מתוך NRG: "ירוק אדום"

shay or eli

New member
מתוך NRG: "ירוק אדום"

"מפלגת חד"ש מזוהה בעיקר עם סיסמאות כמו "שתי מדינות לשני עמים" ובזכות המאבק לשוויון בין יהודים לערבים ולמען צדק חברתי. אבל נראה כי מפלגה זו הולכת ומסתמנת כביתם הפוליטי של שוחרי איכות הסביבה בישראל. ההערכה מתבססת על העובדה שחד"ש הציבה בראש רשימתה לכנסת הבאה שני מועמדים, שמזוהים עם עיסוק בנושאים סביבתיים. בשלישיה הפותחת של הרשימה לכנסת, בנוסף ליו"ר ח"כ מוחמד ברכה ששימש כחבר השדולה הסביבתית בכנסת היוצאת, אפשר למצוא גם את ד"ר חנא סווייד, ראש מועצת עילבון לשעבר ויו"ר המרכז לתכנון אלטרנטיבי, ואת עו"ד ד"ר דב חנין, ראש התוכנית לצדק סביבתי בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל-אביב ויו"ר ארגון הגג של ארגוני הסביבה בישראל." לכתבה המלאה: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/049/114.html

ערב רב

New member
ומה לגבי עיס'אם מח'ול ומאבקו למען

טיהור מדינת ישראל מהפסולת הגרעינית? בלי מח'ול תחפשו אותי בחו"ל..

shay or eli

New member
עסאם מח'ול

(לצערי האישי) לא נבחר בבחירות במועצת חד"ש. למרות שראוי גם לציין את הפעילות שלו נגד כביש 6 שפגע קשות בסביבה, הוא היה אחד מהחכ"ים הפעילים ביותר בנושא.

מח'ול שכח לשם מה הוא נבחר

עיקר פעילותו היה במאבק נגד הגרעין הישראלי , מה זה יעזור למגזר הערבי ?? איך זה יעזור בלהקים כיתות לימוד לילדי המשולש הגליל והנגב ?? איך זה ירויד משיעור האבטלה ?? האם כשתתפרק ישראל מנשקה הגרעיני -דבר שלא יקרה - הערבים יזכו לשגשוג כלכלי ?? לחיים יותר טובים ?? מח'ול נבחר כדי לייצג את המגזר במאבקו , ולייצג אותו גם בנושאים הטובים והרעים באשר יהיו , מה זה מעניין אותנו הגרעין הזה ?? אבל נוכחנו לדעת שכדי לתפוס כותרות הילד העני מאום אל פחם או האישה הזועקת מטייבה לא תעזור לח"כ כמו הגרעין הישראלי , לא נבחר ?? אל תהיו בטוחים שהוא לא יחזור עוד פעם , נחיה ונראה

shay or eli

New member
הגרעין הישראלי מסכן את כולנו

בכל רגע נתון יכול הכור הגרעיני בדימונה, שאין עליו פיקוח ציבורי כי הוא "סודי", לדלוף ולחסל את כל מקורות המים בישראל. מח'ול הצליח למנוע איחוד כפוי של רשויות ערביות, שהיה פוגע בתושבים שהיו מקבלים שירות רע יותר ובעובדי הרשויות שחלק גדול מהם היה מפוטר. כח"כ מסיעה קטנה באופוזיציה, זה הרבה.

../images/Emo4.gif מה עוד ??

אתה באמת חושב שהוא עשה הרבה ? כי אני לא , ההכרה שלי עם הלך הרוח בחד"ש נמדדת בהרבה שנים ולא סתם אני אומר שהוא כנראה שכח לשם מה הוא נבחר , יכול להיות שאתה צודק , עוד פעם הכל בעיני המתבונן

shay or eli

New member
הכנסת מפרסמת דוחות על פעילות החכי"ם

בקרוב דו"ח הפעילות של הסיעה יעלה לאתר חד"ש. כדאי להתעדכן: http://www.hadash.org.il

ערב רב

New member
האתר בערבית הרבה יותר מעודכן

אלא שאתה היית מעדיף שהוא לא ייחשף אליו, כמובן.

למעלה