מתוסבכת...

shani4u2

New member
מתוסבכת...

שלום לכולם... אז אם בא לכם להקשיב אני מודיעה שזה דיי ארוך...ומי שביניכם כבר נכנס לזה הלוואי ותוכלו לעזור לי... אז ככה לפני חודש וחצי אני והחבר שלי נפרדנו (אחרי קשר של שנה ו4). נפרדנו כי לפני הפרידה בערך 3 שבועות לפני התחלנו לריב וזה לא הפסיק יוםיום מריבות, וויכוחים, הרגשתי שזה כבר לא זה... בכל זאת ניסיתי וניסיתי לתת לזה צ'אנס והוא גם כמוני, שתבינו במהלך כל הקשר היה לנו הכי טוב בעולם תמיד הסתדרנו והאהבה שלנו הייתה הכי גדולה שיש... עד שיום אחד בדיוק כמה ימים לפני היומולדת שלי התווכחנו על השטות הכי גדולה ביקום...דיברנו על היומולדת שלי ואמרתי לו שאני חוגגת עם חברות והחברים שלהן גם יהיו ואני רוצה שיהיה איתי מן הסתם, הרגשתי בקול שלו כאילו שהוא עונה לי בלי ברירה, ובלי רצון לבוא ליוםהולדת שלי...שאלתי מה יש לו הוא אמר שמעדיף לא לבוא ליום הולדת שלי כשאני חוגגת עם החברות, כדי שאני יהנה יותר והוא יהיה למחרת שזה התאריך המדויק של היום הולדת שלי...אני נורא התעצבנתי אבל דיי שמרתי על איפוק כי דיי הייתי בהלם מהתגובות שלו ומהתשובות שלו כאילו רבאק לחברה שלך יש יומולדת מין הסתם שתיהיה איתה אפילו שאולי תרגיש לא קשור, עם החברות שלה, העיקר לעשות לה טוב ביום כזה חשוב עבורה, ולא הוא לא חשב כמוני ונורא נפגעתייייי...מפה לשם התחלנו להתווכח כי רציתי לדעת מה יש לו מה עובר עליו הוא בחיים לא התנהג כך...ובסוף החלטנו להיפרד ושזה לא זה דיברנו ממש מגעיל אחד לשני ופה נפרדנו(כןןןןןןןן בטלפון) אח"כ הוא רצה לבוא להיפרד יפה ואני לא רצייתי לראות אותו הייתי בהכי עצבים בעולם ובמחשבה שהוא לא שווה בכלל שאני יראה אותו פעם אחרונה ויבכהה... בקיצור כככככככככה עבר חודש וחצי ועכשיו אני מאוד מתגעגעת אליו, וחושבת עליו כל כך הרבה, פתאום כל שיר מזכיר לי אתוו , פתאום אני בוכה מכל סרט וכו... התחלנו לדבר באייסיקיו, בטלפון, ובהודעות ואפילו נפגשנו אני הוא וחבר שלו ככה שזה היה ממפגש ידידותי ביותר, והוא תמיד דואג להזכיר שאנחנו רק ידידים, ולא אכפת לו להיות ידיד שלי כי הכל בינינו כבר עבר ולא כזה טרי!!! עכשיו אני לא מפסיקה לחשוב עליו ועל המחשבה שאולי סתם פיספסנו קשר כל כך יפה,כי לפני תקופת המריבות שהיתה לנו היה לי ולוו הכי טוב בעולם, ממש האושר הכי גדול... עכשיו אני יודעת מה לחשוב מה להרגיש אני רק יודעת שאני רוצה אתוו שוב... מה לעשות??????איך לדבר איתו? האם כדאי בכלל לדבר איתו אחרי שקראתם את כל הסיפור??? תודה מראשששש

shani4u2

New member
אה וחשוב לי להגיד...

שהוא זה שיצר אתי קשר בטלפונים והוא בא עד לעיר שלי רק בשבילי(ואנחנו רק ידידים לפי מה שהוא אומר)... וגם חשוב להוסיף שהוא מנסה להגיד לי כל הזמן שאנחנו רק ידידים אבל אני מרגישה שהוא לא באמת מתכוון לזה אבל אי אפשר לדעת...או שזה מגננה(כדי להגן על מה שהוא באמת מרגיש) או שזה באמת מה שהוא מרגיש ורוצה להגיד לי כדי שאני לא ישלה את עצמי, אבל הוא דיי מבלבל אותי!!!

נ ט ע 9 1

New member
חודש וחצי זה לא עבר..

הייתם יחד שנה ו4 חודשים.. אז אחרי חודש וחצי(לפחות אם זה היה קשר משמעותי ואם אהבת אותו) חודש וחצי זה לא מספיק כדי לשכוח.. השאלה אם את מעוניינת לשכוח? השאלה אם הריב היה באמת לא קשור לקרקע, למציאות ולכדור הארץ, או שזה היה הרבה יותר עמוק והריב הוא רק סמל למשהו שהיה שם רקוב.. תעני לעצמך.. אם התשובה היא געגועים של חסר, אז עם הזמן זה יעבור.. אם התשובה היא געוגעים למשהו שהוא פשוט לא שלם בלעדיו כדאי אולי לעשות מאמץ לחזור.. אבל כמובן רצוי שזה יהיה הדדי.. ושתהיה תיקשורת טובה, זה המפתח לכל בעיה.. ובקשר ליומולדת.. שאלת אותו למה?.. ניסית לברר באמת למה הוא לא מעוניין לבוא?.. אולי הוא ניסה לרמוז לך בצורה עקיפה שכשהוא עם החברים שלו הוא רוצה את הזמן הפרטי שלו, בדיוק כמו שהוא נותן לך, אולי עבר עליו איזה חתיכת משבר שאת אפילו לא ידעת עליו, או פשוט לא רצה יותר?.. תבררי(בצורה עדינה) ואם זה סה"כ ויכוח חסר ייסוד תחזרו לאיפה שהייתם ותחזירו את האהבה שלכם

shani4u2

New member
את ממש קולעת בדיוק...

הוא באמת היה במשבר...הוא אמר לי שהוא לא יודע מה עובר עליו בתקופה האחרונה הוא התקופת של מרמור(במילים שלו) ניסיתי לתמוך בו כמה שיותר ולהגיד לו שלא ניפרד בגללשהוא במשבר אבל אתה לא יכול לפגוע בי, כי אני איתך במשבר של אוקיי אבל עד פה שתפגע בי והוא הצדיק אותי ובכלל זאת דיבר דיי לא יפה כשנפרדנו(אח"כ ביקש סליחה וכו) אבל העדיף להיפרד יפה...אז ככה שבססוף אני מרגישה כאילו משהו לא שלם, כאילו משהו לא נסגר. לשאלה אם אני מוכנה לשכוח?? הייתי מרוב עצבים מוכנה לשנוא אותו אפילו ומוזר רק עכשיו אחרי חודש + אני לא מוכנה לוותר עליו כי אני עדיין אוהבת אוותו...ומתגעגעת אליו ושראיתי אותו הבנתי כמה אני עדין אוהבת אותו. אם זה באמת וויכוח חסר יסוד??-אני לא יודעת... איך אני יעשה ששוב נדבר עלינו ככקשר? כי כרגע אנחנו לא מדברים עלינו, ולא על בנות ולא על מערכות יחסים ...מדברים כזה סתם מברררים מה קורה אחד עם השני ועם החיים שלו...אני מפחדת שאצלו זה מדאגה אליי באמת בתור ידיד שמכבד אותי אני מפחדת שכבר ששככח ממני למרות שרמז לי שהוא לא חושב שאפשר לשכוח ממני, ולמרות שממזמן כשרק נפרדנו הוא אמר שמאמין בגורל ומאמין שבאחד הימים אנחנו נהיה שוב יחד ואפילו נתחתן(כי באמת אהבה כמו שהייתה לנו לא רואים כל יום)...איזה חיים ראית מה זה??שנינו בתחילת הפרידה ידענו שאנחנו אוהבים ושאולי נאהב כל החיים אבל מה??בכל זאת נפרדנו...

יכול להיות שבאמת עבר לו

חברה שלי סיימה קשר של 3 שנים ואחרי חודש וחצי כבר היה לה חבר חדש... היא הרגישה שבאמת זה כבר לא זה (והפרידה אפילו לא הגיעה ממנה) וזהו. אולי הוא מרגיש את אותו הדבר, דברים כאלו קורים, עם כל הכאב שבזה.

shani4u2

New member
אני מקווה שלא...

ואם באמת שכחח למה הוא מנסה לרמוז מה זאת אומרת בעצם הוא אמר במילים כאלו "אני לא חושב שאפשר לשכוח מישהי כמוך" אבל מה הוא אומר "עברנו את זה" "זה כבר לא כזה טרי" זה משגע אותיייייייייי

צומיש

New member
אל תאחזי במילים..

אני גם ככה והייתי כה.. זה לא נכון גברים לרב לא שוקלים כל מילה ומילה כמו נשים לא סתם אומרים שהם ממאדים ואנחנו מנוגה

shani4u2

New member
לגבי מה את חושבת שלא להיאחז במילים?

לגבי שאמר שאי אפשר לשכוח אותי ?? או לגבי זהה שאמר שהעברנו את זה וזה לא כזה טרי??

צומיש

New member
לגבי הכל...

מותק שמעי זה שהוא עוד אוהב זה כמעט בטוח זה שהוא מנסה לחזק את עצמו דרכך גם... אבל תני לו את הזמן.. באמת אני יודעת שזה מפחיד כי הוא יכול להעלים הכל אבל הוא יכול להחזיר גם הכל.. אני ניסיתי הכל באמת ועכשיו מנסה את זה או שבעצם לא ממש מנסה כי אני ממשיכה שירצה הוא ילחם באמת אני גם מאמינה שהפרטנר שלך.. זה לא שזה נעלם להם בין לילה כמה שנראה שהם מדחיקים וקרים או קיר.. הם לא כאלו הוא נשברים בעצמם.. <"הגברים בוכים בלילה לא נשמע קולם הגברים בוכים בלילה בכי נעלם">לא סתם השיר הזה באמת.. אולי זה משבר שצריך לפתור עם עצמו וחושב שאם תיהי ברקע תיפגעי.. תנסי להבין את מכירה אותו. אבל כן מגיע לך תשובות לדעתי.. שוב אמרתי לך תעשי מה שאת מרגישה ורק מה שאת מרגישה האיטואציות בדר"כ עובדות בסוף!

מממ

תקשיבי, לשכוח מישהו שהיה לך איתו קשר שרובו היה מדהים, זה לא קל, מישהו שאהבת תמיד נשאר וישאר איפשהו בזיכרון שלך.. נראה לי שהוא אומר את מה שבאמת הוא מרגיש וחושב, אולי הוא לא חושב על ההשלכות של המילים הללו כלפייך, והוא לא מתכוון לבלבל אותך או משהו כזה.. אבל וזה אבל גדול! יש המון "אם ואם ואם" בסיפור הזה כי לפעמים אומרים דברים בקול רם כי זה אולי "ישכנע" את הצד האומר שזה נכון.. אם לא תיגשי אליו ותשאלי אותו מה באמת קורה בינכם זה לא יגמר. אם הוא אומר שהוא לא חושבת על לחזור להיות ביחד, תשאלי את עצמך אם את מסוגלת להישאר איתו בקשר עדיין, כשאת עדיין חושבת עליו ואוהבת אותו. אל תעבדי על עצמך בקטע הזה כי את אומרת לעצמך "אם אני אשאר איתו בקשר הוא אולי ישנה את דעתו.." ממש לא, עדיף לדעתי להתרחק מזה, כי במקרה הגרוע כשאת עדיין תפנטזי על זה שהוא יהיה איתך, את תגלי שהו יוצא עם מישהי חדשה... בקיצור, גשי לדבר איתו דוגרי על הכל ואחרי שתקבלי את הצשובה שלךתשי חשבון נפש אם את נשארת ידידה שלו, או לא.

shani4u2

New member
בנות....חייבות לשמוע...

הקשבתי לכן ולעצות שלכן........ודיברתי איתו באייסיקיו התחלתי ואז הוא התקשר אליי והמשכנו בפלא... שאאלתי מה הרגישד כשראה אותי? שאלתי אם הוא שכח ממני? אם עבר לו ממני? והוא היה נורא מבולבל...הוא אמר שאיפשהו כן שכח ממני, אבל היו מלא מצבים ומלא דברים שהזכירו לו אותי ובשבוע -שבועיים האחרונים הוא ממש חשב עליי עד כדי כך שתוך כדי שהוא שכב עם בחורה הוא ברח כי נבהל ממנה(לכו תדעו מה היא עשתה) ואמר שישב וחשב עליי ונזכר בי....... הקיצור קבענו להיפגש בקרוב ולדדבר בפנים מול פנים ולסדר עניינים מה אתן אומרות שיהיה??? ואני רוצה להגיד לכולם פה תודה גגם אם אני והוא לא נחזור בכל אופן שכנעתן אותי לדבר איתו ואחרעי שדיברנו הרגשתי הכי טוב בעולםםםם, הקלה כזאת, ישנתי כמו בובה בלילה הייתי איפה שהוא מאושרת כזה.... תודה לכולם על העצותתת:)

יופי../images/Emo24.gif

אני שמחה, תמיד לדעת זה הכי טוב מלהיות בחוסר וודאות! לא אני ולא אף אחד אחד יכולים לדעת מה יהיה שם כשתיפגשו. בכל מקרה, אני מקווה שיהיה לך רק טוב בין אם תהיו יחד ובין אם לא..

צומיש

New member
הממ...

רק תקשורת תוביל אותך לדרך המלך.. וידידים זה ממש לא משהו נתפס לפחות לא בזמן כזה קצר בין קשר של שנה ו.. אצלי הכל קצת אחרת.. אבל מותק תקשורת לדבר לדסקס ואפילו לחפור כמו שנהנים לקרוא לנו.. למה אחרי שאני דיברתי עם האקס הוא נזכר לשאול למה לא שמת לב ושאלת... אז תשאלי.. אבל בעדינות.. ואם מראה סימנים וגם את רוצה וזה רק תלוי בכם תנסי להזיק זה לא יזיק.. אבל אני אתן לך עיצה הכי יעילה ובאמת מתקופה שאני עברתי באמת תקופה קשה וזה כבר חצי שנה תעשי מה שאת מרגישה בלבד בלי להתייעץ בלי כלום מה שהלב מנחה את תראי שזה יהיה הכי טוב... באמת אצלי זה ככה.. וזה שאת לא רוצה להיות לבד זה לגיטמי וכמה שמוזר באמת היום אני לבד ולא נהנת משהו מזה אבל למדתי לחיות את זה מבינה שצריכה לבד רוצה לבד ואת יכולה לחפד ולקרוא ולראות שגם אני פחדתי מזה.. ואני לא מרגישה שחסר קשר כמו הוא ספציפית חסר.. אבל זה גם יעבור אני מאמינה ואז אהיה בשלה לקשר מוצלח יותר.. בכל מקרה לעניינך.. דברי איתו תסגרי פינות לבני עניינים אני יכולה לומר שזה מה שאני עשיתי ותאמיני לי שככה אפשר רק לסיים בצורה הכי יפה או לחלופין להתחיל דרך חדשה ביחד או לבד.. כמובן שזה צורך הסכמה של שניכם בגרות של שניכם והון תקשורת.. אני הצלחתי ומרגישה יותר שלמה עם עצמי..
אם את רוצה אני פה

shani4u2

New member
תראי..

אצלנו זה קצת בעיה כי אנחנו לא גרים באותה עיר מה אני יבוא אליו ויגיד לו תשמע אני רוצה שנדבר?או שיגיד לו לבוא אליי ושאני רוצה לדבבר עלינו?הוא יכול גם להגיד לי מה יש לדבר את הכל כבר סגרנו...ומזה אני הכי מפחדת...לא יטודעת איך בכלל להתחיל לדבר עלינו? כי הוא לא מדבר אתיי כזה על הקשר שהיה לנו הוא רק בקטע של לדבר אתיי לראות מה איתי מה אני עושה וכו...

צומיש

New member
גם..

אנחנו לא מאותה עיר ויש מרחק והכל... ואין מה לעשות צוברים אומץ מתמודדים עם הפחדים..

תגובה

לפעמים לא מתחשק לנו לבוא לארועים מסוימים של אנשים, וזה בסדר. אין רע, אם העדיף להיות לבד באותו זמן. אמנם יכולת להגיד לו, שחשוב לך ואת מבקשת. אם גם אז יסרב, סבה לשקול מחדש את הקשר. אם את אוהבת ורוצה אותו, כדאי שתנסי ליצור אתו קשר. שאלי אותו למה סרב לבוא, כדי לפתור את אי ההבנה, וגם פתחי אתו שיחה מתענינת, רגשית ונעימה.

לדעתי

לדעתי, אם את מעוניינת, כדאי לך לדבר איתו ולראות האם גם הוא מעוניין. גם אם שניכם מעוניינים, זה לא אומר שאתם חוזרים להיות יחד (לא ולא). זה אומר שאתם מנסים לפתור את הבעיות והריבים שהיו בניכם ולהבין ממה הם נבעו (אפשר לעשות את זה באמצעות פנייה לייעוץ זוגי, למשל, או לסדנא זוגית, ומנסים ללמוד קצת יותר על המהות של זוגיות ואהבה (גם אם זה נראה לך פלצני וקיטשי). אם זה יצליח ויהיה לכם טוב יחד, הרי שהרווחתם את הקשר שלכם מחדש. אז, לדעתי, כדאי לכם לחזור להיות יחד. השורה התחתונה היא שאם לא תעברו תהליך של למידה ושל שיפור הזוגיות שלכם, תוכלו לחזור ולהיפרד עוד 20,000 פעם. אלא, ששום דבר לא ישתנה. הלימוד הזה הוא תהליך לא קל. אם אתם לא ממש רוצים, אולי כדאי שתוותרו. חג שמח. רועי.

למעלה