מתוך יומנו של אנדי

מתוך יומנו של אנדי

מתוך יומנו של אנדי, הוא קטע המשובץ בסחפורה של נערה מקזחסטן - סיפור מלא ואירוטי המועבר בשלמותו. הסיפור נוגע לסיפור חיים מוזרים של נערה יפיפיה הגודלת במקום מוזר. .... פטר יצא עם ג`ייל ואישתו, לסיור במועדוני לילה יוקרתיים, וגם אני הייתי יוצא, לכבות את התשוקה לנשים, שבערה אצלי מהצהרים, אלמלא רוזי שנותרה לבד. היה שם הכל בספינה, אבל למרות העובדים בספינה שהיו נכונים לשרת אותה בכל רגע, היא עדין הייתה לבד. לכן, נאלצתי להישאר. נשארנו לדבר, וניסיתי לתחקר אותה קצת, אבל היא אמרה שמכיוון שפטר כאן, הוא ינהל את ההצגה לבד, ומחר בטח אקבל את המידע שרציתי. ישבנו לצפות בקומדיה ישנה ומטופשת, שדווקא הרשימה את רוזי, שנראתה כמו נסיכה מסרט המייבשת את שערה עם מגבת ומסרק, כשהיא בחלוק משי ורוד מוזהב. החלטתי שהמראה שלה מעניין יותר מהסרט, והמשכתי לכרסם את הגלידה עם הקצפת, כשעיני נעוצות בה. היא מידי פעם הציצה בי, חייכה והמשיכה להביט בסרט כמו ילדה קטנה. ניסיתי לחשוב כיצד היא יכולה לנהל משטר קפדני, בבית ספר לנערות, הדורש הקפדה על כל פסיק. ראיתי את החלוק נפתח לרגע ושד כבד ולבן הציץ בחלקו. יכולתי להתוות את מתארו בדיוק, והבליטה בבד המבריק, הבהירה בדיוק היכן נמצאת הפטמה החדה. היא קלטה את מבטי הנעוץ, וחיוכה הילדותי נעלם, והיא סגרה במהירות את החלוק, נרגעת קצת, וממשיכה להביט במסך הגדול, אבל הפעם, פניה היו דרוכים יותר, ודומה כי העוויות הילדותיות נעלמו. ידה עזבה את קצה החלוק, והפתח החל להיפתח - היה דומה כי היא שקעה חזרה בסרט. זה התרחב יותר, וכל השד נגלה, כשרק הפטמה אוחזת ונחבאת מאחורי החלוק. הרגשתי שאני מגורה מהעניין, ונשבעתי לעצמי, שעוד הלילה אני חייב לזיין מישהי, ולא איכפת לי אם זאת תהיה סתם זונה יוקרתית, שתכריח אותי ללבוש קונדום, באחד המלונות בעיר. היא הציצה בי שוב, הפעם במבט שונה קצת שהיה יפה אבל מתוח. אני בטוח שבאותו רגע היה לי מבט של דביל העומד להתפוצץ ממתח. פשוט נתקעתי בתוך עיניה בתשוקה. היא הרימה יד וסידרה שוב את החלוק, אלא שהפעם נתנה לו להפתח מיידית, מבלי לתקן. מבטה חזר מיידית למסך אבל רק לרגעים ספורים. היא שוב הביטה בי בעיניה הגדולות, והתקרבה ונשקה לי בעדינות, כאילו הייתי ילד. התקרבתי אליה בעיניים עצומות, והיא צחקה במבוכה, ונישקה אותי שוב. הפעם אחזתי אותה בכתפיה ונצמדתי אליה. הפעם הנשיקה הייתה תאוותנית וחזקה. נגעתי בזהירות בחזה שלה, והפטמה נתפסה בכף ידי - לחצתי קלות והיא לא נרתעה. דומה כי המתח הולך ומתפוגג, והיא נעשה רכה יותר. הנשיקה הייתה כל כך ארוכה ומתוקה, עד כי שכחתי מהשד. זה היה כל כך טוב, עד כשהיא התנתקה ממני ראיתי את מבטה שהתערפל לחלוטין. זה היה הרגע בו התכופפתי, דוחף, מושך אותה ממני, ונישקתי את החזה הלבן שהזדקף בכבדות מולי. היא נאנחה והסתדרה לאחור, כשאני סוחט בעדינות את שתי האשכוליות הגדולות, שמגען היה תפוח וחלק. סחטתי את הפטמות גורם לראשה לנוח על משענת הספה, ולידה להסיט את שערותיה הלחות שטרם התייבשו, ונחו על החזה שלה. החלוק נפתח לגמרי וראיתי את משולש התחתונים הסגול בין רגליה - ללא ספק רגליה היו ארוכות. ליטפתי אותן לכל אורכן ללא כל מטרה, בעודי יונק את אחת הפטמות. לפתע היא דחפה אותי והשעינה אותי יושב על הספה העמוקה. היא נעמדה מולי ונתנה לחלוק ליפול. היא הייתה אישה אמיתית, יצוקה כמודל בריאות אדיר, וללא גרם של חגורת שומן, או רטט צלוליטיס, הכל יצוק כפסל שיש מבהיק בלובן.

המשך

לפתע היא דחפה אותי והשעינה אותי יושב על הספה העמוקה. היא נעמדה מולי ונתנה לחלוק ליפול. היא הייתה אישה אמיתית, יצוקה כמודל בריאות אדיר, וללא גרם של חגורת שומן, או רטט צלוליטיס, הכל יצוק כפסל שיש מבהיק בלובן. היא הפשילה את התחתונים והזדקפה כדי שאתרשם ממנה. הבטן הייתה שטוחה ורכה, ומתחתיה היה משולש שערות קטן ומטופח, בדיוק כמו של הזונות אותן אני מזיין. היא התקרבה עד שרגליה נגעו בבירכי ונעמדה בפישוק קל, שיכולתי לראות דרך הסבך הדליל שבין רגליה זוג שפתיים משתלשלות בעדינות כמו צמד דלתות קטנות, בצבע ורוד. הייתי לחוץ מאוד לבדוק את מסתורי הדלתות, ואחזתי בישבן המוצק ודחפתי את ראשי לביטנה, מלקק את חור הטבור, ומתחיל לגלוש, אבל היא בלמה אותי, והסירה מעלי את חולצתי. הבנתי את הרמז והפשלתי את המכנסיים בזריזות יחד עם התחתונים, מגלה שהזיין שלי החליט לשבור באותו יום את אחד שיאי ההזדקרות שלו. נשכבתי על הספה, ואחזתי בירכיה - מושך אותה אלי. היא נעה בזהירות, מחפשת מקום על הספה מעלי, ואני רואה את זוג השפתיים הורודות מעלי, רוטטות בין השערות, כששמץ אפלוליות עם ברק אדמדם בניהן. היא עמדה על בירכיה בדיוק מעל ראשי, והחלה להשקיע את האגן שלה בזהירות אל פני. אותו רגע יכולתי לספור את שערותיה השחורות המעטרות את כל פנים יריכיה עד חור התחת, המכווץ מאחור וכתר של שיער מעטר את המדרונות של הישבן הגולשים אליו. המתנתי בסבלנות עד הרגע האחרון, ועד שנעלם המראה המופלא. במקום זאת התקרבו אלי זוג שפתיים ורדרדות שנפשקו קלות, ורטטו עקב תנועות שרירי האגן שלה, שהשתדל לנוע אלי בעדינות. נגעתי בשפתיים בליטוף קל וחקרני, ראיתי אותן מלאות ונפוחות מדם, שמץ של רטיבות בקע מבפנים, ופישקתי אותן בשתי אצבעותי, ממש יכולתי לראות את החור הקטן העטור בזוג כנפים סוגרות פנימיות, שנעו כמו שושן אדמדם. השושן הקטן והאדמוני היה מבריק מרטיבות. צילמתי את השניה האחרונה הזאת במוחי, וקברתי את פני בתוך הכוס, נושך את השפתיים הגדולות, ושולח לשון נחשית פנימה. חשתי את הרעד בישבנה. אותו רגע חשתי תחושת תשוקה כמו של נער בתיכון, והתפללתי שלא תיגע בזין שלי - הייתי בטוח שאתחיל לרטוט כמו משוגע ולגמור בטרם אהנה מהרגע המדהים של גילוי גופה. החלקתי את ידי בין שני פלחי עכוזה, מושך אותה אלי, והיא נאנקת בקול עד צעקה חנוקה. הרגשתי איך לשוני שוקעת עמוק לתוכה, ואפי נדחף לתוך הדגדגן, שנזכרתי בקיומו. לא היה איכפת לי ממנו אותו רגע, פשוט רציתי להיבלע בתוכה, עד עומקה, ממש להכנס לתוך נשמתה. לא שמעתי כלום, רק נדחפתי פנימה, מרגיש שהיא צועקת משהו. לפתע הרגשתי גל רטיטות על לשוני, כמו שפתי לשון המוצצים את לשוני, מועכים אותה, וכאילו השושן הפנימי מתכווץ חזק סביב לשוני, בחוסר שליטה. גם ידי שאחזו בישבנה הרגישו את הרטט, שגלש החוצה, והרעיד את כל האגן שלה. זה נגמר בכך, שהרגשתי שאני עומד להתפוצץ, באותו רגע שהיא מתפתלת מעלי ודוחפת אותי לתוך הכוס שלה - בדיוק כמו המשאלה שלי. שפתיה הגדולות נפסקו לשיא גודלן, ונמרחו על אפי הלוחץ את הדגדגן שלה, ועד תחתית הפה שלי, שניסה להידחק פנימה. הרגשתי זרימה מחלחלת על לשוני, שמנוניות דביקה, מלאה בלחות חדשה. היא המשיכה לרעוד עוד דקה, משתדלת לא ליפול ממני. בסופו של דבר היא החלה להסתובב, וללת לי מבט נוסף, בשפתיים הורודות, שהיו פתוחות לגמרי וחשפו מערה עמוקה בה רטט לו שושן אדמוני, שעיטר חור אפלולי, המלא נוזל שקוף, שזלג לאורך המערה. היא הסתובבה ואחזה בזין שלי, שלא יכולתי לראות אותו - אבל הייתה לי הרגשה ששברתי את השיא הכי גדול שהיה לי בימי התיכון. היא נשארה כפופה מעלי, וכמעט ולא חשתי איך שפתיה קלטו את הזין שלי. הוא כל כך היה תפוח, שהעדינות שלה הייתה קלושה בשבילו. חשתי הזדקפות נוספת, וידה ירדה לכיוון הביצים שלי, ונתנה להן סחיטה קלה שהרימה אותי כלפי מעלה, גורמת לי לנעוץ את הזין חזק בתוך גרונה. עתה חשתי את הלחץ והרטיבות סביב הזין, והרגשתי כמו שוק חשמלי שהתחיל מכפות רגלי וזרם לכיוון הזיין. זה הגיע, בעודה מורחת את הזיין שלי ברוק, של מעמקי גרונה, והיא הרגישה שזה בא. היא שחררה לי את הזין ואחזה בו בשתי ידיים בלחיצה אדירה, משפשת בכוח אדיר, שמרטיט לי את כל האגן, ממש מושכת אותי בזיין, וצעקתי בקול. היא עצרה את הזרימה, וחנקה לי את הזיין בלחיצה אדירה, גורמת לזרם החשמלי לעקוף את הזיין ולדהור לכיוון מוחי, כשאני נחנק בצעקתי, וגולש לאורגזמה ללא גמירה. אלא, שלמרות רטט האורגזמה האדירה, אני מרגיש שהזיין איננו פולט מאומה. ושוב היא משקיעה את פניה אליו, ואני חש את שיניה המגרדות אותו, ולשונה המתרוצצת לאורכו, ואז הוא שוקע לגרונה, שנוהם בקול. היא עולה ויורדת, כשאני שטוף באורגזמה אדירה שמחשמלת את כל גופי וגורמת לאצבעות רגלי לפקוק בלחץ אדיר של מתיחה. ובסוף זה מגיע ואני גומר בנהמה אדירה כשראשי נדחף לתוך האגן שלה, עם צעקת סיום שמשתלחת לתוך הכוס הורוד שלה. כשנרגעתי ויכולתי לנשום, ניסיתי לקום, אבל רעדתי מעייפות. רק אז ראיתי את הזרימה הלבנה שלי מפוזרת לאורך כל כיסוי הספה הכהה, וגם על כתפיה. הייתי מופתע וגאה בזרימה שהזכירה לי את האוננות הראשונה בחיי. היא נגבה את החזה שלה, ואמרה " גמרת כמו שור ". מעולם לא חשתי שור, כמו באותו ערב. הייתי גאה כל כך, עד רמת התפייסות וכניעה לרוזי, שאם הייתה רוצה להתחתן איתי באותו רגע, הייתי מתחתן ושוקע איתה לחיים של סקס אין סופי במיטה. אבל לא ביקשתי, והיא כמובן לא נשארה. למחרת הם עזבו את היאכטה ועברו לגור אצל מארחם הרשמי בפלורידה. אני בכלל, קבעתי למחרת בערב פגישת עסקים בניו יורק. אז עזבתי את היאכטה, אבל לא לפני שקבעתי עם פטר חזרה בקזחסטן. * גזור מהבלוג סיפור - של נערה מקזחסטן.

למעלה