מתה... מגעגועים.
א אולי עד מחר1 New member 25/2/11 #54 השבח לאל הכל טוב . . . וואלה אתמול הלכתי לישון בשעה 12 בערך, הייתי שפוך מעייפות. מה שלומך את?
0 00bar00 New member 25/2/11 #7 חחחחחחחחחחח הרגת אותי הרגע! עכשיו אני מתה...מצחוק!/tapuzforum/images/Emo6.gif
ק קומפוזיציהה New member 25/2/11 #10 גם את... אז אם ככ קשה לך להתגבר על ההוא,לא ברור לי למה את מתעקשת ללכת עם עסקת החבילה הנוכחית..את סתם מאמללת את עצמך,ואותו!
גם את... אז אם ככ קשה לך להתגבר על ההוא,לא ברור לי למה את מתעקשת ללכת עם עסקת החבילה הנוכחית..את סתם מאמללת את עצמך,ואותו!
ק קומפוזיציהה New member 25/2/11 #15 ברור שזלא קל.. תעשי את שיקולייך..בעד ונגד..ותראי מה עדיף לך יותר..את לא אמורה לסבול...
ק קומפוזיציהה New member 25/2/11 #32 באמת למה....? כי אנחנו טיפשים, כי אנחנו מונעים מסקרנות, כי היינו עיוורים, כי רצינו לבדוק את הגבול... וכי וכי וכי.... זה יעזור ההתבכיינות הזו?? קומי!ותעשי מעשה! כלל שתימשכי אתזה,זה יהפוך לקשה יותר!!
באמת למה....? כי אנחנו טיפשים, כי אנחנו מונעים מסקרנות, כי היינו עיוורים, כי רצינו לבדוק את הגבול... וכי וכי וכי.... זה יעזור ההתבכיינות הזו?? קומי!ותעשי מעשה! כלל שתימשכי אתזה,זה יהפוך לקשה יותר!!