מתה...

אז זהו שלא...

בכם יש את הרוע אם אתם מחליקים כזה דבר ועוברים לסדר היום כאילו כלום...או שנדון לכף זכות שאין לכם את השכל הזה להבין דברים מעין אלו.../tapuzforum/images/Emo201.gif

שםאנילא

New member
אולי תשאלי את החברה שלך מי באמת לא בסדר??

לפני שאת מעירה למישהו מכאן... נראה לך תקין על פי תורתינו הקדושה לחיות עם גבר כדת וכדין ולחשוב על גבר אחר??? אז מי כאן לא בסדר???

ובזה

שאתם מוכיחים אותה זה עוזר? זה יחזיר את המעגל אחורה? גם אם מה שקרה אשמתה כמו שאתם טוענים, אתם מתעלמים מזה שיש בורא עולם שמסובב הכל מלמעלה והיא היתה צריכה לעבור את זה, כרגע היא צריכה להתמודד, ובזמן כזה לא יעזרו תוכחות, זה לא יחזיר אותה לבעלה.ולא יתן לה את הסיבה לאהוב אותו שוב. במקום לעזור לבנאדם להתמודד אתם מוכיחים את עצמכם כחסרי רגש והבנה.חבל מאד. [נקודה למחשבה:מוטב במקרה שלכם לא להגיב ,מה שימנע מכם זרית מלח על פצעים פתוחים של אחרים]

שםאנילא

New member
לעזור לה להתמודד עם מה??? עם זה שהיא נשואה

לאדם והיא חושבת על מישהו אחר??? מה יש לעזור כאן??? קחי מזודה ועופי תתגרשי...אם לא בא לך להשקיע בחיים של עכשיו...אבל אל תחיי ותחטאי

אפרתiש

New member
תרגעוווו!!

ואת .אותך אני מבינה אבל השאלה אם זאת אהבה הדדית? ואם לא המשכת איתו אז כניראה שהיה לך סיבות לכך . גם לי הייתאהבה כזאת אבל עבדתי עם השכל ואני שלמה עם עצמי שאני לא איתו. נכון שיש רגעי משבר אבל חייבים להמשיך בחיים. וכן אני מאמינה עוד שאני התחתן מאהבה. ואםכל כך רע לך בחיי נשואים אז תתגרשי בטוחה שתתאהבי מחדש.

אגו זי

New member
יש שיר כזה שאומר..אני לא זוכר מי שר אותו

"עדיף לאהוב ולחוות אהבה..וליהנות ממנה..למרות שיש סיכון שנסבול מכאב..אם היא תסתיים" יש כאלה שמשתגעים לאהוב..מתים לאהוב..למצוא אהבה..ולא מוצאים כל החיים..

את

לא מתה מגעגועים את פשוט נותנת לגעגועים להרוג אותך...! אכן זה קשה, כואב או כל דבר אחר, אבל אין זה אומר שאת חייבת להיכנע להם, לוותר ולא לתת לחיים שלך צ'אנס. וכל מיני תגובות שאתם לא מבינים או עד שאתם לא תעמדו בזה לא תבינו וכו', אין מקומם אצל מי שבאמת מוכן להקשיב, אצל מי שקצת שכל עוד נשאר לו בקדקודו. בחירה שלך האם לאכול את הלב שלך כל חייך ולהרוס בדרך חיים של אחרים או להיות אמיצה ולעשות מעשה לכאן או לכאן. בהצלחה.

למעלה