מתוך סקרנות...

TaxiMedia

New member
דנטל

אני יודע שזה לא משנה לך, אבל אני מבטיח לך שאם אתוייג, (ככה כותבים את זה?), אני אתייג אותך ויש לי אחלה פתיח שאני שומר אותו למקרה כזה.

דנטל

New member
תודה, אבל קסמים ../images/Emo99.gif תייגה אותי

בגלל שאני לא קוראת בלוגים ולא כל כך יש לי בלוגים לתייג, אז אתייג בין היתר אותך
.

TaxiMedia

New member
זה עתה הייתם עדים

לאחת הקומבינות הגדולות בהיסטוריה האנושית של פורום הבלוגים

אני לא רואה בזה שליטה בתוכן,

בעניין התחרויות, הרי אתה מחליט אם אתה מעוניין, אפחד לא מכתיב לך אם להשתתף או לא. השרביט? זה פשוט נראה לי כיף.

מתחום התאטרון

יש ענף שנקרא אקספוזיציה. שזה בעצם מה שאפשר לראות ב"של מי השורה הזאת בכלל". אתה יכול לראות, שעל אף שהכל מאולתר שם, ושום דבר לא מתוכנן מראש, בכל זאת יש לשחקן מספר חוקים ומגבלות. אם תתן לשחקן המאלתר פשוט לעלות לבמה, בלי כלום, גם המופע שלו יהיה כלום. אבל אם תתן לו הוראה. למשל: "תכנס לבמה, תעשה פעולה עם הכיסא, תצא מהבמה." אז יהיו לשחקן חוקים מוגדרים. אתה לא קובע לשחקן מה בידיוק לעשות - יש לו המון חופש פעולה. ועם הנחיה שכזאת, שלא מכתיבה לך מה לעשות, אלא פשוט... מנחה אותך, אתה יכול רק להצליח. אז השרביט לא אומר לכל הבלוגרים לכתוב את אותו דבר. הוא אומר תכתבו חמישה דברים על עצמכם. לעולם לא תמצא שתי רשומות זהות! או תחרות סיפורי אהבה... או תחרות 8נרות... הנחיה וחופש פעולה.

wranger

New member
אף אחד לא מכריח אותך

אני חושב שהתחרויות של תפוז, קצת כמו הקציצות שהחברה שלי נוהגת להכין, הן דבר מבורך שלא עושים ממנו מספיק. אני לא רואה בכללי התחרויות האלה "הכתבה מה לכתוב ושליטה בתוכן", כי אלה בסך הכל קוים מנחים כלליים ולא דרקוניים. אם במקרה פוסט מסוים שלי נכתב כשהוא עומד באותם קוים מנחים, או אם היה לי קל לכתוב במסגרת אותם קוים, אז יאללה, נצרף תגית וניכנס לתחרות. אם אני רואה שבשביל לעמוד בקוים הללו אני אצטרך לעוות לגמרי סיפור מסוים, אז אני אוותר, אכתוב את הפוסט כראות עיני ולא אשתתף בתחרות. עניין השרביט, לעומת זאת, לא נראה לי קשור לרייטינג, ולכן לא ברור לי למה כתבת אותו שם בסוגריים. זה בסה"כ משחק של בלוגרים, לא נראה לי שפוסט שרביט שלי יזכה ליותר רייטינג מפוסט אחר. (כמובן שאני לא יכול לדעת, כי טרם שורבטתי. אהמ אהמ.)

wranger

New member
אימפרוביזציה, לדעתי.

ודיברתי על החבֵרה שלי, לא על החֶבְרה שלי, טמבלול.

שרביט, תיוג ורייטינג

פוסט התיוגים דווקא כן מעלה את הרייטינג כיוון שנחשפים אליו אנשים שלא מכירם את הבלוג שלך. הבלוגר שמפנה אלייך בפוסט שלו שם לינק אלייך - ואז כל מי שנכנס אליו רואה אותך ויש סיכוי שיכנס לקרוא. אחר כך אתה מתייג עוד 5 בלוגרים, ומקובל שכל אחד שמקבל את המשחק מכניס לינק לפוסט של מי שקישר אליו, כך שאם חמשת הבלוגרים שאליהם הפנת יעשו אותו דבר, כבר יש עוד 5 בלוגים שבהם יש לינק אלייך. עכשיו כל הלינקים ההדדיים האלו, מקדמים את הבלוג שלך בחיפוש בגוגל, שעובד על לינקים. מה שיפה במשחק לדעתי זו החשיפה העצומה לבלוגים שאתה לא מכיר - אתה רואה מי תייג אותך, נכנס אל מי שתייג אותו וככה אפשר להעביר לילות שלמים בין הפוסטים (מנסיון... לילות שלמים....) ומכיוון שראיתי שאנשים שמשרשרים להודעה הזאת זוכים בתיוגים פתאומיים, אני מזכירה שוב שאני סיימתי עם המשחק הזה, 3 פעמים זה בהחלט מספיק, אני מרגישה מותגית לגמרי, תודה... p-:

wranger

New member
אוקיי, הבנתי את עניין הרייטינג.

ואכן, תוייגתי בעקבות השרשור הזה... אני מתרגש, זה חדש גם לי.

mary lou

New member
תהיה...

אם מתייגים אותך פעמיים (או יותר) לא נהוג לומר פשוט, "לא תודה, כבר תוייגתי במשרד" או משהו כזה? הרי את חובתך לשרשרת כבר מילאת, לא יותר פשוט שאנשים יתייגו רק את מי שלא תוייג כבר?

אני דווקא שרוט ../images/Emo3.gif

ומן הסתם לא מתנגד, זה כמו מן אתגר שאתה לוקח עליך, לאוו דווקא בגלל פרס.

ayala26

New member
אני לא משתתפת במשחקים

כדוגמה "כתוב סיפור אהבה" או "שמונת ימי חנוכה" קיבלתי את "השרביט" מכותבת בלוג שאני מאוד אוהבת ולכן החלטתי להענות לבקשתה אבל אחר כך גם קיבלתי הזמנות להפיץ עצומות (על החטופים בלבנון נדמה לי) ולא נעניתי. הבלוג שלי הוא לא במה פוליטית. הוא לא טור בעיתון.

אף אחד לא מכריח להשתתף בתחרות

אני השתתפתי כי זאת הייתה הזדמנות לספר קצת על עצמי מעבר למילים שנכתבתות בבלוג בשוטף

למעלה