מתוסכל מהמצב...

katana2

New member
מתוסכל מהמצב...

אני וחברה שלי כבר 3וחצי שנים יחד פלוס מינוס לפניי קצת בערך חודשיים וחצי חזרנו מפרידה של חודשיים. הפרידה הזו לא כ"כ הייתה אמיתית בעיניי זה בא פתאום בבום מהצד שלה בעצם הרגשה שהיא צריכה פסק זמן כדיי להבין מה היא מרגישה.. בסופו של דבר זה היה פשוט ירידה בהימשכות אליי שגרמה לפסקי סמן וניסיונות לתקן ולשקם את המערכת ביננו מרצון שלה ושלי כי אני לא יכולתי לחשוב להמשיך את החיים בלעדיה והיא גם אמרה שהיא אוהבת אותי אבל היא לא מרגישה כבר את הפרפרים וההרגשה של הגעגוע לראות אותי. לאחר ניסיון שיקום שלא צלח היא החליטה להיפרד ולקחת את הזמן לבדה לראות מה היא מרגישה אני לא יכולתי לחשוב עדיין שאני ימשיך בלעדיה כי סה פתאום בא םה בבום ובטוח זה תקופתי וזה חייב לעבור. חודשיים של פרידה שבסופו של דבר היה לי מאוד קשה להיפרד ממנה ולעזוב אותה אחריי שבועיים וחצי בערך ניתקתי קשר כי היא היתה צריכה את הזמן ואחריי בערך חודשיים ניא הרגישה שהיא אוהבת אותי וממש לא רוצה לעזוב אותי וחזרנו. ובעצם מאס אנחנו חודשיים שוב יחד אך ללא שינוי. כל הזמן אני יוצא מהפגישות שלנו מבואס/מתוסכל כי אני לא מכיר את מי שהכרתי שלוש שנים שלמות.. תבינו כבר לבד מה זוג אחריי שלוש שנים הספיק ופתאום אים כלופ. בעצם יותר מ4 חודשים אין שום התקרבות מינית מצידה וזה כל פעם שאלות של למה והיא עונה לי "זה פשוט עניין של תזמון רע" נשיקות? שלוש שנים אף פעם לא קיבלתי ממנה סירוב או סוג של שנאה ל "נשיקה עם לשון" ולפניי הפרידה כך זה היה ומאז שחזרנו להיות יחד זה לא השתנה ההתנהגות שלה גם לפעמים כאילו אני איזה מישהו ידיד של חהעביר איתו את הזמן וכי אנחנו חברים אז נבוא לראןת אותו. לא מרגיש שום געגוע ורצון להיות איתי מה שמוביל כל פעם לזה שאני רב איתה. ועוד המון סיטואציות דומים היופ עשיתי לה שיחה על כל התקופה הארוכה הזאת ובעצם במיוחג על הפרידה שבה חיכיתי חה שתחזור אליי כי ידעתי שמשהו חא אמיתי בפרידה הזו.הבהברתי לה שלא בשביל יחס כזה חיכיתי חה המון זמן ובטח שלא בשביל יחס כזה רציתי שתחזרי אליי. דיברתי איתה על כל מה שהפריע ומפריע לי על הדברים שהיו לפניי הפרידה שוואלה חזנו והם עדיין באוויר אז כאילו בשביל מה חזרת..והיא אמרה לי שוב ושכנראה כבר זמן מה היא אמרה לי "זה רק עניין של תזמון" לשכב איתי שבעצם היה שקר וכי היא לא רצתה להגיד לי שוואלה מאז שחזרנו היא שוב מרגישה שהיא לא נמשכת אליי.. מהרגע שהיא אמרה את זה פשוט קרסתי לא ידעתי מאיפה םהתחיל ומאיפה זה נופל עליי שוב ולמה דוב.. ואני מה? אתם בטח תגידי "אתה צריך להעיף אותה לעזאזל" אבל לא נרגעתי קצת ואמרתי לה בדיוק שלא בשביל יחס כזה דל סוג ידידים חזרנו וניסינו מספיק לתקן ואני בא ואני אומר לך עכשיו כל מה דמפריע לי וגם מגלה ששיקרת עליי בנוגע ליחסים ביננו. מדבריה היא מאוד מפחדת לאבד אותי לא מצליחה לחשוב שאהיה עם משהי אחרת ולא רוצה לאבד אותי.. ואמרתי לה שעם כל זה מה איתי? איפה הרצון שלי לאיך אני רןצה שחברה שלי תתייחס אליי? שלוש שנים אני מכיר אותך וטת מתנהגת טליי כאילו אני איזה זר.. היא אמרה שהיא דוב רוצה לשקם באמת ורוצה לנסות לתקן וכמה שאני לא הבנתי מה היא יכולה לשקם טם היא לא נמשכת אלייהיא פשוט ביקשה וכמה שהיה לי קשה להסכים כי אני מאוד פגוע ולא יודע איך להתמודד עם זה ומצד דני מאוד לא רוצה לאבד אותה אמרתי לה שזו תיהיה תרופת מבח קצרה ודאני ירצה לראות שינוי ביחס כלפיי יחס דהתרגלתי לקבל ממך של חברה בזמן הקרוב כי אם את יודעת שזה מה שאת מרגישה המון זמן וזה מה שאת משדרת אז אין לך מה לתקן ורק כי מדברים על זה עכשיו אז את פתאופ רוצה לתרן.. מכאן הלאה אני צריך לראות מה איתי באמת והאם היא תראה שינוי ביחס שלה כי היא רוצה לשנ,ת.. אני יודע שאקבל תגובות דל תזרוק אותה ואתה אידיוט אבל אשמח לקבל תגובות בכל מקרה.

joejoe268

New member
תראה, אתה כל כך צעיר

אם כבר עכשיו אתה מרגיש ככה בקשר שלכם, לדעתי אין סיבה ממש להישאר... וכמו שכתבת, אתה צריך לראות את עצמך גם בתוך הקשר הזה- קודם כל איך הקשר הזה גורם לך להרגיש? דבר שני, מה החלק שלך בהדרדרות היחסים ביניכם? תשאל את עצמך שאלות קשות כדי שתוכל לצמוח מכאן בדרך לקשר הבא...

chenby

New member
אתה בן 22

וזו חברה של 3 שנים, כן זה קשה לוותר על זה, פתאום להיות לבד או להתחיל משהו חדש.. אבל אתה בעצמך יודע את התשובה, אולי בגלל זה אתה לא רוצה לשמוע אותה מאיתנו. להיות עם מישהי כי אתה אוהב אותה אבל היא לא נמשכת אליך וכתוצאה מזה אין ביניכם קירבה, זה לא בהגדרה שלך לזוגיות. להיות עם מישהי כי אתה אוהב אותה אבל מפחד כל שנייה שהיא עלולה לזרוק אותה- גם זה בטח לא בהגדרה שלך לזוגיות. כבר היית בלעדיה, ושרדת, הצלחת אפילו לנתק קשר לבקשתה (לא מובן מאליו נשמה) וגם את זה שרדת, אז מה הכי גרוע שיכול לקרות? תרגיש גרוע כמו עכשיו? אז אתה כבר יודע איך זה מרגיש, אפשר לחיות עם זה, והיופי הוא, כשכאתה מבין את זה, הדברים רק הולכים ומשתפרים. ואולי הגיע הזמן שתיפרדו, זה קורה במשפחות הכי טובות בטח בגילאים האלה, זה רק יכול להביא לך מישהי שתעריך טוב טוב את מה שיש לה בידיים... בכל מקרה עליך לשחרר, בין אם אתם יחד עדיין או לא, תשחרר, רוב הסיכויים שלא היא תהיה האשה שלך אלא אהבה ראשונה שלך, וזה אחלה. אידיוט אתה בכל מקרה לא, אלא חבר אוהב שלא רוצה להיפרד וזה מובן. אבל לא תמיד זה בידיים שלנו - בטח אם זה לא זה... איך אומר איש אהוב עליי ביותר - מה ששלך שלך גם בלי השתדלות באותה מידה שמה שלא שלך - לא שלך, גם עם השתדלות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה לא אידיוט, אבל...

תזרוק אותה. קודם כל אני אתן לך הסבר פסיכולוגי מפורט למצב: בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. ועכשיו לסיכום: 1. המשיכה נגמרה 2. היא פוחדת 3. אתה משלם את המחיר אם לא הייתי מטפל, הייתי אגן אומר "זרוק את הכלבה". מאחר ואני מטפל, ובן אדם רציני ואחראי\ אני אומר: תיפרדו יפה לשלום. האו.

אייבורי

New member

מזל שאני לא מטפל

חייבים פשוט חייבים

את הסמיילי הנקרע מצחוק של סקייפ כאן! מחדל בלתי נסבל של תפוז מריוס!
אני אומרת - הגיע הזמן לצאת לחופשה, אתה נשחק

אייבורי

New member
אתה אכן אידיוט

ואתה צריך לזרוק את הכלבה. והעבודה שהיא הייתה חודשים לבד וגילתה שהיא לא כזה להיט שם אותך במקום לא טוב.

בנאדם

אתה צעיר ואתה כבר ברירת מחדל ולא רק ברירת מחדל, אלא גם נפלת פתאום לפוזיציית הידיד .. זה שלא מזיינים אותו. אני אומר, שלום שלום, ואל תבואי לי בחלום. (בכאב ואמפתיה כמובן)

למעלה