מתוך רייטינג

יודה 32

New member
מישהו ראה את זה?

קטע היסטרי למישהו יש את הגיליון. אני יודע שזה מחולק עוד לפני יום רביעי. http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=381409&sid=123

עמירם04

New member
השתיקה נשברת או עוד פעלול עיתונאי??

נחכה למחר לראיון המלא ברייטינג.... וליבי אומר [הלוואי שכך] תרגיל יחצנ"י [המעשה עצמו אינו תרגיל. אלה העיתויי] למכת הפתיחה של החזרה להופעות .... ימים יגידו..

metalyca1

New member
למה שאנשים ירצו להרוס...

ב"ה יתברך למה להרע לאחר? למה לגנוב ? זה ממש עוול לקחת למישהו יצירה שלו שזה משהו עמוק מעבר לשירה לפחות בדיסקים אצלו יש גם את הכתיבה שהיא כל כך אמיתית ובאה ממקום כל כך עמוק ממש עצוב שאנשים גונבים יצירות מיטל

פזית 1

New member
אוי ../images/Emo4.gif עכשיו הכול מובן.....

אעכשיו אני מבינה מה קורה ולמה עמיר לא מופיע... אבל לא נראה לי שעכשיו יהיו הופעות כי רק עכשיו, אני מתארת לעצמי לפי הכתבה שתתחיל חקירה בנושא וזה יכול לקחת זמן עש שיהיו תוצאות. כולי תפילה שהכל יסתדר לטובה בעבור עמיר!!!!!!, ומי כמוני מצפה, ומחכה בכליון עיניים להופעות שלו, אמן בימנו אנו!!! עמיר, אל תתייאש ותלחם למען צאת האמת לאור!! ואנחנו כאן אחרייך... כל הכבוד! ותודה על המידע המקדים כמובן...

ו ר ד ב

New member
חובה לקרוא את הכתבה מחר../images/Emo9.gif

כתבה שחושפת המון מידע ופרטים - על כל מה שנעשה כרגע בחיים ובעשייה של עמיר, על דברים חדשים שעמיר עובד עלייהם ועוד המון דברים שעד היום עמיר שתק עלייהם, אולי מחר שתקראו את הכתבה תבינו - שלא להופיע זה לא כל כך בחירה של עמיר ואף פעם לא אמרתי סתם "והגנתי" עליו (כולל תגובות של האנשים שעמיר מאשים בזה) עמיר בחר לעשות את הראיון הראשון לתקשורת אצל אהובנו דודו כהן
לכן מומלץ לקנות מחר את העיתון!

כל הכבוד לו אני מעריך אותו

קראתי גם את כל התגובות ויש אנשים שכותבים שעמיר צריך לחזור להופיע ולא להעניש אותנו הוא בהחלט צודק אני מצטט: "אדם שלא מתמודד על הפרנסה שלו הוא פחדן, לא צדיק".

ספיר 2

New member
מעצבן אותי מאוד שאומרים שהוא זמר

עם קול של בכיין ושאין לו שירים יפים זה לא מעצבן אותכם שאומרים דברים שהם לא נכונים?... רק קנאים מסוגלים לדבר כאלו שטויות.. אוו שבאת אין להם טעם במוזיקה איכותית

matanza5

New member
כל אחד והטעם שלו

אבל מה אכפת לנו..הטוב שמור לנו..חחח

ספיר 2

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo140.gif

יש לי בקשה קטנה.. מישהו שקנה את עיתון רייטינג היום ויכול לסרוק ולהעלות את הכתבה לפורום אני אודה לו מאוד.. בבקשה
ולעמיר בניון- "אם היאוש בא לקראתך אל תתן לו יד..." תשמעו באמת כל הכבוד לו על האומץ והסבלנות להלחם בתעשיית המוזיקה.. אף אמן במדינה הזאת לא פותח את הפה על שום דבר והלוואי שלא יתייאש וילך עם זה עד הסוף.. אני מעריכה אותו על שהוא כל כך חזק ובאמת שיקח את הזמן שלו עד לרגע שהוא יוכל לעמוד על הבמה ולהופיע... סוף סוף שומעים מעמיר בתקשורת

למעלה