מתוך שינה...

שלוק29

New member
מתוך שינה...

אני חוזר הביתה לאחר מס ימים של עבודה (כן אני עובד לפי ימים לא שעות) שעת לילה מאוחרת אני פותח בשקט את דלת הבית ומתגנב פנימה (היא אף פעם לא יודעת מתי אני חוזר) צועד אל עבר חדר השינה... כמו תמיד היא ישנה. לא אני לא יעיר אותה היא הרי אוהבת לקום בבוקר ופתאום לגלות אותי שוב בבית לצידה... לא אני לא יהרוס לה את ההנאה היחידה שעוד נותרה לה מסוג העבודה הזאת שלי...

שלוק29

New member
המשך

אני מתפשט ונכנס למיטה בשקט בשקט. נישכב לצידה מריח שוב את הריח של הבית, הריח שלה מביט בה היא תמיד שנאה פריטי לבוש מיותרים כשהיא במיטה... אני מביט בגופה הענוג ונפרד לאט מהעיפות שאיתה נכנסתי הביתה... מאזין לנשמותיה הקצובות העמוקות ובשקט כמו חתול אני ניצמד אל גופה מניח יד על הגוף הענוג שכל כך מוכר לי... מלטף באיטיות את צדדיי גופה מלטף במעגלים את ביטנה הענוגה... היא עדיין ישנה

שלוק29

New member
המשך 1

חופן בידי הימנית את שדה ונעצר... היא זזה קלות ואני מעסה בעדינות את השד שבידי מעביר עליו אצבע אחרי אצבע רואה את הפיטמה מתכווצת ומזדקרת לשד השני אני מעניק טיפול דומה רק שהפעם הוא נעשה בעזרת לשוני החמה אני יונק קלות מוצץ ונושך... נשמותיה נעשות כבידות יותר. אני נעצר לא רוצה להעיר אותה... ניגש לארון ושולף מתוכו שני צעיפי משי עדינים... אני קושר כל אחת מידיה בצעיף אל גב המיטה... והיא עדיין ישנה

שלוק29

New member
המשך 2

היא שוכבת על הגב הידיים קשורות לצדדים אני מביט בה ויודע שהיא שלי... מביט בשתי שדיה שעולים ויורדים עם כל נשימה, אני שולף בקבוק של שמן ארומטי שופך על ידי ומעסה את כל גופה איבר אחרי איבר מרגיש איך גופה משתחרר ומתרפק לפי ידי המלטפות המעסות... השמן מחליק עם ידי אל בין רגליה נמרח בארוטיות מעל למשולש המגולח שכמו ניפתח לקראתי... היא עדיין ישנה

שלוק29

New member
המשך 3

אצבע אמה חודרת לאיטה מחפשת את כפתור האהבה שכבר בשל מספיק לקראת מפגש... אצבעי סובבת סביבו פעם לימין ופעם לשמאל נוגעת לא נוגעת בו מגרה ומתגרה בו... אני מניח את ראשי בין רגליה ומרגיש את העגן נע לקראתי... אני מביט למעלה ופוגש בזוג עיניים גדולות מאושרות מביטות בי בחיוך בערגה מקבלות את פני בלי מילים, אני יודע שהיא מאושרת שהגעתי וכאילו אומרת הלילה לא נדבר בשפתיים הלילה גופותינו ידברו... היא כבר לא ישנה

../images/Emo140.gifאיזה מסג מענג ../images/Emo24.gif

איזו דרך קסומה להעיר לעסות את הגוף הנם ועיסוי אירוטי להשכמה זה בדיוק מה ממליצה השפית כמתאבן לארוחה גדולה ועשירה לחיים טובים

Top Gun23

New member
בוא'נה לפי איך שהיא ישנה

נראה לי יש לה מישהו אחר בזמן שאתה בעבודה :)

למעלה