מתוסכלת!

שונית211

New member
מתוסכלת!

היי כולם!
אני מקווה שזה לא יהיה קצת חופר אבל אני בסה"כ מחפשת קצת הזדהות... :)
כן זה קצת נדוש אבל גם אני, כמו הרבה אחרות, לא מצליחה להתמיד בשום דיאטה.

ניסיתי כבר המון סוגים, אני עושה פילאטיס וחדר כושר מדי פעם ועדיין לא מצליחה להפסיק לנשנש עם הילדים,
עוגיה פה שאריות של פיצה שם וכמובן שאם הילדה חוזרת עם שקית הפתעות ממסיבת יומולדת אין מצב שאני לא אוכל איזה נחש גומי שנשאר.

בקיצור הייתי שמחה לשמוע הצעות או דרכים שלכן ספציפית להפסקה של נישנוש..
זאת הבעיה היחידה שלי כרגע שעומדת ביני לבין משקל היעד שלי

תודה מראש!

z o e 2 7

New member
מבינה את התסכול

יש לי גם כמה קילו עודפים (עובדת כרגע על להגיד להם יפה שלום) וכשאני מנשנשת יותר מדי שטויות אני פשוט הולכת לעבור שוב על תפריטי דיאטה, שותה המון מים, ונכנסת לאתר של תכנית הדיאטה שאני עושה כדי לקרוא מתכוני דיאטה טעימים שיעשו לי חשק לבשל ולאכול אותם במקום דברים משמינים.

מה שהכי עוזר זה באמת לתכנן מה לאכול, ולאכול באופן מסודר כל כמה שעות, כדי שלא תהיי רעבה - כי אם רעבים ננשנש את כל מה שבבית. כשמלאים ושבעים קל יותר לא להתפתות.

Limonium

New member
לא מנשנשים ירקות?

הכרתי בחורה ששמרה בשומרי משקל, הרשו לה לנשנש אין סוף מלפפונים חסה וכל מיני דומים.

z o e 2 7

New member
בעיני זה לא נחשב נשנושים

מבחינתי - ירקות - אוכלים. חטיפים משמינים- מנשנשים

אבל אולי זאת רק אני..

בכל מקרה אתה צודק - באמת כדאי לברר קודם האם ההשמנה היא רק בראש או שאנו באמת מעל BMI תקין, ומה מצבנו הבריאותי. אני יודעת שאני הייתי 7 קילו מעל BMI תקין (כעת אני 3.5 מעל BMI תקין, ומקווה להגיע אליו בחודשים הקרובים) ולכן אני משנה הרגלי תזונה ואוכלת בריא יותר.

Limonium

New member
לפי המדד הזה קיבלתי 20.1

אבל אני מאוד רזה, ואוכל המון המון זבל, כך שלדעתי לא צריך ליחס לו הרבה חשיבות.
אני חושב שצריך לחיות בריא, ולהתעלם מחמישה ק"ג מיותרים. עשרה ק"ג זה כבר מורגש, אז אפשר לפצוח בדיאטה עדינה.

Limonium

New member
את בטוחה שאת צריכה דיאטה?

אם את עושה כושר ואוכלת בריא כמה נזק יכולים לעשות מעט נשנושים?
האם ייתכן שאת בסדר גמור ודואגת לחינם?
יש חטיפים משמינים יותר, יש פחות. חצי חטים קינדר בואנו לדוגמה לא כל כך משמין, גלידה דיאט גם כמעט לא משמינה. מה עם עוגיות תוצרת בית? אין משהו משובח?
מעולם לא עשיתי דיאטה, אבל אני יודע שיש כל מיני טריקים לנושא. בכל מקרה מאוד מאוד חשוב להקפיד על תזונה מאוזנת כדי שלגוף לא יהיו חוסרים.
אני חושב שכדאי להעביר את כל הבית למצב דיאטה, הקפידי שיהיו בארון דברים בריאים ולא משמינים, כך שזה יהיה מאמץ קבוצתי, ולא רק מלחמה אישית שלך.
( אנחנו מאוד אוהבים להכין פיצה - פיתה, ומשתמשים בגבנ"צ 9 % לדוגמה )

revavonet

New member
תרשמי כל דבר שאת מכניסה לפה

טאז כשתראי מה שאת עושה, אולי תפסיקי.
אבל לרשות בדיוק, זה עושה את ההבדל.
אצלי זה עבד עם כסף.
בתקופה שהייתי סטודנטית ולא היה לי כסף ולא הייתי מבינה לאן נעלם הכסף, התחלתי לרשום, ואז הבנתי איפה הדליפות.
מאז אני יודעת בדיוק לאן הולך הכסף, וכשיש תקופה שהכרטיס אשראי נהיה גדול, עושה רישום יומי, לא תאמיני כמה מהר הוא חוזר לממדיו הנורמלים.

hila218

New member
שונית יקרה

לפעמים ישנם מצבים בריאותיים ששווה לבדוק בתהליך ירידה במשקל שמעקבים את הירידה
כגון: בלוטת התריס, תפקודי כבד, ועוד...

יש שיטות רבות לירידה במשקל ואולי עוד לא הגעת למה שנכון עבורך. אני אישית נטורופתית ועוסקת בתזונה בריאה
בקליניקה אני רואה הרבה שנים מתוסכלות ומצליחה פעמים רבות לעזור להן בדרכים שונות שלמדתי עם השנים במקצוע.

ממליצה לך לקרוא מאמר שכתבתי בבלוג ייתכן ויסייע לך:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2281941

בהצלחה מתוקה ואם תרצי לשאול שאלה בכיף...

Octopussy

New member
זה הכל בראש ובבצוע שנוי אמיתי

דיאטה (לפחות מה שנחשב בארץ, כי הפירוש הוא "אורח חיים") - מחייבת שינוי של התזונה ושינוי בראש, כדי שתצליח.
זה לא זמני, זה לא רק עד שהמשקל יגיע לרמה הרצויה, אלא זה לתמיד! ואם לא כך - מיד בתום הדיאטה המשקל יטפס ואפילו יהיה גדול יותר משבהתחלה.
שינוי שכזה אינו ויתור על מתוקים ונשנושים, וקמח לבן וסוכר ובצקים ומזון מעובד, אלא זו בחירה בתזונה בריאה ומותאמת לך. אם בראש זה יחשב לויתור - אז ההנחות מיד באות, והאכזבות לא מאחרות להגיע, והשבירה הכרחית.
כשתיני שאת צריכה לעשות שינוי אמיתי - צאי לדרך והתמידי לכל החיים.

נשנושים=כרסומים

אני כרסמנית ידועה

מכרסמת
גזרים
מלפפונים
כרוב
קולורבי צנונית

הם ללא מלח

כל נשנושי החטיפים הם רעל לך ולילדים- מלח מלח מלח....

Limonium

New member
גם הרבה שמן וסוכר ואין ערך תזונתי ראוי.

אני אוהב לקנות חטיפי גרנולה וקורנפלקס במבצעים שונים, כך יש לי כל מיני שטויות לנשנוש במחיר שפוי ובלי להרוס את בריאותי הרופפת.

sharona0909

New member
נשנושים זה פשוט מכה..

חושבים שלא אוכלים כלום ובסוף כשמגיעים למשקל לא מבינים איפה היינו לא בסדר...
אני במשך הרבה זמן גם התנהלתי ככה בדיאטה שלי וגם אני (כמובן) לא הגעתי לתוצאות.
חשוב שתבני לך תפריט שיכלול בתוכו גם נשנושים! כך תוכלי לנשנש ולהישאר עדיין בכמות הקלוריות הרצויה.
אני באופן אישי מסתובבת עם בקבוק מים וברגע שמרגישה רעב או רצון לנשנוש פשוט שותה וזה מרגיע את החשק, בנוסף אני לוקחת גם סיבי קונג'אק של סופהרב, זה תוסף טבעי שגם מונע תחושת רעב ויוצר הרגשה של שובע בגוף.
מאז שהתחלתי להקפיד על הדברים האלה חזרתי לרדת במשקל לאט לאט

שונית211

New member
זאת בדיוק ההזדהות שחיפשתי :)

תודה רבה... מקווה לחזור ולספר לכם איך נראית עלי השמלה המהממת שאני שמה עליה עין כבר כמה חודשים ;)
בהצלחה למזדהות!

Limonium

New member
בבקשה, אם כי אני די משכנע שאני גבר, ושגם

התמנון הוא זכר.

למעלה