מתוסכלת

פרה פרה...

וברצינות - יכול להיות שזה יקרה, ויכול להיות שלא. כרגע קשה לדעת למה הוא בגד, ואם זה יחזור על עצמו עם בחורה אחרת, או שהיה משהו ספציפי בבחורה הזאת ובסיטואציה הזאת שגרם לו לבגוד (למשל, זה שהיא הסכימה
).

אורחת140

New member
מתוסכלת

שלום לכולם אנחנו נשואים כ 20 שנה אני בת 45 יש לנו 4 ילדים גדולים מעל 18 וקטן בן 9 אנחנו יחד מגיל 17 נישואים טובים. לפני כשנה גילתי שבעלי ניהל רומן של כשנה וחצי עם אישה שקטנה ממנו ב כ 20 שנה היא עובדת בסניף אחר של מקום העבודה שלו וגרה במרחק של כ 4 שעות נסיעה כך שזה בעיקר התבסס על שיחות ווטסאפ וטלפון הוא טוען ששכב איתה פעם אחת בלבד חייבת לציין שהוא לא נידב מעצמו שום מידע רק לאחר שאני חקרתי ומצאתי סימנים ברורים רק אז הוא הודה.. לפי מה שהבנתי היה נתק של כמה חודשים באמצע כי היה ברור להם שזה לא קשר שימשיך והיא במקביל חיפשה בן זוג. הוא התנצל ואמר שזה היה סתם (כמובן שאני לא מאמינה אין סתם שנמשך שנה וחצי) ושהוא אוהב אותי ולא הפסיק מעולם... היה סקנדל שנמשך מס חודשים והחלטתי לא לפרק כי ראיתי שהוא ממש סובל ולא מוכן לוותר .. במסגרת העבודה שלו הוא נוסע מידי פעם לאיזור המגורים שלה .. הוא הבטיח שלא יעבור דרכה וסיפר פעם אחת שעבר כי לא היתה לו ברירה ... ונשבע שזאת היתה הפעם היחידה .. לאחר בירור שעשיתי הבנתי שהיה שם עוד פעם בזמן שהיא הייתה (יכול להיות שהיה יותר אבל לא הצלחתי להוכיח זאת) הוא התעקש שלא היה עד שהוכחתי לו ואז כבר בלית ברירה הודה אבל אמר שהיה חייב ולא ראה אותה. עוד דבר כשנודע הרומן היא חסמה אותי ואותו בווטסאפ אותי אני מבינה כי שלחתי לה מס הודעות , לפני מס ימים נכנסתי לווטסאפ שלו והכנסתי את מס הטלפון שלה וראיתי שהוא לא חסום אצלה הוא טען שלא יודע למה הסירה את החסימה ושלא דיבר איתה מאז שהתגלה הרומן ...אני מתוסכלת מכל השקרים ולא יודעת מה לעשות. זקוקה לעצות. תודה

קודם כל

קבלי חיבוק ענק. ו...תחשבי אם טוב לך איתו , אם את יכולה לסמוך עליו ואם את רוצה להשאר איתו.
אם את רוצה לדעת אם הוא עדיין בקשר איתה אזי שאת לא סומכת עליו...אפשר לקחת חוקר פרטי, לחבר את הווטסאפ שלו למחשב שלך ואז תוכלי לעקוב אחר השיחות שלו(מתוך הנחה שלא סידר לעצמו מכשיר נוסף, כמו שעושים חלק מהבוגדים...

אורחת140

New member
לפי מה שאני יודעת

כדי לחבר את הווטסאפ למחשב צריך את המכשיר ולעשות בו מס' פעולות לא? האם חוקר פרטי יכול לעשות זאת בלי מכשיר הטלפון?

מריוס זכריה

Member
מנהל
שתי שאלות

אחת טכנית: למה את מתכוונת "שלא יעבור דרכה"?
דרך העיר שלה? דרך הרחוב שלה? דרך המשרד שלה? דרך ה.. שלה?
אני באמת לא מבין.
&nbsp
שניה בסיסית יותר: איך מערכת היחסים שלכם לפני הבגידה, תוך כדי ואחרי?

אורחת140

New member
דרך המשרד שלה

הוא צריך מידי פעם להביא דברים מהמחסנים שם אבל לא חייב יש אחרים שנוסעים ויכולים לעשות זאת.. הוא בעל ואבא מושלם במהלך הבגידה לא חשדתי בכלום למרות שבדיעבד היו סימנים, .. חייבת לציין שלי מאוד קשה עם שקרים והוא יודע את זה והבהרתי לו הרבה פעמים גם בעבר הרחוק וגם בסיפור הזה שאני יכולה להתמודד עם אמת קשה רק לא שקר והוא ממשיך .. זה התיסכול שלי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אז ככה

ברמה העובדתית/הגיונית, או שבן אדם משיך לבגוד או שלא.
אין טעם להיכנס לכל הפרטים האלה של הוואטסאפ ואם כן הוא עבר במשרד פעם או פעמיים.
אם הוא ירצה להמשיך בקשר, הוא ימשיך על אף הכל, ואם לא - אז לא ואין מה לדאוג.

אבל אנחנו לא ברמה ההגיונית אלא הרגשית.
אני חושב שאת החלטת לסלוח לו ולהמשיך הלאה, אבל משהו רגשי בך לא מאפשר לך.
כדי לעשות את זה כאילו רציונלי, את נכנסת לכל הפרטים המיותרים האלה.

אני חושב שאחרי בגידה, שני הצדדים (את והוא, כן?) צריכים להבין למה בדיוק זה קרה, ואיך לעשות את זה אחרת.

להגיד "זה קרה סתם", "לא הייתה לזה משמעות", הן תשובות לא רציניות. הן מעידות שהוא לא מבין מה קרה, וגם את כנראה לא.

לכן גם "הסליחה" היא לא באמת סליחה, ואין תיקון של שום דבר. יש פחד לפרק, אבל אחרי כמה חודשים הפחד נעלם וחוזרים למקום שהיינו בו לפני הבגידה. זה מקור הבילבול שאת חשה.

אם אתם לא מצליחים לעשות את העבודה הזאת לבד, כדאי מאוד שתלכו לאיש מקצוע שיעזור לשניכם. טיפול אחרי בגידה הוא לא פשוט, אבל הוא יכול להצליח. הדחקה, לעומת זאת, היא לא תחליף טוב לטיפול.

adam33

New member
להאמין ולא להאמין

אכן החויה היא לא נעימה ועוד יותר כשהוא מספר לך את הצד שלו.
האם להאמין?
לא חושב.
האם להמשיך?
תלוי בך.
זה לא משהו שניתן בו להכניס את רגשותייך והכל נמדד על פי המעשים בשטח.
אם תראי שהוא חוזר אלייך ואת מרגישה את זה ..אזיי צלחתם את המשבר.
ואם לא..אז הוא ממשיך אבל שומר על עצמו ביתר שאת שלא תגלי בפעם הבאה.

אתם צריכים לדבר, להבין למה

זה קרה, ולהחזיר את האמון לאט לאט. (עדיף באמצעות איש/אשת מקצוע)
קולרים, מעקבים וחסימות הם לא הפיתרון לכלום.
&nbsp
ועוד דבר- "החלטתי לא לפרק כי ראיתי שהוא ממש סובל ולא מוכן לוותר"??
את בטוחה שזו הסיבה שלא נפרדת ממנו?
אולי תקחי קצת אחריות על היחסים שלכם?

אורחת140

New member
לא הבנת

לא התכוונתי שריחמתי עליו לכן לא פירקתי הכוונה שזה הראה לי את הכוונות שלו ולכן נתתי צאנס

הבנתי מצויין

נוח לך להתעסק בו ולא במה שאת רוצה.
"אני איתו כי ריחמתי עליו" הרבה יותר קל לך להגיד מאשר "אני איתו כי אני מפחדת להיות לבד/אני אוהבת אותו/אני רגילה למצב גם אם הוא קצת מחורבן"

אורחת140

New member
ננסה שוב .. פשוט לא שמתי סימני פיסוק טעות שלי

לא התכוונתי להגיד שנתתי צ'אנס כי אני מרחמת עליו, אלא שבגלל שהוא סבל כל כך והתנצל והתחנן לנסות שוב, הבנתי מתוך זה שהוא באמת מצטער ושהוא אוהב אותי והרי זה מה שרציתי לדעת ולכן נתתי צ'אנס .. זאת לא התעסקות בעצמי זה לנסות לשקם.

הוא התחנן, הוא בגד, הוא שיקר, הוא הצטער..

ומה את?
איפה את בכל זה?
מה את רוצה?
מה את מרגישה?
&nbsp
ברגע שתהיי מוכנה להתסכל על עצמך תוכלי להתקדם קצת מהתקיעות שאת נמצאת בה עכשיו וההתעסקות בפרטים השוליים.

תשמעי, הוא בגד בך במשך שנה וחצי

וכנראה ממשיך להיות כרוך אחרי הבחורה הזאת, ולכן נוסע לשם. אישית, הייתי עוברת דרכה בעצמי ומראה לה מה זה
. אני לא רואה דרך שתנצחי פה, עד שהבחורה הזאת תמצא לה באמת חיים משל עצמה, שבעלך לא מעורב בהם.
אם את מוכנה לספוג בינתיים עד שהיא תמצא חיים - כי סביר שבאמת זה יקרה - אז חכי בסבלנות. אם לא - תפרקי את החבילה. מה שיש לך פה הוא בעל שמעדיף בחורה צעירה על פנייך - זה לא המקרה הראשון ולא האחרון. אם את מוכנה לאפשר לו להישאר בכל זאת - זו החלטה שלך.

אורחת140

New member
חייב לנסוע זה חלק מהעבודה לפחות 4 פעמים בחודש

הוא חייב לנסוע יש סבב של עובדים שחייבים לנסוע אבל הוא לא חייב להכנס למשרד שלה והוא טוען שלא נכנס אף פעם מאז הגילוי .

לא הבנתי אם הוא חייב או לא חייב. מה זה:

"הוא צריך מידי פעם להביא דברים מהמחסנים שם אבל לא חייב יש אחרים שנוסעים ויכולים לעשות זאת"?
היא נמצאת במחסנים האלה? שם הוא לא חייב להיות, אבל הוא כן חייב להגיע למקום? לא ברור לי בדיוק מה הוא כן ומה הוא לא חייב, ואם אין דרך שהוא לא יצטרך להגיע לשם.

אורחת140

New member
קצת בלבלתי את צודקת

הוא חייב לנסוע כ 4 פעמים בחודש לעיר בה היא עובדת למקום מסויים שם היא לא נמצאת ולהיות שם כחצי שעה ולחזור... אך מכוון שהוא כבר בעיר הזאת הוא צריך לפעמים לנסוע כמה רחובות משם, שם יש משרדים ומחסנים שם במשרדים היא נמצאת והוא צריך להביא מהמחסנים דברים. אבל יכול להטיל על מישהו שנסע יום קודם או אחרי, השקר היה שהוא טען שלא נסע בכלל לאזור המחסנים. לאחר עימות אמר שהיה חייב להביא משהו דחוף ושיקר כדי שלא אתעצבן מילא כל השקרים שהיו בעקבות הבגידה אבל למה אחרי שכבר כמעט עברנו את זה להמשיך לשקר

למעלה