מתה...

00bar00

New member
אתה צודק

בקטע של הבילבול..אבל אני לא חושבת שזו סיבה לצאת עליה ככה..

00bar00

New member
מתאים לך ציניות תמיד..

ולפי הכתיבה שלך הבנתי שיש לך מניעים..

טוב

עכשיו תגידי את זה פעם הרביעית, שעוד יותר נבין את מה שכבר כתבתי הרבה תגובות לפני...

00bar00

New member
אוח.‏ עזוב.

נמאסה עלי השיחה הזו.‏ אתה מתנהג כמו ילד..

זלא בדיוק שיחה, אא"כ את מדברת לעצמך

טוב אנלא מאשים אותך זה השעה שלך...אז ילה לישון...מחר יש בצפר...חסר לך להירדם בשיעור...שלא יעמידו אותך בפינה...

00bar00

New member
מצחיק.

חשבת פעם להיות בדרן?? החוש הומור שלך קורע! ממש ביזבוז!

00bar00

New member
אני יפרוש מה‏"כאילו שיחה‏" הזו

מכיוון שאני מדברת עם עצמי.‏ ואני לא רוצה להרדם מחר בכיתה ושיעמידו אותי בפינה.‏ כי אחרי הכל עברה לי השעה.‏...אז לילה טוב.

עכשיו שאני מסתכל בפורפיל

‏ אז עוד יותר מעניין מה המניעים של ילדה בגיל שלך ולנושאים כאלה, בכלל מה הקשר שלך לפורום...

00bar00

New member
למה נראה לך שלכולם יש מניעים נסתרים

אז כן.‏ אני אולי ‏נראת לך ‏‏"ילדה‏" כי אני לא בת ‏20‏ ומעלה ומה הקשר שלי לפורום אבל עם כל הכבוד זה לא עיניינך..‏ ותתפלא.אבל גם בגיל הזה מדברים על נושאים כאלה..

שמת לב בטח שאת היחידה כאן בגיל הזה.

‏ וגם היא הנשואה היחידה כאן.....בכ"מ אנלא יסביר לך מה טוב או לא לילדה בגיל שלך....

00bar00

New member
אני לא מתכוונת

להסביר לך את המניעים שלי להיותי פה..ואם אתה חושב שיש לי איזה שהוא קשר אליה אתה טועה.‏ כי אין לי מושג מי היא ומה הסיפור האמיתי שלה.‏ וזה לא ענייני..רק רציתי להסביר לך שיש דרכים לבטא את עצמך..

שםאנילא

New member
את באמת צריכה לעשות את זה...כלומר../images/Emo46.gif

למות...ככה כולנו ניגאל אני בטוח שכל עוד את בלי "אהובך" הקודם המחשבות שלך עם הנוכחי פגומות מהיסוד...א זאולי זה באמת פיתרון מועיל... מעניין כמה זמן תחזיקי מעמד עד שתבגדי בו בסוף... וככה תוכלי להפיל עוד משפחות בעם היהודי אין מצב שתחזיקי מעמד ככה עם הנוכחי ואני לא מבין למה אינך מתגרשת????? ואת ממש לא מסכנה..כשעמדת בחופה שלך ידעת בדיוק מה הולך להיות לך בחיים... בחירה שלך

למעלה