מתוך אתר מרצדס מתוך אתר מרצדס תמונות של מפרקית CITARO התמונות מתוך אתר מרצדס העולמי
י יהודה א New member 10/7/03 #1 מתוך אתר מרצדס מתוך אתר מרצדס תמונות של מפרקית CITARO התמונות מתוך אתר מרצדס העולמי
צ צחקן New member 11/7/03 #2 זה לא נראה מיפרקית... נכתב ע"י יהודה א: מתוך אתר מרצדס תמונות של מפרקית CITARO התמונות מתוך אתר מרצדס העולמי לחץ כדי להרחיב... זה לא נראה מיפרקית... ב"ה סיטראו. אתה יכול לתת לי קעשור לאתר של מרצדס בנץ?
זה לא נראה מיפרקית... נכתב ע"י יהודה א: מתוך אתר מרצדס תמונות של מפרקית CITARO התמונות מתוך אתר מרצדס העולמי לחץ כדי להרחיב... זה לא נראה מיפרקית... ב"ה סיטראו. אתה יכול לתת לי קעשור לאתר של מרצדס בנץ?
י יהודה א New member 11/7/03 #3 צחקן נכתב ע"י צחקן: זה לא נראה מיפרקית... ב"ה סיטראו. אתה יכול לתת לי קעשור לאתר של מרצדס בנץ? לחץ כדי להרחיב... צחקן לבקשתך אתר מרצדס העולמי כמובן שבישראלי אין כלום על אוטובוסים וגם ידוע למה
צחקן נכתב ע"י צחקן: זה לא נראה מיפרקית... ב"ה סיטראו. אתה יכול לתת לי קעשור לאתר של מרצדס בנץ? לחץ כדי להרחיב... צחקן לבקשתך אתר מרצדס העולמי כמובן שבישראלי אין כלום על אוטובוסים וגם ידוע למה