מתוך סקרנות...

TheWhiteTigris

New member
מתוך סקרנות...

האם יש פה עוד אנשים עם שריטה כמוני שהם מתנגדים לכל עינייני הרייטינג (ע"ע שרביט הקסמים או מה שזה לא יהיה, ותחרויות תפוז למיניהן), שמכתיבות לבלוגרים מה לכתוב בלוגם, ושולטים בתוכן?

lemony snickets

New member
אני לא מכיר דבר כזה

איזה דבר יכול לשלוט לי בתוכן של הבלוג? יש חיה כזו?

גאמי

New member
אני דוקא מאוד שמחה שנותנים לי נושא

כי לפעמים בא לי לכתוב ואין לי על מה זה ממקד אותי לא כותבת כי צריך כותבת כי רוצה, כי מתאים לי.

TheWhiteTigris

New member
כשמכתיבים לך נושא

ולפעמים אף "כללים מנחים" לפוסט - אני רואה את זה כשליטה של אחר על הבלוג שלי. מצד שני, אני לא הגדרתי מה זה בלוג אז לכל אחד יש את ההגדרות שלו.

Tali1912

New member
../images/Emo152.gif

אני אחלק את השריטה ל - 2 . לגבי השרביט ודומיו אני רואה בזה משהו חיובי, אני לא רואה בזה משהו שדוקא הוא יהיה קשור לרייטיניג, או משהו בסגנון למה הוא קיבל ואני לא ?
להבדיל.... תחרויות תפוז יש בזה משהו שאולי קורץ בגלל שהפוסט זוכה ב
, אז מתיישבים וחושבים מה אני אכתוב בקשר לנושא האהבה? מה כדאי? כדאי לבלף איזה סיפור? נו..... אוףףף חייב להיות לי איזה סיפור לתחרות. ואז יופי טופי יש רשומה, מתייגים לתחרות האהבה של תפוז, ומתחיל הקטע גם במסרים גם בפורום. פליזזז תצביעו בשביל הרשומה שלי לתחרות. או משהו כמו... כל המצביע משפיע.... תצביעו עבור הרשומה של הגולשת, הרשומה שלה פשוט מהממממממת. מגיע לה לזכות. בקיצור מבחינתי האישית התחריות האלה שמובטח בהם פרס מתפוז
זה משחק מכור, לעומת רשומות השרביט שהם משהו כזה חברי שעובר כמו גל בין אחד לשני.

כמו שטלי אמרה, זה קצת שונה

שרביט הקסמים ודומיו זה משהו שעובר בין הבלוגרים, בלי איזשהו גוף מארגן עם פרסים. אומנם עדיין התוכן הוא דיי "קבוע", כלומר במסגרת מסויימת, אבל עדיין זה נחמד. אני לא נגד ואני חושב שעבור חלק זה יכול להיות מעניין ודווקא טוב - הזדמנות להשתתף ולחשוף את הבלוג בתחום מסויים. אם יש לי בלוג שעוסק באהבה ואף אחד לא מכיר, הנה הזדמנות לכתוב על זה וגם לקבל קצת חשיפה ואולי פרס. מבחינתי, אם אי פעם אשתתף בתחרות כזו (עדיין לא השתתפתי) זה לא יהיה בגלל הפרס אלא בגלל האווריה הכללית, סתם בשביל הכיף והרעיון. לא בשביל הפרס. תזכור, אפשר לבחור אם להשתתף או לא.. ממש לא חובה. מתנגד אני לא. אז אין לי שריטה, מה?

דנטל

New member
רק בפורומים מסוימים

אתה יכול לפרסם רשומות שלך בפורום המומלצים בתפוז (יש קישור בחתימה שלי) ואתה יכול לפרסם בפורום בלוגים - תמיכה (יש קישור פה בפורום משמאל). אם אתה כותב פוסט על נושא מאוד ספציפי שקשור לפורום מסוים, אתה יכול לבקש רשות ממנהל/ת הפורום המסוים לפרסם את הרשומה שלך, כי עשוי להיות לחברי הפורום הזה ענין במה שרשמת. חוץ מזה, כשיש לך בחתימה קישור לבלוג ואתה משתתף בדיונים בפורומים השונים (אבל לא סתם להשתתף כי אתה רדוף פרסום, אלא להשתתף ולתת דעתך ולקדם את הדיונים), ישנם גולשים שיקליקו על הקישור שבחתימה, כי אתה מענין אותם.

מספר 1

אתה יכול להוסיף קישור לבלוג שלך בחתימה שלך, נראה לי שזה בהחלט יעשה את העבודה במינמום השקעה.

דנטל

New member
אין לי מושג מה זה שרביט הקסמים

אבל השתתפתי בתחרות של חנוכה. היה נח להשתתף בה כי היה מותר לכתוב על כל מה שרק רוצים, בתנאי שכל 8 הפוסטים קשורים אחד לשני, ואצלי במילא כל הפוסטים הם בנושא אחד, אז זה פשוט דרבן אותי לכתוב דברים שלא הייתי כותבת בהזדמנות אחרת, כי אותם אני זוכרת ולא צריכה את הבלוג בשביל שיזכיר לי. אם יהיו תחרויות שארצה להשתתף בהן והן לא יהיו בנושא שהבלוג שלי עוסק בו, אולי אשקול לפתוח בלוג בניק אחר ובטוח לא "אחרב" את הבלוג הנוכחי שלי. לצורך הענין, גם אם ארצה לכתוב - שלא כחלק מתחרות - על משהו שלא קשור לנושא הבלוג שלי, אפתח בלוג בניק אחר.

דנטל

New member
אוי לבושה, עדיין לא יודעת מה זה ../images/Emo5.gif

זה קשור לתגיות הנבחרות שיש בעמוד הבלוגיה? כי יש שם רק 3 ולא 5. בכל מקרה, אם זה אומר להעדיף לכתוב פוסט שאפשר לתייג באחת מהתגיות הנבחרות ובכך לזכות ביותר חשיפה, אז אין סיכוי שאני עושה את זה. קודם כל, אני לא ממש מתייגת את הפוסטים שלי, כי אני שוכחת מהאופציה הזו לרוב. חוץ מזה, הפוסטים שלי נכתבים על פי החיים שלי, כך שרק אם במקרה תהיה תגית שתתאים למה שחויתי, יש סיכוי שהבלוג שלי יעלה בחיפוש על פי תגיות נבחרות. אם שרביט הקסמים זה משהו אחר, אז עדיין אין לי מושג מה זה.

דנטל

New member
אוקיי, עכשיו מובן

איך אני יודעת שתייגו אותי? מתייגים בכלל בלוגים למבוגרים בלבד? אני חייבת להמשיך הלאה? פסדר, אף אחד לא מכריח אותי כלום, אבל זה יוציא אותי הכי חולירע שאפשר. ולמה רק אם יתייגו אותי, אעניין אותך? זה לא שאני יוצאת אליך בקריאה נרגשת לבקרני
, אלא מה יש בו בתיוג - יא, חובבת מותגים שכמותך
- שעושה לך את זה? (סליחה, אם לפעמים אני נשמעת כמו איזו מראיינת, אתם פשוט מעניינים, כי אני בקושי מכירה בלוגרים
)

אין לי מושג איך יודעים,

מעולם לא תוייגתי. ולמה לא לתייג בלוגים למבוגרים בלבד? וברור שאת לא חייבת לשתף פעולה. הרבה תוייגו ומחליטים להתעלם.
ובזאת אני פונה בקריאה נרגשת לחברי לבלוגוספירה: אנא, תייגו אותי
כולם כבר תויגו עד זוב דם, חוץ ממני ומדנטל... מי אמר לך שלא ביקרתי אותך?
אבל אם תתויגי אולי אני אדע אלייך עוד כמה דברים חוץ מהסטוצונים שלך.

דנטל

New member
אז 5 העובדות זה מה שמושך אותך?

אם הייתי מחליטה להמשיך את המשחק וזה אומר שעלי לציין 5 עובדות עלי, הן היו על סטוצים והמסביב. זה נושא הבלוג שלי ולא הייתי סוטה מכך בשביל התחרות. חשבתי שזו תחרות של תפוז ואז יש יותר בעיה עם הבלוגים של המבוגרים, אבל אם זו תחרות של הבלוגרים עצמם, אז ברור שאין בעיה עם מבוגרים בלבד.

זה עתה תוייגתי ../images/Emo6.gif

ועכשיו אני קצת בפאניקה. כשמפלס הלחץ ירד אני גם אכתוב רשומה ואת ברשימת המתוייגים שלי, מצידי תכתבי על סקס, תורת היחסות או המצלמה שאמא נתנה לך.

דנטל

New member
אז איך את יודעת שתוייגת?

זה מישהו שפשוט הבין את הרמז דרך הפורום, או במקרה (ואז זה ממש ספוקי)? ברור שאכתוב על סקס. אם אני מתכוונת להשתתף במשחק בשביל לא לצאת חולירע, אז זה חייב להיות בנושא הבלוג שלי, כאמור. יואולוהים, אני לא קוראת בלוגים, איזה לחץ
. אאלץ לתייג בלוגים שאני לא קוראת, אז ברור שהם יהיו של חברי הפורום הזה ואחד של ידיד. שאף אחד לא יעלב לי, אויש, חרדות זה דרעק.

קיבלתי הודעה במסר. זו לא מישהי

מהפורום. אכן ספוקי...
ואל תילחצי, אני אכתוב את הפוסט מחר ואודיע לך.

למעלה