אני מתוסכל ומיואש...

אז בנות מה גורם לכן לא להסתכל בפרופיל של אנשים בכלל או לא להחזיר הודעות?
בנים... קרה למישהו מכם? (רק לבנים זה יכול לקרות, פעם עשיתי ניסוי ונרשמתי לאיזה אתר עם השם גריזלדה שמתי תמונה של בחורה מכוערת [לטעמי] וכתבתי שאני עניה ושמנה שמעשנת כמו קטר ועדיין קיבלתי הודעות... לא נורמלי.. הסטנדרטים של גברים כל כך נמוכים שזה עצוב)

זה לא מזכיר את מה שאני אמרתי ?

אולי קצת יותר מתבכיין, אבל אותו התוכן...

סאטוריס

New member
ממממ...רוצה ביס מיקי....

בקצרה
ממליצה לך לפנות לקואצ'ר דייטים.

כי - ככל הניראה יש לך מודעות עצמית קטנה לגבי מה כן ומה לא בנושא טיפוח המראה החיצוני
כמו כן כניראה אינך בקיא בתקשורת בין המינים...

וליווי אישי של קואצ'ר כזה יכול לעשות לך פלאים.

בהצלחה

נ.ב.
יש פורום של 20+ אולי יתאים לך יותר למצוא שם צ'יקיטיטס...

FineSilverMan

New member
אתה לא חייב לשים לינק לפרופיל

אתה יכול להעתיק לכאן את מה שכתבת.

יכול להיות שהתמונות שבחרת לא מחמיאות.

להשיג דייט זה די קל... לפחות עבורי, הקושי הוא למצוא מישהי מתאימה לקשר רציני.

יש גם את פורום "בינו לבינה"...

לדעתי

זה בגלל שאתה בן 24.
אתה בן 24!!!!!
20 ו - 4.
אתרי הכרויות זה לא המקום בשבילך, או שמשהו קרה ב - 4 שנים האחרונות ובחורות אחרי הצבא נרשמות לאתרים הללו.
וגם אם הן נרשמות, זה בטח (לא יודעת בוודאות), כדי להעלות את הביטחון העצמי בכך שהן מקבלות פניות.

כרגע, המקום בשבילך להכיר הוא מקום הלימודים שלך.

אז זה לא אתה.
זה הגיל.

דידי 9

New member
ממש לא מסכימה..אין ספק

ש...הוא ניסה. את לא חושבת? ואם לא ממש הצליח לו, והוא מנסה ככה.
אולי גם בגלל סיבות של ביישנות או משהו, וככה נוח לו יותר....

מעבר לזה שיש כאן גם בנות בגילאים האלו, כך שזה לא שולל.

כל אחד ואיך שהוא מרגיש לדעתי.....ואיפה שהוא מרגיש.

הוא ניסה

באתרי הכרויות.
זה מה שהוא כתב.
בהתחלה פחות רציני ועכשיו באופן רציני להשיג דייט *מאתרי הכרויות*
אז עם מה את לא מסכימה?
עם זה שאתרי הכרויות לא מכוונים לקהל היעד של 25 מינוס?

ואיך זה בכלל קשור להרגשה שלו?
הוא שאל למה לא הולך לו, אני הסברתי מה הסיבה לדעתי שלא הולך לו *באתרי הכרויות*.

אגב, אנחנו ממש לא יכולים להסיק איך הולך לו מחוץ לוירטואליה.

קרו הרבה דברים בשנים האחרונות

אני לא מבינה את הפרשנות של "להעלות את הבטחון העצמי".
כשאני קיבלתי הרבה פניות (בגיל 29, לפני עשר שנים) זה לא העלה את הבטחון העצמי שלי. זה גרם לי לתחושת בדידות מוגברת ותסכול מכך שאנשים לא מתייחסים לדברים שכתבתי.
אם הייתי היום בת 20 ופנויה הייתי ללא ספק נרשמת לאתר היכרויות. אבל זה לא היה בכדי לענות למישהו שפונה ל"בנות" באופן סדרתי, אלא בכדי למצוא בעצמי מישהו שמעניין אותי.

נ.ב. לא כולם לומדים בגיל 24, ולא לכולם מתאימות אותן מסגרות להיכרויות.

תראי

אי אפשר כל הזמן לכתוב בפורום בהסתייגויות.
את זה אני שומרת לכתבי בי דין

אז מן הסתם לא *כולם* לומדים בגיל 24 וגם לא *לכולם* מתאימות אותן מסגרות להיכרויות.

בפורום, כמו בכל פורום, מקבלים מגוון דעות, וכל אדם כותב מנקודת מבטו האישית, מעולמו.
אז בסביבה שאני חיה בה, מתרועעת בה, גדלתי בה, בגיל 24 רוב רובם של חברי, חברים של אחי, של אחיות שלי, בני דודים שלי, אנשים שהיו איתי בצבא והלאה - למדו בגיל הזה, ושם הכרנו את האקסים או את בני הזוג הנוכחיים.

כמו כן, אנחנו לא יכולים להסיק מהודעתו של פותח השרשור שהוא לא לומד
ושמסגרות אחרות לא מתאימות לו.
אנחנו רק יודעים שהוא מנסה להשיג דייט באתרי הכרויות ולא הולך לו.
התגובה שלי הייתה רק השערה ללמה לא הולך לו.
מותר לי...

הפרשנות שלי בלהעלות את הבטחון העצמי - אתרי הכרויות הם סוג של בועה, בחורות מקבלות כל כך הרבה פניות ביום שכל השפע הזה מבלבל וגורם למצב של בררנות יתר.
במצב של בררנות יתר, מגיעים למחשבה השגויה של אטרקטיביות יתר בעולם האמיתי, זה שמחוץ לוירטואליה.
למשל, בחורה, בת 23, חמודה מאוד, אבל מה לעשות, כשהיא יוצאת עם חברות שלה, לא מתחילים איתה ועם חברות שלה כן, נרשמת לאתרי הכרויות ושם היא מקבלת 10 פניות ביום = הבטחון העצמי שלה עולה.
ולא שיש בזה דבר רע, אבל לפעמים סתם נרשמים לאתרים האלה כדי לראות כמה פניות אקבל ולא באמת מגיבים להודעות.

דידי 9

New member
לא מסכימה עם זה

"אתרי הכרויות זה לא המקום בשבילך, או שמשהו קרה ב - 4 שנים האחרונות ובחורות אחרי הצבא נרשמות לאתרים הללו.
וגם אם הן נרשמות, זה בטח (לא יודעת בוודאות), כדי להעלות את הביטחון העצמי בכך שהן מקבלות פניות."
^^^ ציטוט 1 שלך.

ובטח! שלא עם זה......מי קבע? מתי? :)
יש המון בנות בגילאים האלו באתרי הכרויות, וגם בנים. למה המקום בשבילו זה הלימודים שלו?

ציטוט שני בעיקר: "כרגע, המקום בשבילך להכיר הוא מקום הלימודים שלך".

קצר ולעניין

יש הרבה אנשים שמשתמשים בהרבה אפיקים של היכרויות, מהרבה שיקולים. לאנשים שונים מתאימים דברים שונים.
לא רואה סיבה לקבוע למישהו שהוא "צריך" לבחור רק בדרך מסויימת, בטח שלא בגלל הגיל שלו.

דידי 9

New member
נכון:)

ואם אנחנו לא מכירים את המורכבות, את הסיבות-אנחנו לא באמת יכולים לשפוט או לדעת.
אני אפילו רואה את זה כאומץ שיש לו.
אולי המינון לא נכון, אבל הוא ילמד. כאן אולי נכנס ה-24.

להתייאש אסור לו.

סאטוריס

New member
אז... סליחה שאני מנומסת..

בטח כולם כאן יודעים אבל..
אני לא!
ואני סקרנית מאד..
אז אם לא אכפת לך לשתף קצת..

איך הכרת את נשמאמי שלך.. ואיך בקצרה זה התפתח?

ותודה מראש על שיתוף הפעולה

למעלה