מתוסכלת..

noosi

New member
when you wont think about it

that is when you gonna have it. and by the way what do you mean when you say that your boyfriend doesn't care that muc ? not to say that he is responsible for your orgasma, but he can still care about you. are you open with him, does he know what you like do you know what you like ? the buttom line is that if you had an orgasma in the past realationship, or just in the past, you need to check with yourself what is defferent this time. what changes. what hold you back or why are you holding yourself back.

infatuation

New member
מתוסכלת..

גם ממכם, אני אנסה להעלות שאלה נוספת לפורום בתקווה שהפעם מישהו יענה לי. ובן העניין הוא שאני לא מצליחה לגמור, לא יודעת לגמור, לא זוכרת? בן זוגי מודע לכך שקשה לי, ונראה כי זה לא מדאיג אותו, מתכוונת, הוא עושה הכל שיהיה לי טוב ונעים גם אם הוא יודע שזה לא יגיע. אבל אני כל פעם מרגישה מחדש שהנה זה מגיע ופשוט לא מצליחה לתת לזה להשתחרר, ועם כמה שאני נהנית מכל האקט עצמו ולא הכי חשוב לי אם אני כן גומרת או לא, זה מתסכל להרגיש שהנה זה בא אבל בסוף לוותר כי כב אין לי יותר כח. אני מנסה לזכור אם עם האקס שלי הייתי גומרת, אבל לדעתי לא. גם הפסקתי לאונן בשנה האחרונה אם זה קשור.. וכשכן אוננתי לפעמים כן גמרתי. האם ישנה דרך, ללמוד להשתחרר, ללמוד לתת לזה להשתחרר? בד"כ כלל עידן, אתה מפנה ליעוץ מיני אבל אני איני מעוניינת בזה, וגם איני יכולה להרשות לעצמי בכלל דבר כזה.. אשמח לתגובות..

qt1

New member
infatuation ../images/Emo24.gif

את מאוכזבת גם ממני?
את נוטלת איזשהם כדורים עדיין?-אם התשובה היא שלילית אז אין קשר ואם היא חיובית אז יכול להיות קשר וכבר כתבנו על כך בעבר...זוכרת? אולי הכל קשור למשבר המשפחתי שעברת/ם ,ואם לא מחפשים את הסיבה כי לא רוצים , אז מה דעתך על הדברים הבאים לגבי בן זוגך? " בן זוגי מודע לכך שקשה לי, ונראה כי זה לא מדאיג אותו, מתכוונת, הוא עושה הכל שיהיה לי טוב ונעים גם אם הוא יודע שזה לא יגיע." אם בן זוגך מודע לכך שקשה לך וזה לא מדאיג אותו איך בדיוק הוא עושה הכל כדי שיהיה לך טוב ונעים? ואיך הוא יודע מראש שזה לא יגיע? הוא נביא? קחי נשימה עמוקה ותרגיעי , הכל יהיה בסדר ואת כן גמרת עם החבר הקודם אם אני לא טועה ואם כן - סורי.
קבלי חיבוק.

infatuation

New member
מממ...../images/Emo9.gif

אני עדיין נוטלת כדורים, אבל ממה שהבנתי זה משפיע על החשק המיני והאמת שלא ממש חסר לי חשק
ובן זוגי יודע כי דיברתי איתו על הנושא. וגם מספר פעמים עצרתי אותו באמצע כי פשוט "נכנעתי". עושה הכל שיהיה לי טוב ונעים, הוא באמת עושה לי מאוד טוב ומאוד נעים
וכמו שכתבתי קודם אני כל פעם מרגישה שעוד רגע, ואז זה נעלם ואני מפסיקה אותו. חשבתי שאולי זה קורה בגלל מה שקרה לי עם האקס.. ושאולי זה איזשהו מחסום אחר.. אני כבר לא יודעת
.

qt1

New member
infatuation ../images/Emo24.gif

יש מצב שלא תנסו להגיע לביג O לא את ולא הוא לאיזו תקופה? אני לא יודעת כמה זמן המצב הזה נמשך ואם זה המצב מתחילת הקשר ,איך את רואה את הקשר איתו? במה אם בכלל הוא שונה מהקשר עם החבר הקודם שלך?הפרש הגילאים ביניכם הוא של כמה שנים? למה את מייחלת בקשר הזה והאם הציפיות שלכם מהקשר הדדיות? שבת שלום ולהתראות.....

infatuation

New member
הביג O? ../images/Emo12.gif

ובכן.. אנחנו ביחד כחודש וחצי, והתחלנו לקיים יחסי מין ממש בהתחלה. הפרש הגילאים בינינו הוא 5 שנים, אני בת 18.5 והוא 24 עוד מעט. הקשר שונה בהרבה מהקשר הקודם שהיה לי, למען האמת רק עכשיו כשאני בקשר הזה הבנתי עד כמה הקשר הקודם לא היה בריא, בדיוק אתמול דיברתי איתו על זה. בקשר עם האקס הכל היה מתוך תלות וצורך, הצורך שלי להרגיש קורבן וש"יצילו" אותי, והתלות שלו בכאב שלי כדי לעזור לי ולברוח מהכאב שלו. אני חושבת גם שהקשר שלנו הרבה יותר כנה ואמיתי, והקודם היה כמו משחק, שוב של קורבן ומציל. לי מאוד טוב איתו, אני חושבת שגם לו טוב איתי. ציפיות זה דבר שאני פוחדת לדבר עליו, אבל שנינו לדעתי מרגישים אותו דבר אחד לשנייה, ומקווים להמשיך עוד הרבה ביחד.

qt1

New member
infatuation../images/Emo141.gif

אני חושבת שדווקא בגלל שאת פוחדת מפני שיחה של תיאום ציפיות ,את והוא צריכים לעשות שיחה רצינית, פתוחה וגלויה על היחסים שלכם, שתכלול תיאום ציפיות. לדעתי זה רק יתרום לקשר שלכם , את תדעי לאן הוא מוביל ובקשר למה שכתבת בעניין האורגזמה שלך,אין לי מה להוסיף מעבר למה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי שאולי יש מקום להניח לאורגזמה בקשר ולהתמקד בליטופים נשיקות וכו'... שבת שלום

למעלה