:מתוסכלת נורא

princesa4

New member
:מתוסכלת נורא

אני עדיין לא היה לי חבר ואני מתה שיהיה . אני כל כך משתוקקת על כך אבל יש לי מחסום מבחינה זוגית-מינית. היה לי בחור אחד שניצל אותי הכאיב לי אחריי זה הופיע בחור אחר שניסו לדך לי והוא דחה אותי וזה פגע בי מאוד. אני די אובססיבית אל הבחור האחרון שניסו לשדך לי למרות שלא יצאנו פעם אחת אפילו. ניסיתי מלא פעמים לחזר אחריו בעבודה ובפעם האחרונה דחה אותי רשמית . אמר שהוא מתחיל ללמוד בקרוב ניהול למרות שהוא כבר בן 34 ושאין לו זמן לחברה למרות שידוע לי מחבריו שהוא מחפש להתחתן.. שאלתי אותו אם אני לא לטעמו והוא אישר . אני נחשבתורה נאה והרבה אומרים לי את זה והוא-מכוער( אבל אני כבר לא רואה אותו ככה , די דלוקה עליו אולי כי אני נמשכת למה שאיני יכולה להשיג.) ומלכתחילה לא היה הטעם שלי. הסכמתי להכייר אותו בידיעה שהוא מחפש קשר רציני בלבד . עכשיו שעבר חצי שנה ואני מתוסכלת בעבודה וממורמרת נורא על ככה שאני דחוייה. בחורים רק מתחילים איתי בעבודה , אף אחד לא מחזר אחריי כמו שאני מחזרת אחרי הבחור הזה וזה מדכא אותי נורא. אני ב הנסיון, התמימות והפחד הנוראי שאין לי מה להציע בקשר ושעלולים לנצל אותי דוחה אותם כשמבקשים טלפון. תמיד יש לי פנטזיה שאם אני יגיד לבחור "לא" , כשהוא יגיע לעבודה שלי שוב הוא ימשיך לנסות ובהדרגה ישבה את ליבי אך זה לא קורה :( אני מפחדת גם מהקטע של הדייט מה יהיה ואיך על מה נדבר? אני עדיין לא לומדת, אין לי חברות ואני לא רואה אפילו טלויזיה על מה נדבר? מפחדת שאין לי מה להציע והפחד הזה משתק.. הפסיכולוגית שלי נגד היכרות באינטרנט בתוקף ואיתה קשה לדבר על זה כי היא פוסלת אפשרות כזאת. יא טוענת שניתן להכיר דרךך חברים ולי אין וככה אני נשארת לבד. והכי מגוכך שהיא לוחצת עליי ללמוד כי אני חסרת מקצוע ואני לא רוצה אבל מוכנה רק במטרה להכיר שם נסיך חלומות שלי , בתקווהשאוליאז מישהו ידלק עליי ויחזר אחריי .. ושוב מה הסיכויים שאני אמצא שם בן זוג ואם לא אני אכשל בלימודים כי אני הולכת מהסבות הלא נכונות.. ב25 שנה היו לי 2 בחורים שהיו דלוקים עליי או יותר נכון חיבבו אותי . היו לי ציפיות רומנאטית משניהם אבל חוץ מלמשוך לי בצמא ולהתישב לידי לא היה חיזור אמיתי וויתרתי עליהם.. אני מחפשת את הג'נטלמן ומפחדת להכיר בחור ואם המזל הנחס שלי ינצל אותי ואני יצא שבורת לב.. אז מרוב שאני מפחדת אני יוצר סביבי חומה , רוצה להמנע מניצול ומפגיעה אבל גם במצב הנוכחי שהבחור שנחשב שלמכוער דוחה אותי גורמת לי לחוש חסרת ביטחון וחסרת ערך.. אני מודעת לכך שאולי הבחור לא רוצה אותי למרו שרזית יתי יפה (עדיין יש להוריד 10 קג ) כי אני מתעלקת עליו ושאלת עליו הרבה ורוצה אותו בצורה נואשת , פשוט זה הדרך שהייתי רוצה שיחזרו אחריי וזה לא קורה . אני מוכנה לוותר עליו אם רק היה מופיע בחור חדש עם כוונות רציניות כלפיי אבל אני מפחדת לנסות להכיר הפחד עוצר בעדי :( זה מפריע לי בתפק בעבודה ואני ממש מתייסרת . אני צמאה אהבה , רוצה להרגיש נאהבת סוף סוף..

גרא.

New member
princesa4,בימינו אלה,מקובל כשבת הרוצה בהכרות

עם גבר כלשהוא,יוזמת אותה,ולא מחכה עד שהגבר הזה,ישים לב אליה,במקרה.לגבי הכרות באינטרנט,יש כמה מחקרים המצביעים על העובדה,שדווקא הכרות כזאת,היא הרבה יותר בסיסית ורצינית,כיוון שעד שהמשוחחים נפגשים ,עוברים די הרבה מסרי הכרות ביניהם,לעיתים מאד מעמיקים.הבעייה באינטרנט היא קיומם של מתחזים ושקרנים פתולוגיים,שיש להם בדרך כלל מחשבות וכוונות זדוניות,שלא תמיד אפשר להבחין בהם כשנוצר קשר כזה.מצב כזה יכול להווצר גם דרך הכרות באתרי הכרויות שונים,גם דרך הכרות מקרית תוך השתתפות בפורומים.לכן הפסיכולוגית שלך נגד הכרויות באינטרנט.אבל זה לא חייב לפסול התנסות ביצירת הכרות כזאת,בתנאי שהמשוחח איתך,יזהה ויחשוף את הזהות שלו (האמיתית).היכולת להיות מענינת בדייט,אינה תורה מסיני,אלא מצב שאת תלמדי אותו בהדרגה,אם וכאשר תתנסי בכך.בדרך כלל השיחה מתמקדת בבן הזוג ובעצמך,מתמקדת בדברים שקורים,שעושים שאוהבים לעשות.אם יוצאים ביחד למקום כלשהוא,ויש חוויות משותפות,זה נושא מצויין לשיחה.לא נהוג לדבר על פוליטיקה,אלא על דברים שחשובים לך,שחשובים לו.הבחור שאת מאד מעונינת בו,לא יהיה זמין להכרות בלי זמן מוגבל.יתכן גם שיש לו חברה שאינך יודעת על זה,ולכן הוא לא נדלק עלייך. הנושא של מכוער או יפה,הוא תמיד בעיני המתבונן,וגם אם הוא כזה,יש לו בוודאי כמה וכמה תכונות חיוביות אחרות המחפות על היותו לכאורה מכוער.באיזה מקום את חייבת למצוא את הדרך לרמוז לו שאת מעונינת להכיר אותו.זה יכול להיות למשל דרך חבר משותף,אם יש,העברת פתק,היתקלות מקרית מכוונת תוך כדי הליכה במסדרונות מקום העבודה,וכדומה.פנייה כזו שלך אין פרושה שאת חלשה יותר ומוכנה לעשות הכל בכדי שתהיו חברים,אלא ביטוי אמיתי לרצון להכיר אותה,בדיוק כפי שאת חולמת,הכרות וחיזור מסורתי,הדרגתי,כולל פה ושם פרחים,וודאי לא מה שמקובל לחשוב כסטוץ.לבסוף,גבר המנסה להכיר אותך,המזהה די מהר שאת מחפשת קשר רציני,בדרך כלל בורח די מהר,כיוון שרצון כזה עלול להבהיל אותו.קשר מתחיל תמיד בקלילות,וללא מחוייבות,ורק אם הוא מתפתח,הוא יכול לההפך לרציני.חשוב שתתנסי בקשרים קלילים, שטחיים,קשרים שיש בהם חוויות משותפות,הצגה,סרט,טיול כלשהיא,לא סטוץ,אלא פשוט להיות ביחד,ומכאן ,תמשיכי הלאה.

למעלה