מתוסכלת ביא'.

facundo te amo

New member
מתוסכלת ביא'.

אומרים שט' וי' זה קפיצת מדרגה וי' לא כזאת קשה. הוצאתי ציונים ממש טובים בבגרויות 93 בהיסטוריה 90 בלשון [ בסופי כן?- שחצנית אני] אבל השנה, המורה להיסטוריה התחלפה ובמבחן הראשון קיבלתי 93 ובשני 54 :( המורה מבולגנת והסיכומים פשוט גרועים!!! וזה לא פייר שאני השקעתי את החיים בי' בהיסטוריה, כדי שתבוא מורה ביא' שתהרוס את זה!!! חוץ מזה אני 3 יחידות מתמטיקהוגם בזה אני לא ממש טובה, 003 אני נכשלת 001 - 75+ אני ניסיתי איזה 2 מורים פרטיים ועם המזל שלי נפלתי על הגרועים שבגרועים. כל מקרה, תנך אני גם לא משהו 60 כזה. כמובן שיש גם את הציונים הטובים :אנגלית, ספרות ומגמות ואיך כמעט שכחתי ספורט חחחחחחחח. אוקצור כל מי שאומר שט' וי' זה קפיצת מדרגה,מי' ליא' זה קפיצה בשתי מדרגות ענקיות. אחת שממש רוצה להצליח וקצת הרבה קשה לה. מתוסכליטל

Spotless Mind

New member
כנסי...

על פיגמליון קראת בספר מיכא"ל?.. בסופו של דבר זה לא משנה מה עם המורים.. את צריכה להאמין בעצמך, ולגרום לעצמך להצליח! אין סיכומים טובים? תעשי משהו! קחי סיכומים מחברות שלומדות עם מורה אחרת, לכי לרכזת תבקשי ממנה סיכומים משלה, וכול סיכום שאת צריכה להסטוריה ב', נמצאים גם באינטרנט. אם אפשר לקלקל, אפשר גם לתקן... זה בא מתלמיד י"א.. וכול הכבוד על הציוני בגרות, עקפת אותי (; בקיצור, הכול תלוי בך...! הכול נגמר ומתחיל בך..! בהצלחה.. :)

facundo te amo

New member
בטח שקראתי!

זה פעל מצויין עד יא'. כלומר כתה י'. הסיכומים מבולגנים נורא. ובעיה אחת- תלמיד מהכתה לקח חומר מהכתה היחידה בשכבה שלומדת את אותו חומר [ אותם נושאי בחירה] והיא לא קיבלה תתשובות והוא נכשל. ברור שהבוחן בבחינה יקבל אותם. אבל הציון הגשה מבוסס על הישגים שנתיים והיא רוצה שנכתוב מה שהיא כותבת לנו. בעעעעעעעעעע חוץ מזה אין לי מה לומד :|

Spotless Mind

New member
מה שרציתי לומר..

יש לך את הכלים להתמודד עם הבעיה הזאת.. וגם יש לה פיתרון.. תחפרי עמוק, ואני יודע שאת מסוגלת!! :) בהצלחה..!!

פקונדו...

אם זה לא קשה אז זה לא מוערך. לעבוד קשה והתגבר על הכל ללחוץ על הגז ולהבין שזאת תקופה ואחרי זה להביט בהישגים לעמוד זקופה וגאה ולהבין שהכל השתלם או להרים ידיים.. בחירה שלך

אחת שמבינה

לא יודעת אם את זוכרת-גם אני ביא' אומרים שזו השנה הכי קשה? צודקים! בלי להיות ביב' אני חושבת ששתינו יודעות שזו השנה הכי קשה. גם לי-החליפו מורה בהיסטוריה-והיא פחות טובה מזו של שנה שעברה. ואני ירדתי ל4יחידות ובקושי שורדת. סו? אז? תקשיבי....א' הציונים זה לא הכול בחיים- אני יודעת, שזה נשמע לא רלוונטי לב"ס. אבל אצלנו-למזלי- יש 30% על השקעה- וזה מה ש"יציל" אותי. ואם לך אין את זה- תסתכלי איך את יכולה לשפר-אם את טובה בעבודות- סבבה, תבקשי לשפר בעבודות...בחנים? כול דבר... תקשיבי, מורים מאוד מעריכים את זה שאת מתאמצת ומשתדלת, אצלי זה ככה לפחות, ואני יודעת שמורים רואים את ההשקעה שלי והיא לא לחינם. אני בטוחה שאת תלמידה טובה ומקשיבה וש.ב והכול...אז אם באמת יש לך את כול אלה- תבדקי אם המורים רואים את ההשקעה שלך ואם היא באה לידי ביטוי, ותזכרי תמיד יש עוד אפשרויות ודרכים שלא ניסית. מאחת שמבינה ומעריכה, חן. ואם את רוצה- תמיד יכולה לשלוח לי מסרים, אולי התסכול יעבור..

למעלה