מתוסכל :(

ללא שם15

New member
מתוסכל :(

יש לי חברה כבר שנתיים היא ממש אוהבת אותי היא נותנת בשבילי הכל דואגת ואיתי בכל דרך שאני בוחר, הבעיה היא, שאני אוהב אותה אבל הרבה פחות ממה שהיא וגם ככה שאני נותן פחות וקשה לי עם זה שהיא נותנת את הנשמה ואני בקושי נותן חצי. יש לי גם בעיה די רצינית שאני מקנא לה בטירוף אני לא מסוגל כשהיא מדברת או מסתכלת על גברים, ואני לא מבין כי היא נאמנה לי במאה אחוז אבל עדין, אני כל הזמן פוחד וזה ממש גורם לי סבל כי גם קשה לנו להתחבר לאנשים, אנחנו יוצאים רק עם בנות ועם רוצים לקבוע משהו עם כמה חברה אני לא מסוגל שיהיו הרבה גברים וזה תוקע אותנו מבחינה חברתית. אפילו סרטים אני לא יכול שהיא תראה כי יש גברים עירומים ומדברים הרבה על מין. מה אתם מציאים לי לעשות? אני יודע שאני דפוק ואני משתגע מעצמי :(

chenby

New member
תניח לה

ותבין שאין לזה קשר אליה, אתה הרי לא רוצה שהיא תסבול ביחסים בגלל שאתה אוכל סרטים על כלום.. קודם כל תשחרר אותה מהמועקות שלך - כלומר אל תוציא את זה עליה. עכשיו תשב עם עצמך ותנסה להבחין מה יש בזה שמשרת אותך, מה מפחיד אותך באמת, ואז תחשוב מה באמת יקרה אם מה שאתה מפחד ממנו יתגשם, תראה שבכל מקרה תהיה חי ובריא ונושם לכן שום דבר הוא לא דרמטי. וכל פעם שיש מחשבה כזו שמביאה לך סטרס תבדוק מה באמת העובדות - וממה אתה באמת עושה את הסיפור. וזה לא רק ביחסים, זה בכל תחום.

נונה17

New member
אתה דפוק, נכון

שחרר אותה. וגם את עצמך. אתה הרי לא רוצה אותה לעצמך ואתה לא נותן לה טיפת חופש להיות עם אחרים. טפל בעצמך ואל תוציא את כל התסבוכים עליה.

נראה כאלו אתה מבין

שאתה פשוט לא שווה אותה ויום אחד היא תתעורר ותלך עם אחד מאלו שכן ישקיעו בה מה שמגיע לה

שני 4004

New member
גם אני הייתי בערך כמוך

קנאה עזה כמוות. אולי אם אתה מקנא תנסה להבין ובחון את עצמך בכמה מישורים בקשר וכך תבחן את עצמך לעומק מן עבודה עצמית . לגביי שאר האנשים שכותבים פה זה ממש לא הוגן אנשים שופכים ומכותבים מה קורה להם בנבכי נשמתהם וזה הופך לבדיחה ... זה הרי פורום שמיועד לעצות ולפתרון בעיות העונים בצורה מכוערת הם כנראה אנשים מאוד מתוסכלים ..

chenby

New member
פרשנות שלך

אנשים עונים (בהתנדבות יש לציין) מתוך מה שהם מרגישים וחווים. את קוראת את זה כזלזול או בצורה מכוערת.. אבל זו הראייה שלך בלבד.

רק הערה

כשאדם כותב "אני רעב" אז עצות כמו "אז תלך לאכול" לא בטוח שהן מגיעות ממקום מפרגן וטוב, אלא סתם ממקום ציני. הבחור פה מזהה את הבעיה שלו, ואומר שהוא דפוק ויש לו בעיה עם עצמו, אז לתת לו עצה בהתנדבות - "לך לפסיכולוג", נשמע בדיוק ככה... העובדה שמאן דהוא הואיל וכתב בהתנדבות את המשפט ה"מושקע" הזה "לך לפסיכולוג" לא מקדש אותו, ואפשר בהחלט להביע ביקורת אם מישהו חש כך.

מחלת הקנאה

העובדה שאתה טוען שאתה אוהב אותה פחות, ועדיין מקנא לה בטירוף מצביעה על הברור מאליו, שהקנאה שלך לא נובעת מאהבה מוגברת מידי, אלא מרכושנות גרידא. נתפסת לאובססיה הזו ואתה תקוע שם עמוק. איך לפתור את זה? אני מפריד בין שני דברים. בין מה שאתה מרגיש פנימה, לבין מה שאתה מקרין החוצה. לגבי מה שאתה מרגיש בפנים... כל עצה טובה כאן, טיפול פסיכולוגי, אימון, וגם זמן ובגרות שאתה צריך לעבור... זה תהליך ארוך. אבל יש משהו שאתה יכול לפתור לטווח המיידי וזו ההתנהגות החיצונית שלך. נניח... אם הבוס בעבודה מעצבן אותך ובא לך להרוג אותו, לא תלך ותהרוג אותו, נכון? גם לא תפוצץ אותו מכות. למה??? כי ברור לך שזה אסור וזה לא חוקי! כי אם תהרוג אותו, תשב בכלא לתקופה ארוכה. אבל אתה בהחלט משגע את החברה שלך והורס לה ולשניכם. כי אתה חושב בטעות שמותר לך הכל. אז אני מציע שתתייחס לקנאה המוגזמת שלך כאל דבר "לא חוקי". שאין לך זכות להוציא החוצה את מה שאתה מרגיש. זה לא חוקי, זה לא מוסרי, ואתה "הורג" את מערכת היחסים ביניכם ופוגע בה. וזה אסור. אז פשוט תבליג, תתאפק. תרגיש בפנים, אבל אל תוציא החוצה. להשערתי אם תצליח להתאפק כמה פעמים, זה כבר יעזור גם לרגש פנימה...

שני 4004

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך בכל מילה

ללא שם15

New member
תודה לכל

מי שהגיב ברצינות וניסה לעזור. אלירן שמנדוז- אני אקח את זה לתשומת ליבי, תודה רבה על העיצה. וכל המתחכמים - כשבן אדם בא ואומר שיש לו בעיה הוא מודע אליה ורוצה עזרה ואלה התגובות שלכם, במקום לעזור לו אתם אומרים דברים מגעילים זה רק אומר עלייכם שאתם בבעיה לא פחות ממני, בעיה עם עצמכם ואתם מוציאים את התיסכול שלכם על בעיות של אחרים. אז אתם יכולים לקפוץ לי.

pink xiaojie

New member
אלוהים ישמור אותנו מאנשים כמוך..

אתה לא דפוק. אתה חסר בטחון, תלותי, קנאי, ואתה ממש ממש ממש לא אוהב את עצמך, אז ברור שאתה לא מסוגל לאהוב את האישה שלך. אם היא לא מסוגלת לפרק את זה, תפרק את זה אתה, ולך לטיפול כדי להיזכר שאתה דווקא די בסדר, ודי מצחיק, שנון, חכם ולא רע במיטה, ורק אז תוכל לבנות מערכת יחסים נורמלית. כמו שאתה מתאר את המצב כרגע זה מצב טרום מכות- מעצר- שחרור- רצח- כלא לכל החיים.

למעלה