מתוך געגוע...

ניקולי

New member
מתוך געגוע...

אני רוצה שתדע זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחרייך עד סוף העולם זה אחד השירים שיהודה ואנוכי שרנו ביום שבת...שיר גדול ואני מתגעגעת
אבל יכול להיות שהיום אני אראה אותו
אבל זה תלוי...
זה תלוי אם יהיה להם אפתר..כי אם לא יהיה להם אז אני לא אראה אותו היום

ניקולי

New member
הלווווווווווווווווווווווווו../images/Emo124.gif

דיי מספיק עם זה ודיי.. איפה אתם????

mariana

New member
היי מאמי

אני מחזיקה לך אצבעות כדי שיצא לך לראות אותו. אבל ניקולי תסכימי איתי שאחרי שמתגעגעים האהבה יותר פורחת ויותר כייף לראות אותו אחרי זה. ובאמת הפורום נרדם, לתקופת תרדמת ארוכה. חוץ מזה גם אני בלי מצב רוח כל השבוע הזה.

ניקולי

New member
אני לא מאמינה

הוא כרגע הודיע לי שאנחנו לא נפגשים היום
מסתבר שיש דברים יותר חשובים כרגע..

mariana

New member
ניקולי את אמורה להבין אותו

תאמיני לו בהיזדמנות הראשונה כשהוא יוכל הוא ירוץ לזרועותייך. וג'ס המצב רוח הרע שלי נובע מזה ששמעתי היום שהרדימו את דודה שלי על מנת שתוכל למות בשקט. רק המחשבה שאני לא אראה אותה יותר עושה לי רע. ושלא נדבר שהיא ממש צעירה בת 54 ויש לה בן רק בן 17 שהוא צריך את אימו

ניקולי

New member
אויי מריןןןןןןןןןןןןן

מה את אומרת??? למה צריכים להרדים אותה??? מה קרה לה?? אני חושבת בהחלט שזה לא קל.. ובטח את אוהבת אותה מאוד..!!!! צר לי לשמוע כזה דבר.. משתתפת בצערך ..

mariana

New member
ניקולי

את זוכרת שסיפרתי פעם שדודה שלי חולה סרטן מאז היא עברה המון סבל וניסו לשפר אותה והכל אבל ללא הצלחה רצו להרדים אותה עוד לפני שבוע על מנת שתוכל למות בלי לסבול הילדים שלה לא הסכימו, אך כיום אחרי שדיברו עם הילדים שלה והסבירו להם הם הגיעו להחלטה והחתמו על הטופס הזה. זאת אומרת שעכשיו היא רק מונשמת ויושנתתת עד שהיא תמות. אני רוצה ללכת לראות אותה אבל אמא שלי לא מסכימה לי. אני מאוד אוהבת אותה היא כזאת טובה וקולית וחבל לי
עכשיו לחתונה שלי המון אנשים לא יגיעו ולא ישמחו איתי

ניקולי

New member
צר לי מרין

צר לי לשמוע זאת זה מעציב..!! חבל, אבל יחד עם זאת תחשבי על זה שיותר היא לא תיסבול.. שלא יכאב לה יותר!!

mariana

New member
לה אולי לא יכאב

אבל לכל האחרים זה כואב במיוחד במיוחד לילדים שלה ולבעלה היא ממש צעירה. אין מה לעשות רק לתת עכשיו לזמן לעשות את שלו

אהה אוי...

חשבתי שכבר... מתוך הכרות עם מישהי שהיתה במצב דומה לפני שבוע ביקשה מהילדים שלה שירדימו אותה לנצח בקוקטייל והיא שקעה בשינה שממנה לא התעוררה חשבתי שאת מדברת על מצב דומה כי גם אצל זו שאני מדברת עליה מדובר באישה מאוד צעירה שביקשה למות כדי לא להיות לנטל על השכל שלה ועל הילדים

mariana

New member
היי ג'ס

בוקר טוב אני לא יודעת אם מדובר בקוקטייל נראה לי שלא. זב גמילות חסדים, עושים טובה לבן אדם שלא ימות בכאב אז מרדימים אותו עם זריקה עד שהזמן שלה יגיע

למעלה