מתהפכת לי הבטן מבחן בסטטיקה.. יאללה בהצלחה לי.
M mri10 New member 23/2/14 #5 היי שאקי.. בטח הבטן מתהפכת לך מחשש שתקבלי 98 ולא 100. ובכן,דעי לך שאקי,גם 95 זה בסדר גמור. הלוואי שתצליחי הכי חזק והכי גבוה שאפשר.
היי שאקי.. בטח הבטן מתהפכת לך מחשש שתקבלי 98 ולא 100. ובכן,דעי לך שאקי,גם 95 זה בסדר גמור. הלוואי שתצליחי הכי חזק והכי גבוה שאפשר.
S shayCn New member 23/2/14 #6 גם לי מתהפכת הבטן אכלתי חומוס עם שניצל בבגט והנבלה הזה שם לי ספייסי מקסיקני אפילו שאמרתי לו קודם לא לשים.
גם לי מתהפכת הבטן אכלתי חומוס עם שניצל בבגט והנבלה הזה שם לי ספייסי מקסיקני אפילו שאמרתי לו קודם לא לשים.
S shayCn New member 24/2/14 #10 באמת?אבל הייתי שם לא מזמן בקיצור איך הלך המבחן?הצלחת לחשב כמה כדורים אדומים יש בקערה מתוך כל הכדורים?
באמת?אבל הייתי שם לא מזמן בקיצור איך הלך המבחן?הצלחת לחשב כמה כדורים אדומים יש בקערה מתוך כל הכדורים?
ש שKקירה New member 24/2/14 #11 זהו שאתה עדיין שם הכדורים זה קשור לעולם שלך..אני מתעסקת בחישוב בטון וברזל והלך לי גרוע.
S shayCn New member 24/2/14 #12 מאמאל'ה הכדורים היחידים בעולם שלי זה כדורגל והביצים שלי. אם התכוונת לסמים,אני לא לוקח סמיילים..רק את הסמים הטובים. ולאחרונה גיליתי שהסם הטוב בעולם זה סם האהבה והמבינה תבין..או שתבנה בניין,משבלך.
מאמאל'ה הכדורים היחידים בעולם שלי זה כדורגל והביצים שלי. אם התכוונת לסמים,אני לא לוקח סמיילים..רק את הסמים הטובים. ולאחרונה גיליתי שהסם הטוב בעולם זה סם האהבה והמבינה תבין..או שתבנה בניין,משבלך.