מתוך שיחה עם חברה

Master Stav

New member
מתוך שיחה עם חברה

אתה צריך משיהי שתתמוך בך אני לא פנוי רגשית תשמע לא מדובר בזוגיות סוערת פשוט משיהי שתקשיב ושתעשה לך נעים בתקופה הזו אני לא מאלו שלא משקיעים בקשר וכרגע אין את היכולת להשקיע אז תן שישקיעו בך בשקט בשקט לא מגיע לך קצת אהבה ? אבהה ללא חופש רגשי ? אני בספק... אוי אתה קשה .... מה דעתכם ?

holabo

New member
דעתי שככה זה צריך להראות:

מתוך שיחה עם חברה: - "אתה צריך משיהי שתתמוך בך." - "אני לא פנוי רגשית!" - "תשמע, לא מדובר בזוגיות סוערת, פשוט משיהי שתקשיב ושתעשה לך נעים בתקופה הזו ." - "אני לא מאלו שלא משקיעים בקשר וכרגע אין את היכולת להשקיע." - "אז תן שישקיעו בך, בשקט בשקט, לא מגיע לך קצת אהבה ?" - אהבה ללא חופש רגשי ? אני בספק..." - "אוי, אתה קשה ...." מה דעתכם ?

ye44

New member
דעתי שאתה צריך ../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

אתה צריך מישהי שתתמוך בך
מה אני נכה ? בעצם כן רגשית
תשמע לא מדובר בזוגיות סוערת פשוט משיהי שתקשיב ושתעשה לך נעים בתקופה הזאת
אם את מעונינת לעשות לי נעים בגב אז סבבה אני לא מתכוון לעשות לך להקשיב לך ? אני מקשיב לשי ודרור 103 FM יותר
אז תן שישקיעו בך בשקט לא מגיע לך קצת אהבה ?
מי צריך עכשיו אהבה אני צריך את " סווטה "
דעתי שתתחיל להתאפס על עצמך ותתחיל לחיות

Master Stav

New member
אני תוהה מה זה לחיות אצלך ?

אם אני אישית שלם לחלוטין שלא להיות בקשר בתקופה הזו בחיי אני צריך ...תרופה ?

ye44

New member
אם אתה שלם אז בשביל מה אתה שואל ../images/Emo8.gif

Master Stav

New member
אני מעלה סיטואציה

אני בטוח שעוד ניתקלו בה ..... מכיר את המדיה שנקראת אינטרנט ? באינטרנט יש פעילותך כזו שנקראת פורום בפורום מעלים נושאים לדיון לאו דווקא מנקודת מבט אישית אלא כנושא שמענין קבוצת אנשים .... מצד שני ...גם שאלות אישיות יש אפשרות לענות ויש אפשרות להיות חכם יודע כול בלשון סגי נאור לשיקולך ...

א פרח

New member
עשה לך מנהג קבוע, התעלם מya44 כל השבוע

בקיצור, חבר יקר להתייחס אליו זה בזבוז אנרגיות. הוא יעשה ויכתוב כל דבר על מנת לקבל תשומת לב ולעורר פרובוקציות. שוביניסט, שונא נשים המאמין כי האישה נועדה לשירותו ולשימושו. לפי דרכו כל מטרת חייה של האישה היא לגדל ילדים, לשרת ולשמש את הגבר. לא מישהו שיתאים לפנל החברים שלך.

Master Stav

New member
אחות שלי ....תודה

איזה כיף לראות אותך פה ... משיהי שמכירה אותי ויודעת על מה אני מדבר אגב היום מומחה למשקאות קיבל טעימה ( רק טעימה אני קמסן ) מהוויניק שהבאת לי ליום ההולדת .... והוא ....ניפתחו לו העיניים

ye44

New member
ye ולא ya נא לדייק תאמיני לי ה../images/Emo68.gif שלי

מסכימה איתך מילה במילה
אכן כן תפקיד האישה במטבח במיטה ושתגדל את הילדים לבד מה רע ?
תשני קצת את המנטרה טיפ טיפה קצת תביעי את דעותייך תגיעי קצת למפגשים של הפורום מלבד להסתתר מאחורי המקלדת במשך שנים מה את עוד יודעת לעשות ? חוץ מלסמן
או לאחל
שאת הזויה

ורד 1970

New member
אתה צודק

אם אתה לא פנוי רגשית - אל תשלה אף אחת אלא אם כן היא יודעת מראש למה היא נכנסת ולאיזה סוג קשר. ואם זה לקשר לא מחייב - ורק למטרת סקס וזה הדדי - אז זה בסדר. העיקר שזה הדדי וקובעים מראש.ככה אף אחד לא נפגע

Master Stav

New member
הי ורד ....

אני יוצא מתוך נקודת מבט אחרת לחלוטין ... ויסלחו לי כולם אני לא מסתכל על הצד השני כרגע מתאר סיטואציה ...אני נמצא בתוך מאבק גירושין קשה ביותר מאבק שכלל הרחקה מהבית בתלונה שיקרית ועוד מיני תופינים שרבים מכירים..... חברה טובה חשבה ש...רומן, יזיזה יעשה לי טוב אישית אני חושב שלא והלא בא ממקום אנוכי לחלוטין מקום בו אני יודע שאם אני לא מסוגל להעניק כרגע מליון דברים על הראש.....בתכלס הסקס לצורך סקס עם משיהי שמשמשת כמשעת יהווה הישענות על קנה רצוץ ותוספת של כאב ראש שאני לא מרגיש שבא לי עליו .... מקבל את מה שאמרת כשהדברים ידועים הכל טוב בין שני אנשים בוגרים אבל אישית ...סטוצ'ים מעולם לא היו כוס התה שלי ... כך ש...על אחת כמה וכמה במצב בו אני נמצא בימים אלו .

ורד 1970

New member
כן, הבנתי אותך

ולכן רשמתי "אתה צודק" אבל המשכתי עם אפשרות נוספת שיכולה להיות. הרי לא מעט גברים משלים בחורות רק בשביל סקס וזה עלוב לדעתי. וזו כנראה הייתה הכוונה של החברה שלך,היא לא חשבה על הצד השני,רק עליך ואיך אולי תרגיש טוב יותר - מה שלא נכון לכולם לך עם מה שאתה מרגיש,תקבל הרבה עצות בתקופה הזאת, ולרוב לא כאלה טובות ואפילו מבלבלות,הכי טוב שתפעל לפי מה שאתה מרגיש לנכון בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ושיעבור בקלות אני מבינה אותך כי אני גם בהליך קשה ארוך ומגעיל...אבל כבר הרבה זמן,ככה שאני קצת במקום אחר אולי,אני מקווה בשבילך שאצלך זה יהיה מהיר יותר. וקל יותר כמובן.

Rtitan

New member
היא מדברת על משהו אחר - לא ../images/Emo23.gif...

מערכת יחסים, להתאהב ולאהוב אלו שלושה דברים מאד נפרדים זה מזה... משום מה, אני רואה וקורא שרוב האנשים לא מצליחים להפריד בין שלושת המצבים הללו... גם אני בעד להיכנס למערכת יחסים שממנה צומחת אהבה רק אחרי שסגרתי טוב טוב את הפרק הקורדם. יש מי שעושה את זה בתוך יום, אחר יעשה את זה אחרי שבוע, חודש... ויש מי שזה יקח לו שנה. זה לא מונע מלפתח קשרי חברות (ואפילו מאד עמוקים) עם נשים. דווקא אחרי פרידות אני קושר קשרי ידידות מאד עמוקים עם נשים... ויש לי המון ידידות שהכרתי בתקופות הללו וחלקן נשארות חברות נפש של ממש. החופש הזה פתאום מאפשר לך פשוט להיות ידיד של נשים בלי להיכנס לקשר רגשי. הבעיה היא שלא כולם מסוגלים להבין שמדובר רק בידידות ולא במשהו מעבר - עם אותן נשים הקשר מתנתק כי הציפיות שונות. כשהלב שלך יתפנה - אני מעריך שאתה יודע שאתה תרגיש את זה לגמרי...
. אני יודע שהלב שלי לא מסוגל להכניס אל תוכו אף אחת עד שאני מסיים את הפרידה לחלוטין - עד שלא נשאר שם שריד של הרגש שהיתה לבת הזוג הקודמת שלי... ואז, יום אחד... מגיעה מישהי שגורמת לו לפקוח עין תורנית, לדפוק לך מכת חשמל כזו שמנערת לך את הצורה... ואחריה? אתה כבר תלך גם לקצה השני של העולם. אבל עד אז - תתפנה, תתנקה, תתאוורר... וחברה יכולה להבין אותך ולהיות לך חברה של אמת - ואתה לא יכול לדעת אם זו לא תהיה אהבה עצומה לבסוף.
לך תשתחרר קצת
, זה יהיה טוב לך לדעתי.

ורד 1970

New member
היא גם לא מדברת על "ידידת נפש"

לא על מישהי שתקשיב לו ותהיה לידו בתקופה הזו אלא מישהי שתנעים לו את הזמן (סקס) בקיצור - "יזיזה" לא "ידידה" וכאן כל אחד ומה שמתאים לו מסכימה איתך שיש כאלה שיקח להם יום ויש כאלה חודש או שנה או 10 שנים.

עוקצני

New member
אני יכול לעשות לך נעים

אבל גם לעצבן לתמוך, אבל גם לשים רגל רק עם הסקס יש לי טיפה בעיה, אבל זה לא אתה זה אני קח את הילדים ובוא לטייל איתנו בשבת

Master Stav

New member
יששששששששששששששש עוקצני בעניין ....

סקס עוקצני ? זה אתה לא אני ...
שבת חוגג לנסיכה עם העדשה יום הולדת .... לוקח אותה לרכב על סוסים על פי בקשתה אבל ...בקרוב

שרשירית

New member
תחפש מישהי במצבך

אתה טוען שאתה מעדיף שקט מאשר להסתבך במצב רגשי. מכיוון שאתה לא לחוץ אולי תתחיל לגשש בפורומים מתאימים ותמצא מישהי נשואה-פרודה-גרושה במצבך, שגם היא מחפשת רק סקס ואהבה אבל בלי השקעה לטווח ארוך. לא חסרות כאלה, צרכים כמו סקס ואהבה הם לא נחלת הגברים. אני מאמינה שאם תרחרח תמצא!

למעלה