מתוסכלת

redpumpkin

New member
מתוסכלת

אני יודעת שבטח כותבים על זה הרבה אז ככה
אני ממש מבואסת כי בבת אחת בבום כל החברות שלי הכירו בחור ונכנסו לזוגיות
אני כבר לא מכירה מישהי בלי חבר
ואני מפרגנת להם כי אני רוצה שיהיה להן טוב
פשוט בבום כולן הסתדרו עם מישהו
אבל מתסכל אותי כי אני לבד ולא יודעת איך אכיר מישהו
אני סטודנטית שניה ואין אצלנו בחורים רק בנות הרוב ואלה שכן והם מיעוט נשואים כבר או מבוגרים
אז איך אני אמורה להכיר מישהו?
אני מרגישה שרע לי וכאילו לא אכיר מישהו בחיים
ואם זה עוזר אני בת 26! :(
אני יודעת שזה לא עוזר הייתי חייבת לשחרר

שלום

אם יש כאלה שלא מאד מבוגרים ממך, אולי תוכלי ליצור אתם קשר ולהתגבר על פער הגילים. אולי יבואו בעתיד גברים נוספים. נסי אם תוכלי להשתתף בחוגים שמעניינים אותך, ואולי גם במועדונים חברתיים, שם תכירי אנשים חדשים.

2461

New member
מה הבעיה???? לכל חבר של חברה יש עוד חבר

ועוד חבר ועוד חבר...

בהצלחה!!

Megie

New member

ערב טוב יקירתי..
אני מבינה את התסכול שלך וזה ברור שהתחושה הזאת רק מתעצמת מעצם העובדה שכולן בזוגיות כרגע.
אז קודם של, אל תתני לכל מה שמסביב להשפיע עליך ולהלחיץ אותך..כל אחד נכנס לזוגיות בקצב שונה ומן הסתם את לא אמורה להלחץ מהעובדה שאת עדיין לא שם, כמו שאמרתי-עדיין.
לחץ גורם לנו להשפיע באופן שגוי ומטעה בבחירות שהיינו עושים בזמן שאין לנו דאגות.
דבר שני, אני מסכימה איתך..לא תמיד האפשרויות להכיר מוגשות על מגש ונמצא מישהו באיזור שלנו.. אבל יש עוד לא מעט אפשרויות להכיר..השאלה היא איזה דרכים פתחת בפנייך כי נראה שאת מחפשת בסביבה מאוד מצומצמת.. מה עם הרשת-פייסבוק/אתרי הכרויות/פורומים וכו'.. גם בבילויים את יכולה להכיר.. בעתיד-בעבודה וכו'..
בסופו של דבר כולם מוצאים את האדם שמתאים להם..פשוט אל תתני לזה להדאיג אותך יותר מדי

ושמחה שפנית אלינו..ואני מבטיחה לך שיש הרבה שיזדהו איתך.

תכירי לבד. כמו הרוב.

איפה שיש רצון ישנה דרך.
מה זה אומר שאת בת 26 :( ?
אין תאריך תפוגה על אנשים...הכל בסדר. תנשמי..

redpumpkin

New member
הסיבה שאני מודאגת שאין לי איפה להכיר

אני לא בסביבה של בחורים
וגם לצאת אני לא יוצאת שגם ככה לא קל למצוא אם יוצאנים עם חברות אבל לפחות יש אפשרות
אז אין לי איך להכיר............

אין דברים שמעניינים אותך...

ושנעשים בקבוצות

ואם את אוהבת ריקודים ... יש את קבוצות הריקודים באמצע השבוע ובמוצאי שבת בכל מיני מקומות...
את יכולה ללכת לבד... ואל תדאגי בחורים תמצאי שם לרוב... - לא בטוח שאת האחד, אבל זו גם התחלה

היי פאמפקין

ברוכה הבאה..

אני לחלוטין מבינה את הסיטואציה שאת נמצאת בה, כי יש לי חברה טובה שאני האחרונה מהחברות שלה שעדיין רווקה.

היא היתה שם, לצד כל חברותיה שנישאו, וכיום היא התרחקה מהן, זו תחושה מאד לא נעימה .

קודם כל, אשאל אותך שאלה, האם עכשיו כשחברותייך בזוגיות, הן שינו אלייך את היחס?

האם את מרגישה ריחוק?

האם אתן לא מתראות?

אם כן, אז הבדידות מורגשת יותר, כמו שאמרו לפני, דרך אחת היא באמת דרך שידוך של החברים.. הרי בני זוג, אומר שגם מגדילים את המעגל החברתי.

( במידה ואת חלק מאותו מעגל )

מה את עושה היום בשביל להכיר? ולא, לא מדטבר על מסגרות שאת נמצאת בהן כמו לימודים..

navyseal2

New member
אולי את בררנית מדי?

יש מלא בחורים טובים בכל מקום, בטח שבאוניברסיטה. יש מצב שאת בוררת יותר מדי?

למעלה