מתוך שיעמום... כולם לענות!

מתוך שיעמום... כולם לענות!

1בלשון זכר... מיועד לשני המינים! . שם: 2. גיל: 3. כיתה: 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש) 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט') 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...) 8. מדי א' או ב'? 9. אוהב את המקום? 10. אם לא, למה לא עוזב? 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? 12. איך האוכל? 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? 17. איך החברה? 18. הלימודים? 19. המשמעת? 20. המדריכים? 21. המורים? 22. מה הייתם רוצים לשנות? 23. מתחרטים שלומדים שם? 24. נהנים בכלליות?

נו...טוב...../images/Emo11.gif

1. שם: איריס 2. גיל: 16 3. כיתה: עולה ל-י"א 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש): חיפה-טכני 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? י' 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט') 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...):חניך משועמם 8. מדי א' או ב'? ב'- יותר נוח 9. אוהב את המקום? פשוט מת על המקום
10. אם לא, למה לא עוזב? ככה 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? לא ררוצה להתגייס 12. איך האוכל? מגעיל ת'תחת 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? גם מגעילים ת'תחת 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? 17. איך החברה? גם מגיעלה ת'תחת אבל יש יוצאים מהכלל 18. הלימודים? ארוכים ומעצבנים 19. המשמעת? איזה משמעת? אני לא מכירה אף משמעת 20. המדריכים? יש לי מדריך טוב אבל הרוב איכס 21. המורים?כבר צריכים להיות בקבר 22. מה הייתם רוצים לשנות? הכול 23. מתחרטים שלומדים שם? לפעמיים 24. נהנים בכלליות? גם לפעמיים

who is this

New member
שיהיה..

1. שם: עומר 2. גיל: 16 3. כיתה: י"א 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש) הייתי בחיפה 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? ט' 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט') אלקטרוניקה 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...) לא 8. מדי א' או ב'? מדי א' 9. אוהב את המקום? לא 10. אם לא, למה לא עוזב? עזבתי 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? טייס כן, כל דבר אחר לא 12. איך האוכל? סביר 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? נורמליים 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? 17. איך החברה? סבבה 18. הלימודים? לא הכי 19. המשמעת? חחח אזיה משמעת בדיוק? עושים מה שבא לנו 20. המדריכים? חביבים 21. המורים? צריך להחליף כמה מהם 22. מה הייתם רוצים לשנות? את המורים 23. מתחרטים שלומדים שם? כן 24. נהנים בכלליות? היה חביב, היה נחמד, לא יותר...

mogi m

New member
סבבה..לא עשיתי את זה לפני..

. שם:אלמוג מעוז 2. גיל: עוד חודשיים 18 3. כיתה: עולה לי"ג 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש) ת"א-הולץ 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? מכיתה י' 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט') מגמת אלקטרוניקה 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...) בבל"צ..(בלבלן ביצים) 8. מדי א' או ב'? רק א'... 9. אוהב את המקום? לא אוהב, נחמד שם.. 10. אם לא, למה לא עוזב? כי נשאר לי רק שנה ושמונה.. 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? למה לא... 12. איך האוכל? אוכל בקיוסק... 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? לא מעניין... 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! לא מעניין... 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? לא עניין אותי איפה... 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? ירושלים, בית שמש... 17. איך החברה? סבבה חבל"ז... 18. הלימודים? טובים.. 19. המשמעת? די חזקה.. 20. המדריכים? היו טובים..עכשיו צריכים לבוא עוד כמה.. 21. המורים? מורים חבל"ז, טובים מאוד.. 22. מה הייתם רוצים לשנות? חניה יותר גדולה..כדי שאוכל להביא ת'אוטו 23. מתחרטים שלומדים שם? בכלל לא..יכל להיות יותר גרוע... 24. נהנים בכלליות? לא הרבה..אבל בערך..

תשובותתת

1. שם:שניר 2. גיל:16 3. כיתה:י"א 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש)חיפה 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם?ט' 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט')אלקטרוניקה 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...)חניך יועץ, וחנט"ר חצי שנה 8. מדי א' או ב'?רק א' ואם ב' אז דקרון ולא כותנה אבל בעקרון אני לובש מדי ב' שבוע בשנה והוא לא הר"מ 9. אוהב את המקום?אמממ בכללי כן אבל...לא 10. אם לא, למה לא עוזב?לא שווה לעזוב... 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס?כן. 12. איך האוכל?על הפנים!!! 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים?מתפרקים... 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט!///// 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית?///////// 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק?////////// 17. איך החברה?אחלה...התגעגעתי לכולם החופש.... 18. הלימודים?מעבירים בכיף.... 19. המשמעת?בעעעע.....זה לא משמעת... 20. המדריכים?רובם בקטע של "אני מדריך איזה כיף"... 21. המורים?תופסים תחת שיש מדריכים 22. מה הייתם רוצים לשנות?את הכיתות.. 23. מתחרטים שלומדים שם? גם אבל זה רגשות מעורבים 24. נהנים בכלליות?האמת, כן

llljn

New member
.

לתלמידים מהולץ יש מכוניות? כי להבדיל מכל תיכון שני בארץ,בהולץ כמעט כולם מגיעים באוטובוס, ובחנייה חונות רק המכוניות של המורים ושל חלק מצומצם מאוד מהמדריכים.תיכון מוזר ומסריח.

shimonev

New member
הנה שלי

זכר... מיועד לשני המינים! . שם:שמעון 2. גיל:17 3. כיתה:עולה לי"ב 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש)ב"ש 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? ט' 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט')אלקטרוניקה פיקוד ובקרה 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...)אין 8. מדי א' או ב'?א'(אני לא מבין בכלל את השאלה) 9. אוהב את המקום?תלוי מתי 10. אם לא, למה לא עוזב? ככה 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס?כן 12. איך האוכל? מה זה בכלל?? 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? ב"ש הכי קרוב לבית 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? אין לי מושג 17. איך החברה? סבבה 18. הלימודים? מה לומדים בטכני?? 19. המשמעת? אין דבר כזה 20. המדריכים? תלוי מי ומתי 21. המורים? סבבה 22. מה הייתם רוצים לשנות? אין פה מספיק מקום בשביל לפרט 23. מתחרטים שלומדים שם? אם אני יתחרט על כל דבר בחיים אז עדיף כבר להתאבד 24. נהנים בכלליות?כן

אנייייייייייייי

שם: סבטה 2. גיל: 15 וחצי 3. כיתה: י' 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש) חיפה 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? ט 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט') מכונות מוגבר 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...) לא 8. מדי א' או ב'? א 9. אוהב את המקום? אמממ כן 10. אם לא, למה לא עוזב? 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? לא איכפת לי 12. איך האוכל? אני לא אוכלת אני בדיאטה 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? זוועה 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? 17. איך החברה? אזוחנוואי 18. הלימודים? לא לומדת 19. המשמעת? אה???? 20. המדריכים? אסור לקלל 21. המורים? אין תגובה 22. מה הייתם רוצים לשנות? שצבע החדרים ייה בצבע ורוד~ 23. מתחרטים שלומדים שם? אני לא לומדת 24. נהנים בכלליות? רק אחרי הלימודים....

טל...

עוד סקר? כמה אפשר ילדה? את משועממת.. אגב קניתי קלסר של ברבי בצבע ורוד...........

kamikazaa1

New member
שלי

שם:אריק 2. גיל:17 3. כיתה: יב 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש) ת"א 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? ט' 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט') אני בחשמל(פיקוד ובקרה) 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...)-הייתי יותר משנה חניך תורן עד שהלכתי מכות והשעו אותי מהתפקיד..לא רוצה לחזור לזה כבר... 8. מדי א' או ב'? א' 9. אוהב את המקום? לא ממש... 10. אם לא, למה לא עוזב? כי מאוחר מידי..עולה ליב'... 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? כן 12. איך האוכל?מסריח 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים?לא שם 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט!לא שם 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית?מה קרוב לבית?אני שעה וחצי נסיעה מהבית ספר..לא נורא מתרגליפ 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק?אשדוד אשקלון שדרות 17. איך החברה?לא משהו..מוזרים מכל קצוות תבל 18. הלימודים?סדר... 19. המשמעת?סדר... 20. המדריכים?ככה ככה..יש טובים יש לא טובים 21. המורים?הרב לא טובים ועצבניים 22. מה הייתם רוצים לשנות?הכל 23. מתחרטים שלומדים שם? טיפה 24. נהנים בכלליות?כבר לא..פעם היה כיף עכשיו כבר לא

The Amaru

New member
גם אני

שם: עידן 2. גיל:17 וקצת 3. כיתה: עולה ל"ב 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש) ת"א 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? ט' 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? מגמת מכונות תעופה. ונהנה מכל רגע. 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...)- לא מתעסק עם זה. 8. מדי א' או ב'? רק סרבל 9. אוהב את המקום? לא ממש, אבל יש יותר גרוע 10. אם לא, למה לא עוזב? 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? כן 12. איך האוכל? כבר לא אוכל יותר בביה"ס 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? לא שם 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! לא שם 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? חולון. 5 דק' נסיעה בבוקר. אולי יהיה רכב זה יהפוך ל-3' דק' נסיעה. 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? אשדוד, אריאל, נתניה 17. איך החברה? מוזרים אחד אחד 18. הלימודים? קשה, מסתדרים 19. המשמעת? צחוק 20. המדריכים? בני חצבני - המדריך הכי גבר שהיה!. בתקווה שהחדשים ילמדו ממנו 21. המורים? במגמת מכונות המורים הכי טובים 22. מה הייתם רוצים לשנות? לא מפריע לי 23. מתחרטים שלומדים שם? יש לפעמים מחשבות 24. נהנים בכלליות? היה יכול להיות יותר גרוע...

kamikazaa1

New member
Jחחח עידן מה מצב???

זה אריק..מה גם אתה פה? זיהיתי אותך לפי הטמפרה בפרטים שלך....

Lifes Music

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo36.gif

. שם: בן 2. גיל: 15 3. כיתה: עולה לי' 3. מאיזו שלוחה אתה? (חיפה, ת"א, ב"ש): ת"א הולץ 4. מאיזו כיתה אתה לומד שם? כנראה י' 7 או 5 5. מגמה? או רוצה להיות במגמה? (לט') אני התקבלתי לאלקטרוניקה 7. יש לך תפקיד? (חנת"ר, חת"פ, חת"מ, חניך-יועץ...) לא 8. מדי א' או ב'? א' אין אצלינו ב' 9. אוהב את המקום? בערך 10. אם לא, למה לא עוזב? לא יודע 11. היית רוצה להיות בח"א כשתתגייס? כן 12. איך האוכל? סדר 13. לאינטרנים מחיפה, איך המגורים? 14. לאקסטרנים מחיפה, מקנא באינטרנים? פרט! 15. ת"א וב"ש, רציתם קרוב לבית? כן 16. ת"א וב"ש, מאיפה יש לכם חניכים הכי רחוק? חדרה, גדרה, ב.שמש 17. איך החברה? סדר 18. הלימודים? סדר 19. המשמעת? סדר 20. המדריכים? סדר 21. המורים? חרא 22. מה הייתם רוצים לשנות? הרבה 23. מתחרטים שלומדים שם? לא 24. נהנים בכלליות? בערך

למעלה