מתוך סקרנות

shani yakovian

New member
מתוך סקרנות ../images/Emo13.gif

היי לכולם
רציתי לדעת , ישנם אנשים שמשתמשים בכינוי בפורום. סתם מתוך סקרנות מה משמעות הכינוי ? (אני למשל משתמשת בשמי הפרטי ככינוי )

Ka Dargo

New member
הניק שלי הוא מסדרת טלויזייה

הסדרה נקראת Farscape - מנוי Yes אולי שמעו עלייה...

אצלי גם מסדרת טלוויזיה

היא סדרה חדשה בערוץ 3 קוראים לה בעברית מלאך שחור

GeJuFan

New member
הכינוי שלי

בנוי משלושה מילים ששתים מהם זה קיצור של שם: ה- GE מציין את שמו של השחקן הכי חתיך בעולם George Clooney. ה- JU מציין את שמה של השחקנית הכי מדהימה בעולם Julianna Margulies. וה- Fan מציין ת'מילה מעריצה או מעריץ. זה כאילו לא הולך טוב בעברית כי GE ו-JU הומצא במיוחד בשביל השפה האנגלית. את מישהו מעוניין בתמונות שיגיד לי כי יש לי כמה שממש יפילו את הבנות כאן על הרצפה.

הניק שלי....

הוא שם של השיר שתמיד מקפיץ אותי (Daydream Believer מן הסתם..), של ה-Monkees. כל פעם שאני שומעת אותו הוא מעלה לי את המצב רוח...

shirakl

New member
הכינוי שלי ../images/Emo13.gif

השם+שתי אותיות אחרונות של שם המשפחה באנגלית... לא מקורי ממש

Anna Karenina

New member
הכינוי שלי....

הוא בעקבות אחת מהיצירות הספרותיות המדהימות ביותר שנכתבו אי פעם. ואין לי מושג למה בחרתי דווקא בשם/יצירה הזו.....

shambi

New member
הכינוי שלי

לפני כמה חודשים ביקרתי באתר של כרטיסי ברכה שנקרא shambi ואהבתי את השם... [אני חושבת שהאתר נסגר כבר]

פרקשיט

New member
אז ככה...../images/Emo41.gif

בכתה ט' או י', אני כבר לא זוכרת, חברה שלי המציאה "שמות" לכמה בנות, אז אצלי החלטנו על פרקש- מטירונות- זוכרים? ויש עוד המשך, ואין לי כח לכתוב, אבל ה--יט-- זה כדי לייחד את זה, או להפוך לנקבה...

PCingAddict

New member
אחרי הרבה מאוד זמן.....

אחר הרבה מאוד זמן שלא היה לי מחשב, הנה אני חי ונושם!
הניק שלי: PC - מחשב.. ing - הטיה של המילה PC לפועל (מלשון פעולה - PCing) Addict - מכור... בקיצור - מכור למחשב... רק באנגלית מוזרה..

למעלה