מת'וד מאן... שאלה...

מת'וד מאן... שאלה...

אז ככה, לא שמעתי הרבה שירים שלו, אבל ממה ששמעתי ממש אהבתי את הסגנון. שמתי חיפוש בסולסיק החמודה שלי ומבחינת אלבומים זה מצא לי 3: method man & redman - blackout! method man - tical method man - tical 2000 - judgement day (ראו קובץ מצורף...) הקטע הוא שאני צריכה סדר עדיפויות מסוים (זה מה שאנשיםעם מודם 33.6 עושים
), ואין לי מושג עפ"י מה לקבוע... (בד"כ זה עפ"י כמה שהשם מצלצל לי, אבל החלטתי לפנות אליכם הפעם אחרי ההמלצות של רמדי, שאגב היו מעולות
). אז... תנו לי בבקשה איזשהם דברי מהרשימה בקובץ שהם חובה חובה חובה להוריד, כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל... תודה מראש, שירי

Syndrome

New member
Tical

די קלאסי, סטייל וו-טאנג הישן עם הסינגלים Bring da pain ו- You're all I need הגדול... ככה שאני חושב שזאת הבחירה הראשונה.... הדיסק השני... אמממם, בינוני, אבל יש שם שיר אחד ממש טוב בשם Judgement day

הדיסק הראשון של מת'הוד מן מעולה

אבל השני גרוע חוץ מהשיר עם Dangelo והדיסק עם רדמן טוב מאד וגם מצחיק לפעמים די קלאסי לדעתי! method man & redman - blackout method man -tical method man-tical - judgement day

Itai S

New member
למה דווקא מאלה? יש לו גם

שירים טובים לא מהאלבומים האלה, לא מכיר את סולסיק אבל את לא יכולה להוריד לא לפי אלבומים?

kendog keds

New member
meth הוא בעל הווקאל סקילס מהטובים

בהיסטוריה לדעתי. יש לו פלואו מדהים, קול מדהים ולפ]עמים גם ליריקס מעניינים. קחו כל בית היפ הופ ממוצע, דמיינו אותו עבקול של מת' והוא כבר נשמע הרבה יותר טוב! המלצות: Method Man ft. Mary J Blige- You're all i need to get by Method Man- Even If Method Man & Redman- Da Rockwilda, קצר וקלאסי Method Man & Redman- Microphone Checka Limp bizkit Ft. Method Man, Redman & DMX - Rollin' Remix Wu Tang Clan - Method Man (ההמנון שלו) Method Man & Redman- How High Method Man & redman - Turn the roof off Method Man & Redman - Cereal killer Wu Tang Clan - A better tommorow בית מדהים שלו Method Man - Relise your delf

Pace

New member
Ticallll

כמובן ש-Tical. אלבום מהתקופה שה-Wu היו בשיאם, אפל וקודר.

King_E

New member
blackout!

אין ספק. אלבום מעולה לשמוע בכיף... אין חשק להעביר שום שיר... אחלה אלבום!! מת'וד ורדמן הם בין השילובים הכי מעולים שיש

K C

New member
לדעתי האלבום הכי טוב הוא Tical

אבל כל שלושת האלבומים טובים. למי שלא מכיר את method man, עדיף להתחיל עם blackout!, שהוא פחות כבד. שירים מומלצים: Method Man - Break Ups 2 Make Ups Method Man - Bring Da Pain Method Man - Hardcore Method Man - Dangerous Grounds Method Man - Judgement Day Method Man & Fred Durst - N 2 Gether Now

למעלה