*מתה להצטרף לפורום*

Iris cream

New member
*מתה להצטרף לפורום*

היי אני איריס. אני בת 13 וחצי והפורום השני שאני לוקחת בו חלק הוא פורום הארי פוטר (השולט). אמ.... אני בשלבי בנייה של אתר דוליז בעברית שיכלול דולמייקר, דוליז מוכנות וכדומה. וזהו, אני מניחה. אני אוהבת לקרוא, לכתוב, להיפגש עם חברות, שופינג, מחשב, טלוויזיה וחיות. הספרים האהובים עליי הם הארי פוטר ונשים קטנות. ו.....אמ......אני מניחה ש......זהו! איי סי קיו: 44075404 Iri$ Cre@m מיכל!!! את מנהלת האתר!!! לא ידעתי שאת המנהלת!

Diva Star

New member
ברוכה הבאה בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif

כל מי שחברה של מיכלושששש שלנו ברוכה בעיניי...
תהני בפורום...
וכשהאתר מוכן את מוזמנת ויותר ממוזמנת לפרסם ת´כתובת שלו פה...
את שמה באתר שלך דוליז מוכנות שאת הכנת או שאחרים הכינו

Iris cream

New member
אוי תודה! *מתרגשת*

באתר שלי (שעדיין ממש לא מוכן) אני שמה דולמייקר שאני עושה שהוא בעצם ערבובייה של כמה דולמייקרים עם הפריטים האהובים עליי (באישור של האתרים שמהם אני לוקחת את הפריטים, כמובן) ואני אעשה כמה דפים של דוליז שאני הכנתי, ואם יהיה ביקוש אני גם אשעה דף של אורחים מהאתר. מי שרוצה- איי סי קיו שלי: 44075404 אי מייל שלי: [email protected]

Diva Star

New member
האייסיקיו ששמת לא טוב...../images/Emo42.gif

כאילו זה לא מוצא לי את זה באייסיקיו...
מרוב טמטום שכחתי להציג את עצמי
אני טל/טול/טלטול/טולה חתולה/דיווה סטאר/דיווה/טולה/טוליפ/טלולה/טוליפה/וכו´ וכו´ וכו´ את יכולה לקרוא לי איך שבא לך זה ממש לא משנה לי...
כמו שהבנת השם שלי זה טל..
אני מרמת הגולן (קצה העולם שמאלה יש לציין....
) אני אוהבת את האייקונים:
(מרווחי נשימה...
) אני גם עכשיו בפורום ה"פ אבל אני די חדשה ואפחד לא מכיר אותי.. את מיכלוש מנהלת הפורום אני מכירה כבר המון זמןןןןן ואני מתתתה עליה
הסוג דוליז שאני הכי אוהבת זה קרטוניס,מיני,דיווה(איך ניחשת
), סיילנטס ופאלאס (זה לא טיפה יותר מאחד
) אני אוהבת לרקוד, לנגן בגיטרה, לקפוץ קפיצה אמנותית על טרמפולינה(אל תשאלי
או בעצם אם בא לך תשאלי...
), לדבר עם חברות וידידים בטלפון/אייסיק/צ´אט/פורום/פנים מול פנים או וואטאבר איי לייק...
, לראות טלוויזיה:חברים, מכושפות, צעירים לנצח, זינה(
|)|), ג´ק וג´יל, אני בטי המכוערת(לשעבר), פליסיטי(לשעבר גם כן...), בנות גילמור (כמה לשעבר יש???),אלי מקביל(מתדרדר לאללה...) וכו´ יש סיכוי גדול ששכחתי המון סרטים אהובים: אמריקה מאוהבת, מעודדות צמודות, החתונה של החבר שלי, אישה יפה, שרה"ט(שר הטבעות)ועוד סרטים בסגנון ג´וליה רוברטס ששכחתי את שמותיהם...
.... רציתי לכתוב בסרטים אהובים הארי פוטר אבל אז הגעתי למסקנה שלא אהבתי את הסרט אז חבל להשקיע ת´מאמץ...
ספרים אהובים: ה"פ, ההוביט(שר הטבעות - לא הצלחתי להתחבר..), הקייטנה של קנלר, צינורות וגעגועיי לקיסינג´ר - אתגר קרת פשו גאון
וזהו בערך... יצא קצת יותר מידי ארוך אבל וואטאבר...
Diva Star
דיווה סטאר
טל ניצן
לשעבר טולה חתולה

Diva Star

New member
*נואשת*

לבנדר
למה לעזאזל זה עולם קטן
אני מפחידה באופן מוזר
אולי...

חח...

את תביני בקרוב מאוד... אם את באמת מי שאני חושבת שאת ואם את באה לפעמים לפורום מסוים באתר מסוים.
יעל

Mooa-Numi

New member
איר*ו*סית!!!!!!!!!!!!!!

מה נסגר איתך גברת??? חולה עליך נשמה! ומזתומרת לא ידעת שיש לי פורום?!
הו וול

S.tal

New member
איריס!!!

אני שמחה שהחלטת לבוא! ולא ידעתי שאת בונה אתר! ממתי?!? וברוכה הבאה!! :)

Iris cream

New member
*שאלה*

הכנתי מלא מלא מלא מלא דוליז, ואני ממש רוצה לפרסם אותן פה, אבל הקובץ גדול מידיי! (קובץ וורד) איך לעזאזל מקטינים אותו? ולסיום, לאוהבי קטנטנות: קנדלה רולז! Iri$ Cre@m

Diva Star

New member
איך זה הגיע לוורד../images/Emo35.gif

כל הבובות שלך בקובץ אחד
כי אם כן את יכולה להפריד אותן לכמה קבצים.. ואז זה יהיה קובץ פחות גדול... או שאם זה לא קובץ אחד... את יכול לשמור את הקבצים כתמונה של jpg או gif

למעלה