מתה על אייטיז

enicegirl

New member
מתה על אייטיז ../images/Emo6.gif

שלום לכם!! אני שמחה שיש פורום כזה!! אני מאוד אוהבת יורופופ ואייטיז באופן כללי, את סגנון שנות השמונים (לבוש, סרטים וכו') ואשמח להצטרף. אני חייבת לציין שאני די אוהבת את להקת מודרן טוקינג ובבקשה אל תזרקו עליי אבנים שהם כאלו שמאלצים ומלוקקים, אחרי הכל כולנו חובבי אייטיז כאן. אני חושבת שהיו להם להיטים חזקים והם באמת עשו הרבה רוח בזמנו. יש כאן עוד חבר'ה שמעריכים אותם כמוני? (שמתי לב שרובכם מדברים כאן על אלפא וויל) יש מצב להשתלב?

adiville

New member
וולקאם טו דה קלאב !

כל חובב אייטיז מתקבל כאן בברכה ! וזה לא כולם מדברים כאן על אלפאוויל..... רק אני. אבל אני מדברת הרבה

danezeq

Member
אני אתמול גיליתי את השיר

ליידי ליי של מודרן טולקניג (אם זה שלהם) -איזה שיר גדול!! מת עליו! חוץ מזה אני לא מכיר אף שיר שלהם וואו השיר הזה כ"כ יפה - איזה צירוף מקרים שכתבת עליהם - כל היום זימזמתי אותו

Ovi Basha

New member
ברוכה הבאה אפרת

כמובן שיש מצב להשתלב ולהצטרף לפורום
לגבי מה שרשמת, תראי לכל אחד יש את הטעם משלו ואוי ואבוי אם בפורום הזה יגיעו להחלטה לא לאפשר למישהו להתבטא בגלל שהוא מעריץ להקה "מסויימת". Modern Talking בהחלט היתה להקה מלהקות האייטיז. יכול להיות שהרבה חושבים שהם מלוקקים כמו שאת כותבת כאן, אבל היו בהם צדדים חיוביים ואי אפשר להתווכח עם עובדות. היו להם לא מעט להיטים שהגיעו לצמרת מצעדי הפיזמונים בזמנו.

למעלה