מתוך החלום

מתוך החלום

גוף נצמד לגוף. היא- בגבה אליו. כפיות אמרנו? כמה חום ורוך מציעה התנוחה הזו. רגליים משתרגות זו בזו. ידיו נשלחות לעבר שדיה, לוטפות אותן מגלות חמדה שבליטוף. ידיו נעות לעבר זרועה. היד הגדולה השרירית מתעכבת על כתפה. "אני מת על הכתפיים שלך". אמר."הכתפיים הכי יפות שיש". רגלים משתרגות זו בתוך זו. שלה-שלו-שלה....מתערבבות. מגע של זקיפות בישבנה. והליטופים. אחחחחחח, הליטופים העדינים. היא מכנסת גופה עמוק יותר אחורנית. כדי שייבלע אל תוכו. ושוב ביד לוטפת שד. האצבעות חופנות פיטמה בשרנית שמבקשת: עוד עוד מן המתיקות הזו. מגע לעת שחר. מגעים רכים ללא הפראות שהיא כל כך אוהבת. הרגליים מתחפרות זו בתוך זו חזק יותר. היא מרגישה את שרירי רגליו. אין ברגליים האלה טיפת רכות. וכמה שזה מדליק אותה... המאסיביות הזו. היא מסתובבת באיטיות בתנועה עדינה ומתגלגלת עם פניה אליו. השינוי מאפשר לה ללטפו. הוא נאנח ומחייך . אנחה שקטה ורגועה. מגעים של בוקר. רוך. אין בהם סערה פראית. שפתיים מתחברות. לשונות תרות. זזות. נעות. נוזלים מוחלפים. ידו אוחזת בחוזקה בישבנה. קולותיו מחוזקים משהיו. היא גונחת בהנאה מתחושת ידו המפלחת ישבניה. הם נוהמים. מגעים של שחר. פותחים ברכות שלווה של כפיות נצמדות ונמשכים אל תוך הבוקר. חיוך גדול של אחרי הסערה.

Lateralus 666

New member
אני לא יודע...

אם זה יותר ארוטי או יותר תמים. כל הכבוד - פשוט יפיפה...

Lateralus 666

New member
אפשר ואפשר.

ובקיצור- אחד הסיפורים החזקים שקראתי, ושוב, כל הכבוד !

Lateralus 666

New member
אפשר ואפשר.

ובקיצור- אחד הסיפורים החזקים שקראתי, ושוב, כל הכבוד !

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif טוב לראות כתיבות שלך פנוטה

נשמע עוד?

יתכן. זה תלוי

במנת היצירתיות המועטה שנחה עליי לעיתים רחוקות בלבד. תודה על ההתיחסות.

mr_lonely

New member
בבוקר...

היא באה וחיוך שפוך על שפתיה, מזמזמת שיר לעצמה, ברק בעיניה, מחייכת בינה לבינה.. כממתיקה סוד עם עצמה. אני כבר יודע, נשיקות העירו אותה. ידיים ליטפו אותה. הלילה אהבו אותה ! ***אוך...אוך...אוך..זה מה שיש לי להגיד ברגע זה...

למעלה