מתוסכלת ועצובה

Dark faith

New member
אני קראתי כי,

בנשי זאת אישה שאו שהייתה קרובה בלני משפחתה, או שהייתה מנוכרת במשפחתה. ולכן, היא מייללת לפני מות אדם- או פבניו או בפני משפחתו (כאשר הם שומעים את היללה). במידה והיללה-צרחה רכה- מדובר בבנשי שכואבת את מות האדם שכן הייתה קרובה למשפחתה. ובמידה ויללת חדה וצורמת, מדובר באישה אשר הייתה מנוכרת ושנאה את משפחתה. בכל אופן הופעתה יכולה להיות לפני המוות או אחריי. בנוסף, היו כמה דיווחים בסקוטלנד ואירלנד כי הם חשו כי בנשי עוקבת אחריהם...לאורך חייהם.

Luisito Garcia

New member
אצלנו גם יש משהו דומה

רק שאצלנו זו כן רוח.. והיא עושה דברים אחרים

RockQueen

New member
הבנשי הזאת...

מופיעה אצל כל אדם לפני מותו או רק אצל אנשים מסוימים?

Dark faith

New member
שמעי,

קודם כל זאת אגדה. ככה שאני לא יכולה לקבוע אם זה עובדה קיימת או לא (לפחות מבחינתי...). אבל אומרים כי הבנשי או שהיא עוקבת אחר משפחה לאורך תקופה, או שהיא פשוט מופיעה לפני מוות מיועד או אחריו. אני הבנתי שדווקא לא היא גורמת למוות- לא הצעקות שלה לפחות כפי שחשבתי. ואני לא מאמינה שהאגדה אומרת שהיא מופיעה אצל כל משפחה וקרוביה שמיועד למות מישהו. דבר שני, חשוב לציין, שבישראל לא דווחו מקרים של הופעת בנשי. אבל באמת שלעולם לא ניתן לדעת.... אני חושבת, שעולמנו מורכב מהמון גופים שאיננו יודעים עליהם, ואגדות לא באות משום מקום...ככה שלדעתי אגדת הבנשי מבוססת על אמת. השאלה אם עדיין התופעה קיימת.

Oוכ7יה

New member
אולי כדאי שתפני לפסיכיאטר

שיאבחן אותך וייתן לך חוות דעת מקצועית בנושא.. נשמע כמו הזיות או שאת מדמיינת...... אולי סכיזופרניה שלא נדע.. אל תקחי אותי רציני כי אני לא מבינה בדברים האלה אבל מה שאת מתארת נשמע לי כמו משהו בדיוני שרץ במוחך בלבד. בהצלחה

Luisito Garcia

New member
סוכריה,אין צורך בלהעליב כאן אנשים

אם את לא מבינה בדברים האלה אז מה את עושה כאן?

Oוכ7יה

New member
חלילה חלילה חלילה חלילה

אין בכוונתי בכלל להעליב.. פשוט נשמע לי מוזר ולא טבעי ותתפלאי אני מאוד מתחברת לכל השאלות האלו על עולם הבא וכאלה בגלל זה אני כאן. נשמע לי מעניין. אבל מה שהיא מתארת היה נשמע לי קצת מדע בדיוני. קשה להאמין שיש דברים כאלה. זה יותר לעולם הבא לא? ובכלל שלא התכוונתי להעליב, באמת. רק אמרתי את דעתי בנושא.

Luisito Garcia

New member
תתפלא,אני בן

בקיצור,לא יודע למה התכוונת אבל אל תשלחי אנשים לפסיכולוג,זה פוגע ואם זה כמו שאת אומרת אז כולנו היינו צריכים להיות אצל פסיכולוג כבר.. הפורום,במה שאני יודע אישית,לא מתעסק יותר מדי בעולם הבא,כן יותר ברוחות

Oוכ7יה

New member
בן, סליחה

רגע מה פסיכולוג זה קללה? מה פוגע בזה? זה בדיוק אותו דבר שכואב לך הבטן ואתה הולך לרופא רגיל לא מבינה מה אנשים עושים מיזה סיפור גדול ועוד נעלבים. ואני חשבתי שהפורום מתעסק גם בעולם הבא כשמו הוא "רוחות והעולם הבא" לא?

Luisito Garcia

New member
כן אבל פחות

בקיצור,זה לא כמו כאב בטן,די כבר.. השוואה מאוד מטופשת.. יאללה לילה טוב

Oוכ7יה

New member
סכיזופרניה - הזיות

קולות ששומעים וכאלה.... מתקשר לדברים שהיא כביכול אומרת שהיא רואה, שומעת.. "צעקות...... ושהיא רואה רוחות וכאלה.."

למעלה