מתוך 9 נשארו 8

real snake

New member
מתוך 9 נשארו 8../images/Emo26.gif

אז כן היום יש לנו ניפוי
פחות אחד יותר נחמד !
היום בערב גם יהיה ניפוי!
אז קדימה@ לניפוי
מי שנופה מהוילה כי לא שיגר אפילו הודעה אחת אתמול
הוא: gsufvi gsufvi מעכשיו אתה כבר לא חלק מפרוייקט אהבה!
תודה רבה שהשתתפת במישחק
היה מאוד נחמד!!! יום טוב
ולשאר המתמודדים!
והפיתרון לתשובה שלכם הוא::::: מלי לוי להתראות בשאלה הבאה@!!

ידעתי ידעתי ידעתי ידעתי../images/Emo107.gif

תשאלו אפילו את אביחי! חיחיחיחיחיחיחיחיחחיחיי כל הכבוד לאלא שלא נופו (***אהמ***) וגם לזה שנופה..
הדס

SweetOrSexy

New member
בואנה אני לא מכירה ת'משחק שלכם..

כל אחד בא לי עם משחק, ואני לא יודעת איך משחקים, למרות ההסברים הפשוטים לריענון זיכרונות מהמשחקים הקודמים לאנשים ותיקים. אפשר הסברים

real snake

New member
הסבר:::

פרוייקט האהבה יוצא לדרך... עונה שניה להפקה הגדולה של הקיץ!! 7 מתמודדים ו..... וילה אחת סגורה לא ניתן להכנס או לצאת ממנה... עכשיו אתם בבית לא לשכוח אתם מצולמים 24 שעות הבית הוא הפורום עצמו כל הודעה כל התמונה שלכם כאן מצולמת! כל יום בערב יש ניפויים! מי יחליט? חברי הפורום בהצבעות! דרך המסרים ! ואנשיי ההפקה של הווילה... אז לא לשכוח מהיום אתם מצולמים! למשך חמישה ימים! שאלות , משימות תקבלו במסרים! אתם תיצטרכו לענות עלהם כמה שיותר מהר!!! כדי לא להיות מנופה..... שיהיה בהצלחה!! פיספסתם מה קרה מי לא התנהג יפה מי לא הכין משימות אל תדאגו אתם תדעו הכל תכירו את : ___ כתב הוילה! ______________הוא הכתב של הוילה והוא יסכם את האירועים של היום! מי רק עם מי מי הצליח מי נפל ומי ומי!!! המעונינים להיות כתבי הוילה שיפנו אלי... פרוייקט ההפקה הראליטי יוצא לדרך!!!!! פרוייקט האהבה C יוצא לדרך! פ ר ו י ק ט ה ה פ ק ה ה ר א ל ט י ה ג ו ל ההרשמה החלה...... רוצים להשתתף הרשמו עכשיו בשירשור.... מעל 7 אנשיים יהיה שלישית.. בהצלחה לכולם!

למעלה